Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç anlamıyorum canım ama bildiğim c t den daha koyu veya aynı koyuluktaaa olması lazım bunlar daha olmamış canım
Kanki dikkatli bak en alttakine t c den daha koyu bugunde yapacam size atacam bi bajin kizlar of dertli basm hastanelere de gidilmiyor artik

Kanki dikkatli bak en alttakine t c den daha koyu bugunde yapacam size atacam bi bajin kizlar of dertli basm hastanelere de gidilmiyor artik
lh yuksrk olunca pcoda yuksek oluyomuş ondan test böyle yapa biliyo

Ya kizlar benim ovu testim hep koyu cikiyor benm.gibi olan var mi dayanamayip artik gidip hastanede yujurta takibi yaptircam bu gidisle bi bakin bi yardim edin nlurrrEki Görüntüle 2619567
Canım adetinin kaçıncı günündesin yani adet olmana ne kadar var, bek ekledim benim de adet olmadan 1 hafta öncesine kadar hep böyle çift çizgi çıktı ve adet oldum bazen adetten önce de Böyle çift çizgi olabiliyormuş

Eklentiler

• 567120B2-DEBD-4506-94EC-9893ABA111C6.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 10
Kızlar bu ay hep beraberiz diye kendime tekrar ovulasyon testi sipariş ettim az önce beraber takip ederiz değil mi yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor

Kızlar bu ay hep beraberiz diye kendime tekrar ovulasyon testi sipariş ettim az önce beraber takip ederiz değil mi yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor
Canım hangi marka aldııın ? Ya ben innovita almıştım evde de labaquick vardı. İnnovitaya dikkat etmemişim mavi olandan almışım insanlar en çok pembe ve yeşil de fayda görmüş. Ama mavi innovita çizgileri çok açık renk hiç farkedilmiyor. Bende alayın onun yerine diyorum..

Ya kizlar benim ovu testim hep koyu cikiyor benm.gibi olan var mi dayanamayip artik gidip hastanede yujurta takibi yaptircam bu gidisle bi bakin bi yardim edin nlurrrEki Görüntüle 2619567
Tatlım pcos da lh seviyesi çoğu kadında yüksek oluyor. Seninde öyle mi acaba ?
Bunun ortadan kalkması için önce hormonların dengelenir sonra ovulasyon başlanması daha doğru sonuç veriyor..
Adet bitiminden hemen sonra mı başladın teste ve hep mi böyle koyuydu ?

Laboquik aldım bebeğim 30 lu

Evet canim
adettensnra basladim evet ama hic byle olmamisti ki ilk kez bu ay byle oldu dr bana sende pko gorununu var ama tam pko degilsindedi adet duzenszligi yk 4 5 gun falan gecikir bazen o kadar anlamadm neden byle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…