Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kasığımda arada bir ağrı oluyor ama benim bu kadar erken yumurtlamam im kan sız ben 28 günde değil 54 günde anca adet olabiliyorum gerçi hayıt suyu içiyorum ama sanmam, testim olsaydı bakardım
sen değerlendir yinede gelince yap

Daha adetim yeni btti persembe gunu

Yarn dr a gidecem malesef el mecbur yumurta takibine kizlar eger yumurtlamam henuz olmamissa ve daha varsa size onericem merateck almayin dicem eger yumurtladysam da alin dicem
Tamam aynen canm Dikkat et git ama böyle göstermeside kafa karışıklığı ediyo demi benm lobaquickmi nemi öyle bşe

Yarin gideyim de bakalim nolacak benm sonucum dua edin nolur bu ay hepimiz bebeklerimize kavusma adimini atalim
İnşAllah canm isteyen her kesinn Kucağı boş kalmasn İyi enerjiyle git bebeğim

Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım bizde beş altı ay gibi bir sürede kalamadıgımız için her duydugumuz şey umut oluyor canım malesef uzun zamandır beklıyoruz biz

Valla kasığımda arada bir ağrı oluyor ama benim bu kadar erken yumurtlamam im kan sız ben 28 günde değil 54 günde anca adet olabiliyorum gerçi hayıt suyu içiyorum ama sanmam, testim olsaydı bakardım
Ya sende taktin he elliye belki bu ay erken oldu begegmmmm ne biliyonnn 54 günü yapıştırma üzerine

senin dedigin dogru gibi ama denemedim hahahah yaa ben program durdu yazamadm felan yaaa
AYnen bende bi türlü yorum atamadım basıyorum basıyorum gelmiyor sinir oldum bıraktım teli sarza biraz çalışma yaptım bu akşamki çalışma biraz erken oldu yatsıyı falan da kıldım geldim şimdi rahat rahat gezinebilirim buralarda

hahahha yat ayaklar havada canm Bende Bu gün değerlendireyim diyomdaha tv izliyo beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…