- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
aynen ben de öyle düşünüyorumşmdili 2 günden bir yumurtalama zamanı her gün yap
Gliforu bana da verdi 3 gün kullanıp bıraktırdı normalmiş insülin direncimBanada canm verdi insulin direnci için glifor verdi kilo vermeye yardımda ediyomuş bende aynı kilo sorunu var
Benm SınrıdaymışGliforu bana da verdi 3 gün kullanıp bıraktırdı normalmiş insülin direncim
AY
aynen ben de öyle düşünüyorumşu testlerim bir gelsin de
Insulun olmasına gerek yok ki kullanman için hangi doktor o kadın doğumcu değildirGliforu bana da verdi 3 gün kullanıp bıraktırdı normalmiş insülin direncim
Canım bu ilacı adet söktürücü gibi düşün, bebek varsa kalınlaşmış Rahime tutunması daha kolay oluyor, yoksa da adet oluyorsun, ben tedavi görürken her ay kullandım sonra ara verdim birkaç ay, adet olamayınca doktor dedi ki duphaston iç adet olunca gel, yani bu ilaç böyle bir ilaçSize de 3 ay kullan dedi mi? Nasıl kullandınız? Adeti düzene soksun diye verdi doktor bana
Maşallah devamı gelir inşeALLAH. Doktorum bana sadece boyun uzun olduğu için avantajlısın dedi ama hala gelen giden yokBenm Sınrıdaymışdoktora gidemediğim için hala devam ediyorum Hem bebeği tutunmasına yardımcıda oluyomuş Hemde şeker düzenliyomuş Bende 113 kgdım 104 de düştüm
benmde boyum kısa 1.64 ama işte vermek şart Canm Hala devam ediyorum ama malesef hepsi bi araya gelince zor veriıiyo ben 13günde verdm 7 kg Bir diyet listeyisyleMaşallah devamı gelir inşeALLAH. Doktorum bana sadece boyun uzun olduğu için avantajlısın dedi ama hala gelen giden yok
Kadın doğum doktoru deniz hanım bana test yaptı sonra insülin direncin yani şekerin yüksek dedi diyetisyen arkadaşına gönderdi gittim o da bana gliforu verdi 3 ya da 5 gün kullandım kontrole gittim tekrar kan verdim ve daha kullanmana gerek yok dediInsulun olmasına gerek yok ki kullanman için hangi doktor o kadın doğumcu değildir
Adetten kaç gün sonra tekrar kullandınızCanım bu ilacı adet söktürücü gibi düşün, bebek varsa kalınlaşmış Rahime tutunması daha kolay oluyor, yoksa da adet oluyorsun, ben tedavi görürken her ay kullandım sonra ara verdim birkaç ay, adet olamayınca doktor dedi ki duphaston iç adet olunca gel, yani bu ilaç böyle bir ilaç
bana direk doktor kendi verdi canm demekki farklı bilemedm valla yaKadın doğum doktoru deniz hanım bana test yaptı sonra insülin direncin yani şekerin yüksek dedi diyetisyen arkadaşına gönderdi gittim o da bana gliforu verdi 3 ya da 5 gün kullandım kontrole gittim tekrar kan verdim ve daha kullanmana gerek yok dedi
Tebrik ederim doktor bana çok şükür ki yumurtaların iyi dedi eşim de de sorun yok tek sıkıntı adet görmüyorum ve kilo artışım bundan kaynaklıymışbenmde boyum kısa 1.64 ama işte vermek şart Canm Hala devam ediyorum ama malesef hepsi bi araya gelince zor veriıiyo ben 13günde verdm 7 kg Bir diyet listeyisyle
Adet olunca bırakıyorsun, adetten sonra kullanmadım benAdetten kaç gün sonra tekrar kullandınız
Ya zaten bana da deniz hanım bi kağıt verdi bunu doktora diyetisyene verdim o da kan sonucundan sonra o kağıtta yazanları reçeteye yazdı yani gliforu kadın doğum doktoru yazmış oldubana direk doktor kendi verdi canm demekki farklı bilemedm valla ya
evet canm adet düzensizligi zaten butun dengeyi bozuyo ilacla düzelirTebrik ederim doktor bana çok şükür ki yumurtaların iyi dedi eşim de de sorun yok tek sıkıntı adet görmüyorum ve kilo artışım bundan kaynaklıymış
İyi geceler canım, aydınlık günlere çıkalım inşallah hep birlikteİyi geceler KızlarBen kaçıyorum yarım görüşmek dileğiyle Bu günde Baya Kasmaıar var Kasığımda Hayırlısıyla günler gecsse
Bana 3 ay devam et dediAdet olunca bırakıyorsun, adetten sonra kullanmadım ben
İnşeALLAH olacak umudumuz RABBİMİZ.evet canm adet düzensizligi zaten butun dengeyi bozuyo ilacla düzelirBenmde Adet döngüm düzenli başka her şey bozuk ahhahah banada 2 ay sonra gel Her şey normal dedi kendindende olur gibi pco hafif yani
İnşEAllah CanmİnşeALLAH olacak umudumuz RABBİMİZ.
AMİNİyi geceler canım, aydınlık günlere çıkalım inşallah hep birlikte ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?