Kanki dikkatli bak en alttakine t c den daha koyu bugunde yapacam size atacam bi bajin kizlar of dertli basm hastanelere de gidilmiyor artikHiç anlamıyorum canım ama bildiğim c t den daha koyu veya aynı koyuluktaaa olması lazım bunlar daha olmamış canım
lh yuksrk olunca pcoda yuksek oluyomuş ondan test böyle yapa biliyoKanki dikkatli bak en alttakine t c den daha koyu bugunde yapacam size atacam bi bajin kizlar of dertli basm hastanelere de gidilmiyor artik
karışık durum yaa ofCanım ben de anlamadım yani mesela günde 1-2 kez akıntı gelmesi normaldir herhalde değil mi
Iste bu dunkiydi bugun aksam 5 de yapacam ama yani boyle olmazdi hic her ay yapiyorum bu sefer boyle oldu anlamadim kisenin bu gun t c den koyu
Canım adetinin kaçıncı günündesin yani adet olmana ne kadar var, bek ekledim benim de adet olmadan 1 hafta öncesine kadar hep böyle çift çizgi çıktı ve adet oldum bazen adetten önce de Böyle çift çizgi olabiliyormuşYa kizlar benim ovu testim hep koyu cikiyor benm.gibi olan var mi dayanamayip artik gidip hastanede yujurta takibi yaptircam bu gidisle bi bakin bi yardim edin nlurrrEki Görüntüle 2619567
YAaa bende edicem beni de heveslendirdin ilk defa yapıcam beraber yaparızKızlar bu ay hep beraberiz diye kendime tekrar ovulasyon testi sipariş ettim az önce beraber takip ederiz değil miyalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor
Kokusuz ve renksizse sıkıntı değil kuzum.. Yeşil, sarı, katı parçalı ve kokulu olursa enfeksiyon kaynaklı oluyor..Canım beyaz renkte kokusuz bir akıntı yani günde 1-2 kez geliyor normal mi acaba
Canım hangi marka aldııın ? Ya ben innovita almıştım evde de labaquick vardı. İnnovitaya dikkat etmemişim mavi olandan almışım insanlar en çok pembe ve yeşil de fayda görmüş. Ama mavi innovita çizgileri çok açık renk hiç farkedilmiyor. Bende alayın onun yerine diyorum..Kızlar bu ay hep beraberiz diye kendime tekrar ovulasyon testi sipariş ettim az önce beraber takip ederiz değil miyalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor
Tatlım pcos da lh seviyesi çoğu kadında yüksek oluyor. Seninde öyle mi acaba ?Ya kizlar benim ovu testim hep koyu cikiyor benm.gibi olan var mi dayanamayip artik gidip hastanede yujurta takibi yaptircam bu gidisle bi bakin bi yardim edin nlurrrEki Görüntüle 2619567
Evet canım bu ara uyku düzenim bozuldu geç uyuyorum Ramazan'dan sonra düzeltirim şimdilik kalsın böyleMinicikpandam sende benim gibi gecesisin hep galiba
yaa tabi yaparız canmKızlar bu ay hep beraberiz diye kendime tekrar ovulasyon testi sipariş ettim az önce beraber takip ederiz değil miyalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor
canm 50 li var oda uygunY yellowaseline bende ettim valla gaza geldimama uygun yollu olsun diye gitdigidiyordan 20 li ovulasyon 4 lü gebelik testi ettim sipariş yetermiki
HarikaaaYAaa bende edicem beni de heveslendirdin ilk defa yapıcam beraber yaparız
Aynen bebeğim benimki sıkıntısız, ama günde 1-2 defa gelince sorayım dedimKokusuz ve renksizse sıkıntı değil kuzum.. Yeşil, sarı, katı parçalı ve kokulu olursa enfeksiyon kaynaklı oluyor..
Laboquik aldım bebeğim 30 luCanım hangi marka aldııın ? Ya ben innovita almıştım evde de labaquick vardı. İnnovitaya dikkat etmemişim mavi olandan almışım insanlar en çok pembe ve yeşil de fayda görmüş. Ama mavi innovita çizgileri çok açık renk hiç farkedilmiyor. Bende alayın onun yerine diyorum..
Bence yeter ya ben de 30 lu aldım umarım yumurtlamamız 20 yi geçmezY yellowaseline bende ettim valla gaza geldimama uygun yollu olsun diye gitdigidiyordan 20 li ovulasyon 4 lü gebelik testi ettim sipariş yetermiki
adettensnra basladim evet ama hic byle olmamisti ki ilk kez bu ay byle oldu dr bana sende pko gorununu var ama tam pko degilsindedi adet duzenszligi yk 4 5 gun falan gecikir bazen o kadar anlamadm neden byleTatlım pcos da lh seviyesi çoğu kadında yüksek oluyor. Seninde öyle mi acaba ?
Bunun ortadan kalkması için önce hormonların dengelenir sonra ovulasyon başlanması daha doğru sonuç veriyor..
Adet bitiminden hemen sonra mı başladın teste ve hep mi böyle koyuydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?