Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapiyorum ama iste 3 gundur ikiside ayni koyulukta
12. Günündeymişsin üstte okudum, canım yapmaya devam et çünkü yumurtlaması 3-4 gün süren var ve bence ikisi de aynı koyulukta değil senin testlerinin, sadece en alttaki aynı koyulukta, yarın da yap bakalım silikleşir belki, silikleşirse çatlamış demektir

Adam benden kacar oldu anam surekli et yediriyorum ballar badem fistik falan inofolic aldim kendime de bugun bakacam o dunkuydu bugun 4 5 gibi tekrar yapacam test bakalim esim ben yoruldum hergun yeni evli miyiz dye mizmizlaniyor offf sapik gbi hissediyorum kendimi ay

Kızlar dün ovulasyon testi mi paylaşmıştım. 9 nisandan itibaren başladım durum ne sizce

Eklentiler

• IMG_20200414_145952.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 37
Aynı durumdayız canım. Benım eşimde cok yoruldu bide bi süre sonra görevmiş gibi oluyor ınsan bişeude anlayamıyoruz

O kadar haklısın ki, ben de kendi kendime şu gün yaparız bir gün dururuz sonra diğer gün yaparız diyorum bana saçmalıyormuşum gibi bakıyor bildiğin görev bilincindeyim

her kes sipariş etmiş yaabenm gecti ama ooof s

Kizlar ben napacam yaa catlamis mi suan ne olmus 3 gun degerlendirirken ayni zamanda teste de devam edecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…