- 14 Aralık 2018
- 684
- 728
- 53
- 27
Merhaba bende 3 yıllık evliyim ve pkos var bende de. Kilom 100 boyum 1.70. Klomen kullandım 2 defa. Rahim filmi çektirdim bi şey çıkmadı tüplerim açıkmış çok şükür aslında ben adet göremediğim için yumurtlamam olmuyor doktorum yumurtalar da hiçbir sıkıntı yok çok şükür dedi. Adet görmek için dupbaston içtim bakalım hayırlısıEvet malesef bende cok kiloluyum sadece bir kez kalabildim yumurtlama olmuyor hep ilaçla otla ☹ Siz adet görenlerdensiniz ben göremeyenlerden... bunada şükür Rabbim betlerinden korusun
LH= 2.23Lh FSH kaç canm .
Gittim canım 5 aydır glifor ve inofolic kullanıyorum bi ay da plenty fert kullandım buara ara verdim tekrar başlıcam inşHaklısın canm oda zor lh düşürmeye çalış canm sende doktora gitti mi tedaviye felan başladın mı ihmal etme canm .
Değilsin gibi canm. Lh FSH dan yüksek olunca pol.over oluyor. Bnm lh 20 kusur FSH da 4 mesela. Doktor yumurtaliklarinda kist vs olduğunu soylemwdiyse değilsindirLH= 2.23
FSH=5.39 cnm
Klomene başlamadım mi canm . Glifor la kilo verdin miGittim canım 5 aydır glifor ve inofolic kullanıyorum bi ay da plenty fert kullandım buara ara verdim tekrar başlıcam inş
Kilo vermeye çalış kilo cokk etkiliyormus gebeliği. İns hamiş olursun canmMerhaba bende 3 yıllık evliyim ve pkos var bende de. Kilom 100 boyum 1.70. Klomen kullandım 2 defa. Rahim filmi çektirdim bi şey çıkmadı tüplerim açıkmış çok şükür aslında ben adet göremediğim için yumurtlamam olmuyor doktorum yumurtalar da hiçbir sıkıntı yok çok şükür dedi. Adet görmek için dupbaston içtim bakalım hayırlısı
BENımde lh en son 11 di şuan ne durumda bilmıyorum ama ilaçsız gelmiyor yanı aynı heraldeAynen bnm lh 20 kusurlerde FSH ise 4 spor ypiyordum düzenli adet oluyordum. Onunda etkisi çok var .lh dusurebilsem yumurtalarim büyüyecek
ALeykum selam hormonların nasıl canım sağlık ocağındaki hemşire baban 35 ile 40 gün gecikmeyi normal olarak görüyoruz demişti ama bu herzamanmı herzaman sa bi ufak PCOS olabilirsinselam kızlar nasılsınız ???
ben sizce PKOS'muyum ya
hormonlarım güzel sıkıntı yok... yumurtamda çatlıyor....
ama geç gelişiyor... regl geç oluyorum
mesela 35-36 bazen 40
LH= 2.23ALeykum selam hormonların nasıl canım sağlık ocağındaki hemşire baban 35 ile 40 gün gecikmeyi normal olarak görüyoruz demişti ama bu herzamanmı herzaman sa bi ufak PCOS olabilirsin
Ben hiç ilaç kullanmadım canm . Hep oluyordum. İlk defa böyle oluyor 21 gündür bitkisel kür yapıyorum onun etkisi olabilir.BENımde lh en son 11 di şuan ne durumda bilmıyorum ama ilaçsız gelmiyor yanı aynı heralde
Glukofen dediğiniz şeker ilacımı acaba ilk duydum glufora benzıyor adı onların yumurtlama yaptıgını duymuştum bu arada hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallahPcoluyum ve hamileyim klomeni gunde 4 tane kullanarak hamile kaldim ama en onemlisi glukofen oldugunu dusunuyorum adetim gunu gunune hatta saati bile belliydi 3. Ay bu sekilde hamile kaldim belki size de umut olur
Yok doktor vermedi klomen. Kilom yok canım her hangi bir kilo da vermedim normal kilomdayımKlomene başlamadım mi canm . Glifor la kilo verdin mi
Senın herseyin normal canım fsh da sınır sanırım lh hormonu fsh dan yüksek olunca polikislik olunuyor malesef benım fsh 4 lh 11di en son ilaçsız hiç gelmezLH= 2.23
FSH=5.39 cnm hormonlarım bu yönde ama doktorlar bana hiç pkodan bahsetmedi bende arada kaldım
ama yazdıklarını okumuştum size hayıt iyi geliyor... buda güzel.. sonuçta hayıt yararlı bir bitki.. ilaç kullanmaktansa demiSenın herseyin normal canım fsh da sınır sanırım lh hormonu fsh dan yüksek olunca polikislik olunuyor malesef benım fsh 4 lh 11di en son ilaçsız hiç gelmez
Tesekkur ederim darisi basiniza insallahGlukofen dediğiniz şeker ilacımı acaba ilk duydum glufora benzıyor adı onların yumurtlama yaptıgını duymuştum bu arada hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Evet ben hep bınınla görüyorum bunu içmesem Doğum kontrol hapı içmek zorundayım gerçi bekarken veriyorlardı bana bunu ama inanırmışım evlendikten sonra hiç kontrole gitmedim kendi kendımın doktor oldum yaniama yazdıklarını okumuştum size hayıt iyi geliyor... buda güzel.. sonuçta hayıt yararlı bir bitki.. ilaç kullanmaktansa demi
Ben bide tahlil tutmadan kullandim bir ay burdan okumustum insulin direnci olmayanlar da kullanmis pcolular 1 ay sonra tahlil verdim cidden yuksektiGlukofen dediğiniz şeker ilacımı acaba ilk duydum glufora benzıyor adı onların yumurtlama yaptıgını duymuştum bu arada hayırlı olsun gebeliğiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Şu inofolic okadar kullanmak istiyorum ki ama cok pahalı yinede bir çılgınlık edip bir kutu alıp denemek istiyorum bu ay ama ben 3 kutu folik asit içtim son kutu bitmek üzere inofolic te folik asit sonuçta zarar olur mı acabaTesekkur ederim darisi basiniza insallahevet gliforla ayni derler ama glukofen cok daha iyi bence seker ilaci pco da insulin direnci mutlakq var bende insulin glukoz yukselmisti hamile kaldiktan sonra hepsi gecti bu haftaki tahlillerimde gorduk seker ilaci bence pconun ilaci innofolic glukofen ve klomen kullandim
Hayıt çivanpercemi demiştiniz dimiBen hiç ilaç kullanmadım canm . Hep oluyordum. İlk defa böyle oluyor 21 gündür bitkisel kür yapıyorum onun etkisi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?