- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Bilemedim ki valla, ben zaten anlamıyorum ne zaman yumurtluyorumYıiumurtlama gnunde sankı akıntım kokuyor gibi gelıo bana
Ben de acaba ben mi anormalim diyordumdemek ki normalmiş
İnşallah bir dahaki ayda tutar canım, ek takviye alabilirsin yumurtanın kaliteli olması İçin aslında
Bilemedim ki valla, ben zaten anlamıyorum ne zaman yumurtluyorum
Evet canım dün yaptım bi kaç saat sonra ince beyaz çizgi oldu 2 gün öncede yapmisdim ondada yine bir kaç saat sonra ince pembe çizgi olmusdu silikAslanpençesi de etkili spor da yumurtalıkların çalışmasında etkili canım. Bazen regle yakın da gebelik testi pozitif verebiliyor. Bundan emin olmanın yolu ya kan vermek yada idrar testiyle oluşacak t çizgisinin koyuluğınu takip etmek. Testi bugün mü yaptın peki canım ?
Bende ayni durumdayim canim surekli akintim oldugu icin yumurtlama akıntısını ayırt edemiyorumKızlar bir şey soracağım, biz pcolularda akıntı hep mi fazla oluyor yani şöyle, her gün akıntınız oluyor mu? Yumurtlamada akıntı artar derler ya nasıl bir artma o? Benim her gün akıntım oluyor çünkü anlayamıyorum ayırt edemiyorum
Benimde hergün oluyor çok oluyorKızlar bir şey soracağım, biz pcolularda akıntı hep mi fazla oluyor yani şöyle, her gün akıntınız oluyor mu? Yumurtlamada akıntı artar derler ya nasıl bir artma o? Benim her gün akıntım oluyor çünkü anlayamıyorum ayırt edemiyorum
GUnaydın balımmmGünaydın kızlarrr
Gunaydın canım bende hiç olmuyor o akıntı anlıyamaıyorum ama mesela enfeksiyon akıntıları oluyor sürekli olan akıntı mantar yada idrar yolu enfeksıyonudur enfeksiyon olunca da hamile kalamıyorsunn cnım biliyorsun dimi tüpler tıkanıyor geçiciKızlar bir şey soracağım, biz pcolularda akıntı hep mi fazla oluyor yani şöyle, her gün akıntınız oluyor mu? Yumurtlamada akıntı artar derler ya nasıl bir artma o? Benim her gün akıntım oluyor çünkü anlayamıyorum ayırt edemiyorum
Mrb cnım ben geçtiğimiz günlerde yaptım dediğin gibi oldu sabahıda adet oldum zaten yani adete yakın vücudumuz hormon salıyor o bikaç saat sonra çıkan ondan olabiliyor ilk beş dakika önemliEvet canım dün yaptım bi kaç saat sonra ince beyaz çizgi oldu 2 gün öncede yapmisdim ondada yine bir kaç saat sonra ince pembe çizgi olmusdu silik
Çok geçmiş olsun canım hsgeldin kan birikmesi nasıl oluyor Pıhtılaşmıyor muMerhaba topiğin hayırlı olsun canım... Bende polistik overliyim orta sevıye üstü dedi doktor regl günlerim kılom olöadıgı ıcın duzenlı bır sekılde gelıordu 20 gunde 1 2 3 gun surer.. 8 aydır denıyoruz olmuyor.. Klomen kullandm 7 yumurtam oldu 4 tanesı saglıklıydı ipne ıle caylatıldı mart da 21 mart da regl olmam gerekıodu henuz olmadm kontrol gittim doktora rahıöde kan bırıkmıs dedi fitil verdı kontrol gnu verdı gittim halen regl degıldm hap verdı sımdı regl gunu beklıyorum..
Yumurtlama döneminde genelde o şeffaf olan malum akıntı oluyor. Onun dışında kuruyum ben akıntım olmuyır..Yumurtlama akıntısı bildiğimiz yumurta akı gibi şeffaf berrak ve uzayan..Kızlar bir şey soracağım, biz pcolularda akıntı hep mi fazla oluyor yani şöyle, her gün akıntınız oluyor mu? Yumurtlamada akıntı artar derler ya nasıl bir artma o? Benim her gün akıntım oluyor çünkü anlayamıyorum ayırt edemiyorum
Canım pco olanlarda akıntı olurmuş zaten, doktora gittiğimde hiçbir sorun yok dedi öyle kokulu değişik renkli filan değil akıntı, sanmıyorum enfeksiyon filan olduğunuGunaydın canım bende hiç olmuyor o akıntı anlıyamaıyorum ama mesela enfeksiyon akıntıları oluyor sürekli olan akıntı mantar yada idrar yolu enfeksıyonudur enfeksiyon olunca da hamile kalamıyorsunn cnım biliyorsun dimi tüpler tıkanıyor geçici
Canım ben de anlamadım yani mesela günde 1-2 kez akıntı gelmesi normaldir herhalde değil micanm benmde bu ay akıntım olmadı dedim acaba niye Acaba kötumu iyimi anlayamadm ama yumurtalamadan sonra oldu o ayrı tabii
Canım beyaz renkte kokusuz bir akıntı yani günde 1-2 kez geliyor normal mi acabaYumurtlama döneminde genelde o şeffaf olan malum akıntı oluyor. Onun dışında kuruyum ben akıntım olmuyır..Yumurtlama akıntısı bildiğimiz yumurta akı gibi şeffaf berrak ve uzayan..
Senin akıntın nasıl ?
Canım bende akıntı hiç olmuyor niye acaba cok nadir oluyor Oda su gibi şeffaf yoksa Bn yumurtlamadan mı adetlenıyorumCanım pco olanlarda akıntı olurmuş zaten, doktora gittiğimde hiçbir sorun yok dedi öyle kokulu değişik renkli filan değil akıntı, sanmıyorum enfeksiyon filan olduğunu
Hiç anlamıyorum canım ama bildiğim c t den daha koyu veya aynı koyuluktaaa olması lazım bunlar daha olmamış canımYa kizlar benim ovu testim hep koyu cikiyor benm.gibi olan var mi dayanamayip artik gidip hastanede yujurta takibi yaptircam bu gidisle bi bakin bi yardim edin nlurrrEki Görüntüle 2619567
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?