- 12 Nisan 2020
- 19
- 6
- 1
- 37
Tebrik ederimKızlar bugün yaptığım test sonunda yükleyebildim
Canım ovulasyon buTebrik ederimhayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin rabbim
Tamam canımYumurtlama var benim adet kardeşim1 mayısçıyız ben daha göremedim sen değerlendir arkadan geliyorum bende
Insallah Allah razı olsunBende pkoluydum 2 sene tedvi sonrası şimdi iki cocugum var inşallah sizinde olr
Pike çok yakın canıım muhtemelen yarın pik olur ve 4 günü değerlendirirsinizKızlar bugün yaptığım test sonunda yükleyebildim
Tamam canım teşekkür ederimPike çok yakın canıım muhtemelen yarın pik olur ve 4 günü değerlendirirsiniz
Ben spor yapıyordum birde aslan pençesi bitkisi ni kullanıyodum düzene sokmuşdum ama çay ve spor bitti bu koranadan dolayi ondan mi gecikti bilmiyorum test yaptım 4 saat sonra t bölgesinde silik çizgi çıktıBırakınca mı böyle geciktin canım ?
Aslanpençesi de etkili spor da yumurtalıkların çalışmasında etkili canım. Bazen regle yakın da gebelik testi pozitif verebiliyor. Bundan emin olmanın yolu ya kan vermek yada idrar testiyle oluşacak t çizgisinin koyuluğınu takip etmek. Testi bugün mü yaptın peki canım ?Ben spor yapıyordum birde aslan pençesi bitkisi ni kullanıyodum düzene sokmuşdum ama çay ve spor bitti bu koranadan dolayi ondan mi gecikti bilmiyorum test yaptım 4 saat sonra t bölgesinde silik çizgi çıktı
Evet canımOvulas
Ovulasyonun mu canım?
Canm Benmde Her gun Oluyodu bu ay ama Yumurtlama Gunumde Olmadı o her gunki akıntım yumurtladıktan 3gun sonra dün ve bu gun var yanii bilemedem bendeKızlar bir şey soracağım, biz pcolularda akıntı hep mi fazla oluyor yani şöyle, her gün akıntınız oluyor mu? Yumurtlamada akıntı artar derler ya nasıl bir artma o? Benim her gün akıntım oluyor çünkü anlayamıyorum ayırt edemiyorum
Kızlar bir şey soracağım, biz pcolularda akıntı hep mi fazla oluyor yani şöyle, her gün akıntınız oluyor mu? Yumurtlamada akıntı artar derler ya nasıl bir artma o? Benim her gün akıntım oluyor çünkü anlayamıyorum ayırt edemiyorum
Geçmiş Olsun CanmMerhaba topiğin hayırlı olsun canım... Bende polistik overliyim orta sevıye üstü dedi doktor regl günlerim kılom olöadıgı ıcın duzenlı bır sekılde gelıordu 20 gunde 1 2 3 gun surer.. 8 aydır denıyoruz olmuyor.. Klomen kullandm 7 yumurtam oldu 4 tanesı saglıklıydı ipne ıle caylatıldı mart da 21 mart da regl olmam gerekıodu henuz olmadm kontrol gittim doktora rahıöde kan bırıkmıs dedi fitil verdı kontrol gnu verdı gittim halen regl degıldm hap verdı sımdı regl gunu beklıyorum..
Ben de acaba ben mi anormalim diyordumCanm Benmde Her gun Oluyodu bu ay ama Yumurtlama Gunumde Olmadı o her gunki akıntım yumurtladıktan 3gun sonra dün ve bu gun var yanii bilemedem bende
İnşallah bir dahaki ayda tutar canım, ek takviye alabilirsin yumurtanın kaliteli olması İçin aslındaMerhaba topiğin hayırlı olsun canım... Bende polistik overliyim orta sevıye üstü dedi doktor regl günlerim kılom olöadıgı ıcın duzenlı bır sekılde gelıordu 20 gunde 1 2 3 gun surer.. 8 aydır denıyoruz olmuyor.. Klomen kullandm 7 yumurtam oldu 4 tanesı saglıklıydı ipne ıle caylatıldı mart da 21 mart da regl olmam gerekıodu henuz olmadm kontrol gittim doktora rahıöde kan bırıkmıs dedi fitil verdı kontrol gnu verdı gittim halen regl degıldm hap verdı sımdı regl gunu beklıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?