olmuşTestler ne zaman gelicek Kızlar sizin
YArım kalmıs mesaj rahim ağzında bi yer normalde burun eti gibiyken yumurtlam döneminde dudak gibi yumuşak oluyormus ben kontrol ettimyumuşak eğer bahsedilen yer orasıysa
Bide eğer gebelik varsa parmağınıza o burunumsu şey gelmiyomuş. Eğer burunumsu sertlik varsa adet geliyor demekmiş...YArım kalmıs mesaj rahim ağzında bi yer normalde burun eti gibiyken yumurtlam döneminde dudak gibi yumuşak oluyormus ben kontrol ettimyumuşak eğer bahsedilen yer orasıysa
Bide eğer gebelik varsa parmağınıza o burunumsu şey gelmiyomuş. Eğer burunumsu sertlik varsa adet geliyor demekmiş...YArım kalmıs mesaj rahim ağzında bi yer normalde burun eti gibiyken yumurtlam döneminde dudak gibi yumuşak oluyormus ben kontrol ettimyumuşak eğer bahsedilen yer orasıysa
senin dedigin dogru gibi ama denemedim hahahah yaa ben program durdu yazamadm felan yaaaBaşlan bilmıyorum ki akşam üzeri yine soparıs ettim gündüzki yalnıs
olmuş
Ben bugün sipariş verdim kargolanmış 2 güne gelir benimTestler ne zaman gelicek Kızlar sizin
Hayirlisiyla Insallah kucagina al canm kac gun ce hangi gunler degerlendirdinKızlar merhaba ben kendimi bildim bileli pcosum ara ara 3 4 ay adet olmadığımı bilirim..korunmadığımız 5. Ayda hamile kaldım çok şükür..özelde doktor klomen bailadı ama kullanmadım ..öncelikle her duyduğunuzu deneyip hem psikolojinizle hem de hormonlarınızla oynamayın derim bi sürü bitki çayı içtim bilinçsizce koca bi kistim olmuştu1 ay düzenli şekilde soğan suyu kürü yaptım ve bu sırada ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim..pcosolduğum içinçok geç yumurtluyormuşum meğer.. 39. Gün pik gördüm ve değerlendirdim bu şekilde hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah modunuzu düşürmeyin canlar dualarım sizlerle
Bide eğer gebelik varsa parmağınıza o burunumsu şey gelmiyomuş. Eğer burunumsu sertlik varsa adet geliyor demekmiş...
senin belirtiler varmi yumurtalamaya yakinmisinBen bugün sipariş verdim kargolanmış 2 güne gelir benim
Amin inşallah teşekkürler canım..ben pik öncesi akşamı ve sonraki 4 günü değerlendirdim..belimin altına kalın kırlent koyup 30 dk fln yattım..yumurtlamadan 12 gün sonra da test yaptımHayirlisiyla Insallah kucagina al canm kac gun ce hangi gunler degerlendirdin
tesekkur ederim canm ben sadece pik ve önceki gunleri değerlendirdim yaaAmin inşallah teşekkürler canım..ben pik öncesi akşamı ve sonraki 4 günü değerlendirdim..belimin altına kalın kırlent koyup 30 dk fln yattım..yumurtlamadan 12 gün sonra da test yaptım
tesekkur ederim canm ben sadece pik ve önceki gunleri değerlendirdim yaabu günde değerlendireyim diyorum 11 catlamış yumurta acaba gecmi artk olurmu
Bence yine degerlendir canimtesekkur ederim canm ben sadece pik ve önceki gunleri değerlendirdim yaabu günde değerlendireyim diyorum 11 catlamış yumurta acaba gecmi artk olurmu
Ama iste cok erken degil miCanm catlamış gibi gözüküyo
Daha adetim yeni btti persembe gunuAma iste cok erken degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?