Hayırlı OlsunHayırlı olsun
Aynen hepimizin son takibi olur inşallah hayırlısıyla hamile kalırızTakipli olcaz ya birbirimizle çok heycanlıyım yaaaaa
Eşime dedim ki kargom gelecek haberin olsun, gelince eve getir, ne kargosu dedi kızlarla beraber sipariş ettik dedim hangi kızlarla diyorTakipli olcaz ya birbirimizle çok heycanlıyım yaaaaa
Ayyy amiiiiin inşallaahhhhHayırlı Olsunhazır ol bu ay hiç görmemeyee İnşAllah
Aynen canım baksana bildiğin silikleşmiş ama yine de bu 3 günü değerlendir ya da artık gün aşırı ilişkiye gir aradaBenim Ovu bitti artk Kesinn Rahatladmm Bu günde tst yapınca
11 veya 12 çatlamış 10 gün sonra 22 test yapa bilirimm
İnşallahhhh hayırlısıyla hamile kalıp, sağlıklı gebelik dönemi geçirip, 9 ay sonra sağlıkla kucağımıza alalım bebikolarımızıAynen hepimizin son takibi olur inşallah hayırlısıyla hamile kalırız
canım ağrın oldu mu hiç çatlamada filanBenim Ovu bitti artk Kesinn Rahatladmm Bu günde tst yapınca
11 veya 12 çatlamış 10 gün sonra 22 test yapa bilirimm
Benimki de bugün birkaç kez yazarken gördü yine kadınlar kulübü mü diyorEşime dedim ki kargom gelecek haberin olsun, gelince eve getir, ne kargosu dedi kızlarla beraber sipariş ettik dedim hangi kızlarla diyorforum işte dedim kahkaha attı azmimize birlikteliğimize
aynn canm dün kötüydüm bu gün artk değerlendircem gec olmaz İnşAllahAynen canım baksana bildiğin silikleşmiş ama yine de bu 3 günü değerlendir ya da artık gün aşırı ilişkiye gir arada
ayy Ağrımı hemde nasıll bu günde sancılar varC
canım ağrın oldu mu hiç çatlamada filan
Eşime dedim ki kargom gelecek haberin olsun, gelince eve getir, ne kargosu dedi kızlarla beraber sipariş ettik dedim hangi kızlarla diyorforum işte dedim kahkaha attı azmimize birlikteliğimize
Çok geçmiş olsun canım hsgeldin kan birikmesi nasıl oluyor Pıhtılaşmıyor mu
Amiiinnnn canim çookkk amiiinnİnşallahhhh hayırlısıyla hamile kalıp, sağlıklı gebelik dönemi geçirip, 9 ay sonra sağlıkla kucağımıza alalım bebikolarımızı
Canım Ozaman ben PCOS değilimBebeğim geliyor akıntı bizde bence sen önemsememişsindir☺ Görünce de aklına gelmiştirdaha erken yumurtlamak İçin yani biz pcolular için
Benim eşimde bazen trip yapıyo bişe sorunca topik arkadaşlarına sor diyoEşime dedim ki kargom gelecek haberin olsun, gelince eve getir, ne kargosu dedi kızlarla beraber sipariş ettik dedim hangi kızlarla diyorforum işte dedim kahkaha attı azmimize birlikteliğimize
Ben bir gün mesajları 670 de bıraktım bıkac saat girmedim 840 olmuş kızGunduz giremedim 20 sayfa konuşulmuş helal kizlar
Masallah ya Tek tek okuyorum vala elimden geldikçeBen bir gün mesajları 670 de bıraktım bıkac saat girmedim 840 olmuş kız
Bu Arada adın neydi canım sen bize pek katılmıyonMasallah ya Tek tek okuyorum vala elimden geldikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?