Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım dün yaptım bi kaç saat sonra ince beyaz çizgi oldu 2 gün öncede yapmisdim ondada yine bir kaç saat sonra ince pembe çizgi olmusdu silik

Bende ayni durumdayim canim surekli akintim oldugu icin yumurtlama akıntısını ayırt edemiyorum

Benimde hergün oluyor çok oluyor

Gunaydın canım bende hiç olmuyor o akıntı anlıyamaıyorum ama mesela enfeksiyon akıntıları oluyor sürekli olan akıntı mantar yada idrar yolu enfeksıyonudur enfeksiyon olunca da hamile kalamıyorsunn cnım biliyorsun dimi tüpler tıkanıyor geçici

Evet canım dün yaptım bi kaç saat sonra ince beyaz çizgi oldu 2 gün öncede yapmisdim ondada yine bir kaç saat sonra ince pembe çizgi olmusdu silik
Mrb cnım ben geçtiğimiz günlerde yaptım dediğin gibi oldu sabahıda adet oldum zaten yani adete yakın vücudumuz hormon salıyor o bikaç saat sonra çıkan ondan olabiliyor ilk beş dakika önemli

Çok geçmiş olsun canım hsgeldin kan birikmesi nasıl oluyor Pıhtılaşmıyor mu

canm benmde bu ay akıntım olmadı dedim acaba niye Acaba kötumu iyimi anlayamadm ama yumurtalamadan sonra oldu o ayrı tabii

Yumurtlama döneminde genelde o şeffaf olan malum akıntı oluyor. Onun dışında kuruyum ben akıntım olmuyır..Yumurtlama akıntısı bildiğimiz yumurta akı gibi şeffaf berrak ve uzayan..
Senin akıntın nasıl ?

Canım pco olanlarda akıntı olurmuş zaten, doktora gittiğimde hiçbir sorun yok dedi öyle kokulu değişik renkli filan değil akıntı, sanmıyorum enfeksiyon filan olduğunu

Canım beyaz renkte kokusuz bir akıntı yani günde 1-2 kez geliyor normal mi acaba

Canım pco olanlarda akıntı olurmuş zaten, doktora gittiğimde hiçbir sorun yok dedi öyle kokulu değişik renkli filan değil akıntı, sanmıyorum enfeksiyon filan olduğunu
Canım bende akıntı hiç olmuyor niye acaba cok nadir oluyor Oda su gibi şeffaf yoksa Bn yumurtlamadan mı adetlenıyorum

Ya kizlar benim ovu testim hep koyu cikiyor benm.gibi olan var mi dayanamayip artik gidip hastanede yujurta takibi yaptircam bu gidisle bi bakin bi yardim edin nlurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…