- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Beni şaşırtır mı dersinYa sende taktin he elliye belki bu ay erken oldu begegmmmm ne biliyonnn54 günü yapıştırma üzerine
Ben de değerlendireceğim canımhahahha yat ayaklar havada canmBende Bu gün değerlendireyim diyom daha tv izliyo beyfendi
Hayin yumurtalar yumurta nakli oluyormus acaba al bütün yumurtalarım senin olsun canımBeni şaşırtır mı dersinah canım yumurtalıklarım güven bırakmadı bende
Şimdi siteden yorumlara baktım çoğu kişinin adetini düzenlemiş üstüne hamiile kalan bile varmış hadi inşeALLAHBende Hiç kullanmadm canm Doktor dediyse İnan bence Zararı olsa vermez bencr
İnşAllah Canm Hayırlı Haberler al İnşEAllahŞimdi siteden yorumlara baktım çoğu kişinin adetini düzenlemiş üstüne hamiile kalan bile varmış hadi inşeALLAH
Ben temizlendiğim günden beri boş geçmedim hiç kötü mü ettim bşlmıyorum ama bugünden sonra güm aşırı olur artık yoruldum uaBen de
Ben de değerlendireceğim canımdün yapmadım 2 güne bir yapıyorum
İnşallah canım ne kadardır beklıyorsun BebişŞimdi siteden yorumlara baktım çoğu kişinin adetini düzenlemiş üstüne hamiile kalan bile varmış hadi inşeALLAH
Ben de
Ben de değerlendireceğim canımdün yapmadım 2 güne bir yapıyorum
Amin tüm isteyenler RABBİM isteyen dileyen herkesin evini hayırlı evlatlarla şenlendirsinİnşAllah Canm Hayırlı Haberler al İnşEAllah
3 yıl olacak Temmuz'da zaten 2.5 yıllık evliyim pkos var kilo varİnşallah canım ne kadardır beklıyorsun Bebiş
Sıkma canını Bendede kilo var 1.5 yıldırda ben istiyorum Olur inşeAllah Zamanı değildir Diyelim zamanını bekleyelim3 yıl olacak Temmuz'da zaten 2.5 yıllık evliyim pkos var kilo var
BEnımde Haziran’da 3 olcak aynıyız canım PCOS var kilo var bendede bi 88 kg kadarcık3 yıl olacak Temmuz'da zaten 2.5 yıllık evliyim pkos var kilo var
Kız maşallah iyi performansBen temizlendiğim günden beri boş geçmedim hiç kötü mü ettim bşlmıyorum ama bugünden sonra güm aşırı olur artık yoruldum uahergunnhergun
Bende de pcos var ve kilolu değilim hatta zayıfım boyum 1.69 kilom 64. Düşün yani. Bu pcos direk kiloyla bağlantılı değil kuzuBEnımde Haziran’da 3 olcak aynıyız canım PCOS var kilo var bendede bi 88 kg kadarcıkşeker hapı yumurtlama yapıyor hemde kilo verdiriyor doktorlar yazdımı hiç sana
Ben kullandım canım, Rahmi kalınlaştırıyor eğer hamileysen tutunmasını sağlıyor eğer hamile değilsen de adet oluyorsun zaten, çatlatma iğnesinden sonra veriyordu doktor hep banaArkadaşlar dupbaston ilacını kullanan var mı aranızda? Bilgilendirebilir misiniz?
Ben 100 kiloBEnımde Haziran’da 3 olcak aynıyız canım PCOS var kilo var bendede bi 88 kg kadarcıkşeker hapı yumurtlama yapıyor hemde kilo verdiriyor doktorlar yazdımı hiç sana
Size de 3 ay kullan dedi mi? Nasıl kullandınız? Adeti düzene soksun diye verdi doktor banaBen kullandım canım, Rahmi kalınlaştırıyor eğer hamileysen tutunmasını sağlıyor eğer hamile değilsen de adet oluyorsun zaten, çatlatma iğnesinden sonra veriyordu doktor hep bana
Banada canm verdi insulin direnci için glifor verdi kilo vermeye yardımda ediyomuş bende aynı kilo sorunu varBen 100 kiloyok o ilacı duymadım hiç şeker hapı nedir ki
Canım benimHayin yumurtalar yumurta nakli oluyormus acaba al bütün yumurtalarım senin olsun canım
Ve evet rahim duvarı çok ince oldugu için verdiSize de 3 ay kullan dedi mi? Nasıl kullandınız? Adeti düzene soksun diye verdi doktor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?