Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canim ben sabah başladim bile dedim nasıl olsa hamile değilim belki onun sayesinde gelmiştir kuzum siz ovulasyon testine başladınız mı başlayacak misiniz oraları kaçırdım ben
Aaa olabilir belkide öyle geldi Bugün ovulasyon testinin 2.günü benim kuzumn başladım yani, bilge de başlıyordu bugün, yağmur da sipariş verdi 2 güne gelir onunkide sen ovulasyon düşünüyo musun?

KIZLar akıntı akıntı diye diye akıntımı getirdiniz çok şaşkınım suan bayadır görmemiştim böle bişey sizce yumurtladım mı ben Ya

Aaa olabilir belkide öyle geldi Bugün ovulasyon testinin 2.günü benim kuzumn başladım yani, bilge de başlıyordu bugün, yağmur da sipariş verdi 2 güne gelir onunkide sen ovulasyon düşünüyo musun?
Süpermiş hadi bakalım sizi arkadan takip ederim bende. Evet canim aldım testlerimi yapılmak için beni bekliyorlar uslu uslu

KIZLar akıntı akıntı diye diye akıntımı getirdiniz çok şaşkınım suan bayadır görmemiştim böle bişey sizce yumurtladım mı ben Ya
Bebeğim geliyor akıntı bizde bence sen önemsememişsindir Görünce de aklına gelmiştir daha erken yumurtlamak İçin yani biz pcolular için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…