Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Y yellowaseline bende ettim valla gaza geldim ama uygun yollu olsun diye gitdigidiyordan 20 li ovulasyon 4 lü gebelik testi ettim sipariş yetermiki
Bugün adetin 10. Günündeyiz 2 gün sonra gelse, 12. Günden itibaren taaa 32. Güne kadar yumurtladın yumurtladın bebeğim ben de 42. Güne kadar, biliyorsun benimki bayaaaaa bi yavaş

Bugün adetin 10. Günündeyiz 2 gün sonra gelse, 12. Günden itibaren taaa 32. Güne kadar yumurtladın yumurtladın bebeğim ben de 42. Güne kadar, biliyorsun benimki bayaaaaa bi yavaş
İki güne gelmez bence kuzmm bi kaç günü bulur sen nerden ettin trendiyol hızlıda gittigidşyor biraz yavaş

Sıkıntı yok bence kuzum.
Bende innovita pembe olandan vericem o gelene kadar laboquick le devam edeyim. Gergin alarmı 16.00 a kurup tekrarlayalım testlerimizi kızlar
Saat 4 te mi yapılıyor bu test kuzum kız varya hiç anlamıyorum ilk defa aldım

Canım sabah ilk idrarla yapılmıyor ama öncesinde 2 saat sıvı almadan gün içerisinde yapabilirsin ama hepimiz aynı zamanda yapalım diye 4 dedik, ne dersin
Olur canım ben zaten 12 de anca kalkıyorum ilk lavobaya bi giderim bida 4 kadar gitmicem öle dimi ben cok susuyorum ama ya su içmicem mi hiç

Gittigidiyordan aldım canım ben
HAdi bakalım inşallah hemen gelir bebegımmm gebelik testi kaç tane benımki 4 tane ben sabırsız olur hemen bitiririm gibi me geliyor eşime bilerek sölemedşm tekrar alacak muhakkak napalım adet düzenli olmayınca gecikme ne zaman onuda bilemiyoruz ki aaaaaa ama yumurtlamayı görürsek 14 gün sonra kesin olmamız gerekiyordu dimi bak bu konudan iyi oldu

Canım aynen, yumurtlamayı görürsek 14. Günü bekleriz bende var gebelik testi sayıca fazla

Mirateck nasil canm
Kuzum ben miratech gebelik testi kullandım ama kesinlikle güvenilir değil çünkü kesin gebe olmadığımı bilmeme rağmen iki çizgi çıktı hatta 2 tane test yaptım ikisinde de iki çizgi çıktı, sonra şok oldum nasıl olur diye, kan verdim ve tabiki negatif yani diyeceğim o ki gebelik testine güvenme ama ovülasyonu iyi olabilir kullanmadım, ama sonuçta aynı koyulukta olmasını bekliyoruz iki çizginin kullanabilirsin bence işe yarar düzenli yaparsan

Yapiyorum ama iste 3 gundur ikiside ayni koyulukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…