- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
12. Günündeymişsin üstte okudum, canım yapmaya devam et çünkü yumurtlaması 3-4 gün süren var ve bence ikisi de aynı koyulukta değil senin testlerinin, sadece en alttaki aynı koyulukta, yarın da yap bakalım silikleşir belki, silikleşirse çatlamış demektirYapiyorum ama iste 3 gundur ikiside ayni koyulukta
Adam benden kacar oldu anam surekli et yediriyorum ballar badem fistik falan inofolic aldim kendime de bugun bakacam o dunkuydu bugun 4 5 gibi tekrar yapacam test bakalim esim ben yoruldum hergun yeni evli miyiz dye mizmizlaniyor offf sapik gbi hissediyorum kendimi ay12. Günündeymişsin üstte okudum, canım yapmaya devam et çünkü yumurtlaması 3-4 gün süren var ve bence ikisi de aynı koyulukta değil senin testlerinin, sadece en alttaki aynı koyulukta, yarın da yap bakalım silikleşir belki, silikleşirse çatlamış demektir
Aynı durumdayız canım. Benım eşimde cok yoruldu bide bi süre sonra görevmiş gibi oluyor ınsan bişeude anlayamıyoruzAdam benden kacar oldu anam surekli et yediriyorum ballar badem fistik falan inofolic aldim kendime de bugun bakacam o dunkuydu bugun 4 5 gibi tekrar yapacam test bakalim esim ben yoruldum hergun yeni evli miyiz dye mizmizlaniyor offf sapik gbi hissediyorum kendimi ay
14 koyulaşması gerekmıyormu silikleşmiş neden acabaKızlar dün ovulasyon testi mi paylaşmıştım. 9 nisandan itibaren başladım durum ne sizce
13 pik olmuştu kasık ağrım da var bence dün yumurtlama oldu14 koyulaşması gerekmıyormu silikleşmiş neden acaba
Bu 13 Nisan yani en koyusu buydu14 koyulaşması gerekmıyormu silikleşmiş neden acaba
OZamsn catlıyor canım hadi hayırlısı Rabbim gönlüne göre verir inşallahBu 13 Nisan yani en koyusu buydu
İnşallah canım hepimizin yumurtlamayi Ocak Şubat ayında da gördüm ama sonuç negatif oldu yinede bakalım nasipOZamsn catlıyor canım hadi hayırlısı Rabbim gönlüne göre verir inşallah
BUgunn sipariş ettik bizde hayırlısı bakalım inşallah peşpeşe haber veririz burdanİnşallah canım hepimizin yumurtlamayi Ocak Şubat ayında da gördüm ama sonuç negatif oldu yinede bakalım nasip
Çatlamış gibi duruyo canım hayırlısı olsun inşKızlar dün ovulasyon testi mi paylaşmıştım. 9 nisandan itibaren başladım durum ne sizce
Canım çatlamış değerlendirdin miKızlar dün ovulasyon testi mi paylaşmıştım. 9 nisandan itibaren başladım durum ne sizce
O kadar haklısın ki, ben de kendi kendime şu gün yaparız bir gün dururuz sonra diğer gün yaparız diyorum bana saçmalıyormuşum gibi bakıyorAdam benden kacar oldu anam surekli et yediriyorum ballar badem fistik falan inofolic aldim kendime de bugun bakacam o dunkuydu bugun 4 5 gibi tekrar yapacam test bakalim esim ben yoruldum hergun yeni evli miyiz dye mizmizlaniyor offf sapik gbi hissediyorum kendimi ay
Ay sorma canim ama gorevimizi cok layıkıyla yapiyoruz ben eminim bugunki sonucuma bakin kizlarO kadar haklısın ki, ben de kendi kendime şu gün yaparız bir gün dururuz sonra diğer gün yaparız diyorum bana saçmalıyormuşum gibi bakıyorbildiğin görev bilincindeyim
Ay sorma canim ama gorevimizi cok layıkıyla yapiyoruz ben eminim bugunki sonucuma bakin kizlar
At da bakalım canımAy sorma canim ama gorevimizi cok layıkıyla yapiyoruz ben eminim bugunki sonucuma bakin kizlar
Ooooooo
hah benim sinavim simdi basliyor iste benimki baslar artik nazlanmaya sanki tas tasi diyorum
Oooooooçatlamııışşşş, bugünü kesiiinnnn değerlendir, bugünle beraber 3 günü değerlendir canım boş geçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?