İnşAllah Canm benmde adetim düzenli hiç kür felan denemedimİnşAllah kimse ben polikistik overim çocuğum olmaz demesin soğan suyunun mucizesini bilmeyen yoktur adetleri düzenliyor polikistik olanlara birebir doğal şifa. Ben kaybettiğim bebeğime hamile kaldığım ay yapmıştım adet sorunum yok ama yumurtlama kalitesini arttırır diye duymuştum o yüzden sanırım doğruymuşki hamile kalmıştım inşallah bu ayda sağlıkla kalırım yine içiyorum soğan suyunu
Tavsiye ederim canım çok faydalı olduğunu düşünüyorum adetin üçüncü gününden itibaren başlanıyor 15gün içiliyorİnşAllah Canm benmde adetim düzenli hiç kür felan denemedim
Ya 4 gündür lekelenmem oluyo ama hiç gelmese bu kadar canımı sıkmıcamCanım biraz daha bekle illa ki gelir, ben çatlatma iğnesi vurduğumda 20. Günde adetim gelmişti
Canım daha yumurtlama olmamış testlere devamKızlar bugün yaptığım test sonunda yükleyebildim
Haklısın bebeğim ya neticeyi bilmemek insanın canını sıkıyor ama sabret birkaç gün dahaYa 4 gündür lekelenmem oluyo ama hiç gelmese bu kadar canımı sıkmıcam
bat ne zamanKeşke bir mucize olsada hamile kalsam
Öyle yapcam mecburHaklısın bebeğim ya neticeyi bilmemek insanın canını sıkıyor ama sabret birkaç gün daha
Iyi akşamlar canim. Ben şuan başlayamadım malum adet olmaya uğraşıyorum olup biterse başlıcam inşallahİyi akşamlar kızlar nasılsınız Meryem suresine başladınız mı
Bekleme kuzum gelmez o bebiş var çünküüüAmin canm benm adet bekleme süresine girdimm
Yumurtlama var benim adet kardeşimKızlar bugün yaptığım test sonunda yükleyebildim
Ovulasyonun mu canım?Fotolarını atamıyor Muş’un canım
Acaba sonradan büyüyüp çatlayan bi yumurta olabilir mi bilemedim böyle bişey var mı?Evet canim 3 tane gelişmişti
Bende bilmiyorum ki canim ilk defa ilaç kullandım o da yaramadiAcaba sonradan büyüyüp çatlayan bi yumurta olabilir mi bilemedim böyle bişey var mı?
Çatlatmadan sonra gecikmeler varmış böyle okudum biraz. Üzülme. Düşünmemeyr çalış. Papatya yada adaçayı iç olmadı bikaçgün daha bekleyip..Bende bilmiyorum ki canim ilk defa ilaç kullandım o da yaramadi
ANladım canım bitince başlarsınIyi akşamlar canim. Ben şuan başlayamadım malum adet olmaya uğraşıyorum olup biterse başlıcam inşallah
Teşekkür ederim glifor a da başladımGlifor ve inofolic combi yi beraber denemenizi tavsiye ederim insülin direncinizi kırıp kilo vermenize yardımcı olur ve yumurtanızın kalitesini arttırır yumurtlamanıza yardımcı olur..
Aynen içicem canimÇatlatmadan sonra gecikmeler varmış böyle okudum biraz. Üzülme. Düşünmemeyr çalış. Papatya yada adaçayı iç olmadı bikaçgün daha bekleyip..
Günde 1 kez kullanıyorum inofolic combi yi.. Gliforu da günde 2. 850mg.. Kilo verdiğinizi göreceksin kuzum. Bende tokluk hissi veriyor glifor..Teşekkür ederim glifor a da başladıminofolic combi yi günde kaç kez kullandınız acaba
Bende pkoluydum 2 sene tedvi sonrası şimdi iki cocugum var inşallah sizinde olrArkadaşlar bu topik bütün pcoslu olup ta hamile kalmaya çalışanların olsun.. burada deneyimlerimizi tecrübelerimizi yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı herseyi paylaşalım bi nebzede olsa birbirimize yardımcı olabilirsek ne mutlu bize birbirimizin Sevinçini de üzüntüsünü de bu topikte yaşayalım varmısınızben suan reglimin ikinci günün deyim ve bugun itibariyle hayıt tohumu basladım yumurtamaya kadar geçen süre 12 gün sabah akşamm birer bardak olarak içip bırakıcam... daha oncede bu şekilde hamile kalmıştım ama düşük yapmıştım malesef .. nedendir bilmiyorum ama bu Aydan cok ümitliyim HEPİMİZİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN RABBİM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN HEPİMİZE İKİZ İKİZ ÜÇÜZ ÜÇÜZ BEBEKLER VERSİN İNŞALLAH ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?