- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Amin canm benm adet bekleme süresine girdimmBakalım ovulasyon testine başladım bugün. Güzel haberler aldığımız pozitif gebelik testlerimizi paylaştığımız bir ay olsun inşallah kızlaaar
merhaba hepmi geikmen olur
[/Q İlaç kullanmadıgımda çok fazla gecıkme olmazdı 3 4 gün geç olurdu ilaca başladığımdan beri antidepresan 1 hafta gecikir durumda oluyor. Evlendiğimde tamamen dengem bozuldu. HHastaolamadım nette dolaşmaktan da bunaldım artık biyer kalmadı araştırma yapmadigimen son bu site karşıma cıktı. Hastaneye de gidemiyorum. Bekliyorum artık ya hasta olucam yada bebek var gizli gizli bilmiyorum allah bütün bebek isteyenlerin yardımcısı olsun
Keşke bir mucize olsada hamile kalsamBu konuda hiç bir bilgim yok ne desem yalan olur
canm Oda olur Kaç yıldır istiyosunuzKeşke bir mucize olsada hamile kalsam
Keşke bi mucize olsa ve şuan hamile olsamama değilim biliyorum. Sırf yapmak için yapıcam. Senin kac günün kalmıştı kuzum
5 aylık evlıyımcanm Oda olur Kaç yıldır istiyosunuz
yaaa daha yeni5 aylık evlıyım
Evet daha yeni evliyimyaaa daha yenicanm Sabır et İnşAllah Olucak Stresde kötü
Doktora gitdinmi Hiç Bendede var pco Ama pco Hastalık değil ilacını iç Yumurtalamanı takip et canm cunki biz normal kadıblar gibi 12aydada yumurtlamıyoruz 6 8 ayda felana iniyo bizim ama Olmayacak diye bişey yok canm Sabır EtEvet daha yeni evliyimama polikistik över olduğu için korkuyorum ya olmazsa diye
Cekmedımı doktorun yani cnmMerhaba canım bende seninle aynı durumdayım virüs geçtikten sonra 3 ay sonra gel dedi doktor hsg çekileceğim
Evet canim 3 tane gelişmiştiKuzum kaç tane yumurtanın geliştiğini söylemiş miydi doktorun ?
Fotolarını atamıyor Muş’un canımBakalım ovulasyon testine başladım bugün. Güzel haberler aldığımız pozitif gebelik testlerimizi paylaştığımız bir ay olsun inşallah kızlaaar
Canım biraz daha bekle illa ki gelir, ben çatlatma iğnesi vurduğumda 20. Günde adetim gelmiştiEvet canim 3 tane gelişmişti
Benim çok sevdiğim bir ablam var oda polikistik over di. Evliliğinin bir buçuk senesinde gitti doktora doktor ona polikistik over olduğunu ve çocuğun bir ay sonrada on yıl sonrada olabiir illa olur ama zamanı bilemeyiz öyle bi hastalık bu dedi ilk önce bir ilaç kullandı o ay olmadı sonra çatlama iğnesi oldu oda tutmadı ikinciye tekrar çatlama iğnesi oldu o ay dünya tatlısı bir bebeğe hamile kaldı şuan 7 aylık kızı büyüdü bile umutsuz olmayın polikistik over değilim ben ama olan çok tanıyorum illa bebekleri oluyor bu Topiği görünce yazmak istedimEvet daha yeni evliyimama polikistik över olduğu için korkuyorum ya olmazsa diye
Kızlar bugün yaptığım test sonunda
Yumurta Yarına catlar Yarın bidaha yap test solması gerekiyo
Benim çok sevdiğim bir ablam var oda polikistik over di. Evliliğinin bir buçuk senesinde gitti doktora doktor ona polikistik over olduğunu ve çocuğun bir ay sonrada on yıl sonrada olabiir illa olur ama zamanı bilemeyiz öyle bi hastalık bu dedi ilk önce bir ilaç kullandı o ay olmadı sonra çatlama iğnesi oldu oda tutmadı ikinciye tekrar çatlama iğnesi oldu o ay dünya tatlısı bir bebeğe hamile kaldı şuan 7 aylık kızı büyüdü bile umutsuz olmayın polikistik over değilim ben ama olan çok tanıyorum illa bebekleri oluyor bu Topiği görünce yazmak istedim ❤
İnşAllah kimse ben polikistik overim çocuğum olmaz demesin soğan suyunun mucizesini bilmeyen yoktur adetleri düzenliyor polikistik olanlara birebir doğal şifa. Ben kaybettiğim bebeğime hamile kaldığım ay yapmıştım adet sorunum yok ama yumurtlama kalitesini arttırır diye duymuştum o yüzden sanırım doğruymuşki hamile kalmıştım inşallah bu ayda sağlıkla kalırım yine içiyorum soğan suyunuİyi Yapmışsın Çok Kişiye Umut olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?