ne evet canımevet canm
Eda normaldeBu Arada adın neydi canım sen bize pek katılmıyon
twsekkr ederşm Edacıgım şaka bi yana güzel ortam kurduk burda istediğin zaman gel katıl bizeEda normaldekatılmaya calisiyorum ya artik daha sık girerim
Tamam bebegim tesekkur ederimKızlar kaynak nerden bende bilmıyorum ana yumurtlama zamanı rahim ağzı yumuşuyormuş afedersiniz kontrol
twsekkr ederşm Edacıgım şaka bi yana güzel ortam kurduk burda istediğin zaman gel katıl bize
Kızlar kaynak nerden bende bilmıyorum ana yumurtlama zamanı rahim ağzı yumuşuyormuş afedersiniz
Yunuşayınca noluyo acaba nerden anlaya bilirizki
bende Memnun oldumTamam bebegim tesekkur ederim
Artık Daha cok esime gore yaşıyorum biraz o gorevden gelince onla ilgilenmektenarkadaş pek katılmıyo
Bende canımbende Memnun oldumEdacım
tabii canm işin şakasıArtık Daha cok esime gore yaşıyorum biraz o gorevden gelince onla ilgilenmekten
HarikaaaBenim bu hafta ovulasyon insallah
Her ay değerlendiriyorum vala ya test uzmani oldum artik kendimde anliyorum da yinede emin olmak içinHarikaaaİnşAllah Güzell Değerlendirirsin
Yani sende mayıscısınBenim bu hafta ovulasyon insallah
Evet bende farkettim onu cok doğru ama rahimde derinlesiyomus o günlerde o yuzden bol dinlenelimYArım kalmıs mesaj rahim ağzında bi yer normalde burun eti gibiyken yumurtlam döneminde dudak gibi yumuşak oluyormus ben kontrol ettimyumuşak eğer bahsedilen yer orasıysa
YArım kalmıs mesaj rahim ağzında bi yer normalde burun eti gibiyken yumurtlam döneminde dudak gibi yumuşak oluyormus ben kontrol ettimyumuşak eğer bahsedilen yer orasıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?