bazı kadnlarda erken ola biliyo sen değerlendir hemde yarın yap Yaaa bakalmm Nolcak ama catlamış gibi duruyodaAma iste cok erken degil mi
Valla kasığımda arada bir ağrı oluyor ama benim bu kadar erken yumurtlamam im kan sızsenin belirtiler varmi yumurtalamaya yakinmisin
Daha adetim yeni btti persembe gunuAma iste cok erken degil mi
Yarn dr a gidecem malesef el mecbur yumurta takibine kizlar eger yumurtlamam henuz olmamissa ve daha varsa size onericem merateck almayin dicem eger yumurtladysam da alin dicembazı kadnlarda erken ola biliyo
sen değerlendir yinede gelince yapValla kasığımda arada bir ağrı oluyor ama benim bu kadar erken yumurtlamam im kan sızben 28 günde değil 54 günde anca adet olabiliyorum gerçi hayıt suyu içiyorum ama sanmam, testim olsaydı bakardım
Tamam aynen canm Dikkat et git ama böyle göstermeside kafa karışıklığı ediyo demi benm lobaquickmi nemi öyle bşeDaha adetim yeni btti persembe gunu
Yarn dr a gidecem malesef el mecbur yumurta takibine kizlar eger yumurtlamam henuz olmamissa ve daha varsa size onericem merateck almayin dicem eger yumurtladysam da alin dicem
Tamam aynen canm Dikkat et git ama böyle göstermeside kafa karışıklığı ediyo demi benm lobaquickmi nemi öyle bşe
Benim ilk ayım hic denemediğim için Bakalm sonuca değişirim olmadıoda hep yanlis gosteriyo kanki ben onu da yapmistim ya pahali ama en net olani arti med
Yarin gideyim de bakalim nolacak benm sonucum dua edin nolur bu ay hepimiz bebeklerimize kavusma adimini atalimBenim ilk ayım hic denemediğim için Bakalm sonuca değişirim olmadı
İnşAllah canm isteyen her kesinn Kucağı boş kalmasnYarin gideyim de bakalim nolacak benm sonucum dua edin nolur bu ay hepimiz bebeklerimize kavusma adimini atalim
Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım bizde beş altı ay gibi bir sürede kalamadıgımız için her duydugumuz şey umut oluyor canımKızlar merhaba ben kendimi bildim bileli pcosum ara ara 3 4 ay adet olmadığımı bilirim..korunmadığımız 5. Ayda hamile kaldım çok şükür..özelde doktor klomen bailadı ama kullanmadım ..öncelikle her duyduğunuzu deneyip hem psikolojinizle hem de hormonlarınızla oynamayın derim bi sürü bitki çayı içtim bilinçsizce koca bi kistim olmuştu1 ay düzenli şekilde soğan suyu kürü yaptım ve bu sırada ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim..pcosolduğum içinçok geç yumurtluyormuşum meğer.. 39. Gün pik gördüm ve değerlendirdim bu şekilde hamile kaldım çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah modunuzu düşürmeyin canlar dualarım sizlerle
Bende akşam sipariş ettim gündüz yanlışlık olmuş belki de bilgen in ki sipariş geçilmiştir benimki beklıyordur daha çünkü akşam üstü tekrar yaptımBen bugün sipariş verdim kargolanmış 2 güne gelir benim
Ya sende taktin he elliye belki bu ay erken oldu begegmmmm ne biliyonnnValla kasığımda arada bir ağrı oluyor ama benim bu kadar erken yumurtlamam im kan sızben 28 günde değil 54 günde anca adet olabiliyorum gerçi hayıt suyu içiyorum ama sanmam, testim olsaydı bakardım
AYnen bende bi türlü yorum atamadım basıyorum basıyorum gelmiyor sinir oldum bıraktım teli sarza biraz çalışma yaptımsenin dedigin dogru gibi ama denemedim hahahah yaa ben program durdu yazamadm felan yaaa
hahahha yat ayaklar havada canmAYnen bende bi türlü yorum atamadım basıyorum basıyorum gelmiyor sinir oldum bıraktım teli sarza biraz çalışma yaptımbu akşamki çalışma biraz erken oldu yatsıyı falan da kıldım geldim şimdi rahat rahat gezinebilirim buralarda
AYnn bizde ondan hep gece değerlendirirdik bugun erken tavladımhahahha yat ayaklar havada canmBende Bu gün değerlendireyim diyom daha tv izliyo beyfendi
hahahhahaAYnn bizde ondan hep gece değerlendirirdik bugun erken tavladım
MAlesef canım ben bilmıyorum ama kullanan lar varsa yazarlar sana inşallahArkadaşlar dupbaston ilacını kullanan var mı aranızda? Bilgilendirebilir misiniz?
İnşeALLAH çünkü acil bi durum benim için doktor bana adetin 5 . Günü devam et içmeye dedi gebeliğe engel değil ve hiç zarar vermez dedi ama aklımda kalıyorMAlesef canım ben bilmıyorum ama kullanan lar varsa yazarlar sana inşallah
Bende Hiç kullanmadm canm Doktor dediyse İnan bence Zararı olsa vermez bencrİnşeALLAH çünkü acil bi durum benim için doktor bana adetin 5 . Günü devam et içmeye dedi gebeliğe engel değil ve hiç zarar vermez dedi ama aklımda kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?