- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Bugün adetin 10. Günündeyiz 2 gün sonra gelse, 12. Günden itibaren taaa 32. Güne kadar yumurtladın yumurtladın bebeğimY yellowaseline bende ettim valla gaza geldimama uygun yollu olsun diye gitdigidiyordan 20 li ovulasyon 4 lü gebelik testi ettim sipariş yetermiki
Bugün kaçıncı gündesin peki ?adetininEvet canim
adettensnra basladim evet ama hic byle olmamisti ki ilk kez bu ay byle oldu dr bana sende pko gorununu var ama tam pko degilsindedi adet duzenszligi yk 4 5 gun falan gecikir bazen o kadar anlamadm neden byle
İki güne gelmez bence kuzmm bi kaç günü bulur sen nerden ettin trendiyol hızlıda gittigidşyor biraz yavaşBugün adetin 10. Günündeyiz 2 gün sonra gelse, 12. Günden itibaren taaa 32. Güne kadar yumurtladın yumurtladın bebeğimben de 42. Güne kadar, biliyorsun benimki bayaaaaa bi yavaş
Laboquik aldım bebeğim 30 lu
Sıkıntı yok bence kuzum.Aynen bebeğim benimki sıkıntısız, ama günde 1-2 defa gelince sorayım dedim
Saat 4 te mi yapılıyor bu test kuzum kız varya hiç anlamıyorum ilk defa aldımSıkıntı yok bence kuzum.
Bende innovita pembe olandan vericem o gelene kadar laboquick le devam edeyim. Gergin alarmı 16.00 a kurup tekrarlayalım testlerimizi kızlar
Ben beğeniyorum laboquik markasını, kullandım daha önce, güvenilir canım ben de bundan aldım merak etmeEki Görüntüle 2619598 Bende bunu aldım kızla iyimi
Aynen bebeğim saat 4 buluşma saatimiz olsunSıkıntı yok bence kuzum.
Bende innovita pembe olandan vericem o gelene kadar laboquick le devam edeyim. Gergin alarmı 16.00 a kurup tekrarlayalım testlerimizi kızlar
Canım sabah ilk idrarla yapılmıyor ama öncesinde 2 saat sıvı almadan gün içerisinde yapabilirsin ama hepimiz aynı zamanda yapalım diye 4 dedik, ne dersinSaat 4 te mi yapılıyor bu test kuzum kız varya hiç anlamıyorum ilk defa aldım
Bugün kargoda yazıyor diye aldım amaİki güne gelmez bence kuzmm bi kaç günü bulur sen nerden ettin trendiyol hızlıda gittigidşyor biraz yavaş
Olur canım ben zaten 12 de anca kalkıyorum ilk lavobaya bi giderim bida 4 kadar gitmicem öle dimi ben cok susuyorum ama ya su içmicem mi hiçCanım sabah ilk idrarla yapılmıyor ama öncesinde 2 saat sıvı almadan gün içerisinde yapabilirsin ama hepimiz aynı zamanda yapalım diye 4 dedik, ne dersin
Ciddimisin trendyolmu gittigidiypr mu ben hiç dikkat etmedim ne zaman geliyor diyeBugün kargoda yazıyor diye aldım amaumarım kargolarlar
Gittigidiyordan aldım canım benCiddimisin trendyolmu gittigidiypr mu ben hiç dikkat etmedim ne zaman geliyor diye
Daha az içersin kuzumOlur canım ben zaten 12 de anca kalkıyorum ilk lavobaya bi giderim bida 4 kadar gitmicem öle dimi ben cok susuyorum ama ya su içmicem mi hiç
HAdi bakalım inşallah hemen gelir bebegımmmGittigidiyordan aldım canım ben
12. gunBugün kaçıncı gündesin peki ?adetinin
Mirateck nasil canmBen beğeniyorum laboquik markasını, kullandım daha önce, güvenilir canım ben de bundan aldım merak etme
Canım aynen, yumurtlamayı görürsek 14. Günü beklerizHAdi bakalım inşallah hemen gelir bebegımmmgebelik testi kaç tane benımki 4 tane ben sabırsız olur hemen bitiririm gibi me geliyor eşime bilerek sölemedşm tekrar alacak muhakkak napalım adet düzenli olmayınca gecikme ne zaman onuda bilemiyoruz ki aaaaaa ama yumurtlamayı görürsek 14 gün sonra kesin olmamız gerekiyordu dimi bak bu konudan iyi oldu
Kuzum ben miratech gebelik testi kullandım ama kesinlikle güvenilir değil çünkü kesin gebe olmadığımı bilmeme rağmen iki çizgi çıktı hatta 2 tane test yaptım ikisinde de iki çizgi çıktı, sonra şok oldum nasıl olur diye, kan verdim ve tabiki negatif yani diyeceğim o ki gebelik testine güvenme ama ovülasyonu iyi olabilir kullanmadım, ama sonuçta aynı koyulukta olmasını bekliyoruz iki çizginin kullanabilirsin bence işe yarar düzenli yaparsanMirateck nasil canm
Yapiyorum ama iste 3 gundur ikiside ayni koyuluktaKuzum ben miratech gebelik testi kullandım ama kesinlikle güvenilir değil çünkü kesin gebe olmadığımı bilmeme rağmen iki çizgi çıktı hatta 2 tane test yaptım ikisinde de iki çizgi çıktı, sonra şok oldum nasıl olur diye, kan verdim ve tabiki negatif yani diyeceğim o ki gebelik testine güvenme ama ovülasyonu iyi olabilir kullanmadım, ama sonuçta aynı koyulukta olmasını bekliyoruz iki çizginin kullanabilirsin bence işe yarar düzenli yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?