- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
Evet canım dün degerlendirdim bugün de degerlendiricem bakalım nasipCanım çatlamış değerlendirdin mi
İnşallah canım hepimiz içinÇatlamış gibi duruyo canım hayırlısı olsun inş
Gözün aydın tatlımmm.Kızzlaarr adetim geldiçok mutluyum ya kendime inanamıyorum Allahım sapıttım iyice ya adet oldum diye göbek atcam nerdeyse
Sağol canimGözün aydın tatlımmm.clife a başlıyosun o zaman
Aaa olabilir belkide öyle geldiSağol canimben sabah başladim bile dedim nasıl olsa hamile değilim belki onun sayesinde gelmiştir kuzum siz ovulasyon testine başladınız mı başlayacak misiniz oraları kaçırdım ben
Öyle oluyor ınsan canım bu adet gelse bir dertttt gelmese bir dertKızzlaarr adetim geldiçok mutluyum ya kendime inanamıyorum Allahım sapıttım iyice ya adet oldum diye göbek atcam nerdeyse
Tsekkur ederim canımmm benımki normalde edede bahçede çalışıyor ıkı uç gündür rahatım yaniKızlarrr bugün eşim evde çok giremiyomovulasyon testiyle ilgili aşağıdaki yazıyı buldum. Test saatlerimizi buna göre ayarlayabiliriz Y yellowaseline -Yagmur-
Süpermiş hadi bakalım sizi arkadan takip ederim bende. Evet canim aldım testlerimi yapılmak için beni bekliyorlar uslu usluAaa olabilir belkide öyle geldiBugün ovulasyon testinin 2.günü benim kuzumn başladım yani, bilge de başlıyordu bugün, yağmur da sipariş verdi 2 güne gelir onunkide sen ovulasyon düşünüyo musun?
Evde olunca eşim benim işim bitmiyor yaaaaTsekkur ederim canımmm benımki normalde edede bahçede çalışıyor ıkı uç gündür rahatım yani
Hiç sorma yaÖyle oluyor ınsan canım bu adet gelse bir dertttt gelmese bir dert
Benımde afedersin popom yer görmüyorEvde olunca eşim benim işim bitmiyor yaaaaKalkma hep beraber oturalım boşver işi diyor
Hayırlı olsunKızzlaarr adetim geldiçok mutluyum ya kendime inanamıyorum Allahım sapıttım iyice ya adet oldum diye göbek atcam nerdeyse
Bebeğim geliyor akıntı bizde bence sen önemsememişsindirKIZLar akıntı akıntı diye diye akıntımı getirdinizçok şaşkınım suan bayadır görmemiştim böle bişey sizce yumurtladım mı ben Ya
Kuzum benim testlerim kargolanmış, muhtemelen yarından sonraki gün elimde olurB
Benımde afedersin popom yer görmüyor
Sağol canimHayırlı olsun
Takipli olcaz ya birbirimizle çok heycanlıyım yaaaaaSüpermiş hadi bakalım sizi arkadan takip ederim bende. Evet canim aldım testlerimi yapılmak için beni bekliyorlar uslu uslu
Canm catlamış gibi gözüküyoKizlar ben napacam yaa catlamis mi suan ne olmus 3 gun degerlendirirken ayni zamanda teste de devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?