Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim Ovu bitti artk Kesinn Rahatladmm Bu günde tst yapınca
11 veya 12 çatlamış 10 gün sonra 22 test yapa bilirimm

Eklentiler

• 1586882416616954339053180077230.webp
    97,6 KB · Görüntüleme: 18
Aynen canım baksana bildiğin silikleşmiş ama yine de bu 3 günü değerlendir ya da artık gün aşırı ilişkiye gir arada
aynn canm dün kötüydüm bu gün artk değerlendircem gec olmaz İnşAllah

Eşime dedim ki kargom gelecek haberin olsun, gelince eve getir, ne kargosu dedi kızlarla beraber sipariş ettik dedim hangi kızlarla diyor forum işte dedim kahkaha attı azmimize birlikteliğimize
hahahah bende cay demliyorum dur kəzlara yazayım diyom Gülüyo

Çok geçmiş olsun canım hsgeldin kan birikmesi nasıl oluyor Pıhtılaşmıyor mu

Canım valla doktor kese gordu rahımde ılk once kan testı ysptık negatf cıktı kese ıcınde bırıkme olmus kan dedı oda anlamadı neden oldugunu pazar gunu ilaç sonrası 10 gun olmus olacak doktoru aradım bugun dayanamadım da ilaç bitti ise 10 gun snrasına gel muaneye dedı haftaya pazartesi gidicem 11.gün olms olucak ınsallah o zamana kadar olurum

Bebeğim geliyor akıntı bizde bence sen önemsememişsindir☺ Görünce de aklına gelmiştir daha erken yumurtlamak İçin yani biz pcolular için
Canım Ozaman ben PCOS değilim çünkü geçecekten gelmez üşüttüğüm zaman gelir

Eşime dedim ki kargom gelecek haberin olsun, gelince eve getir, ne kargosu dedi kızlarla beraber sipariş ettik dedim hangi kızlarla diyor forum işte dedim kahkaha attı azmimize birlikteliğimize
Benim eşimde bazen trip yapıyo bişe sorunca topik arkadaşlarına sor diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…