Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gliforu bana da verdi 3 gün kullanıp bıraktırdı normalmiş insülin direncim
Benm Sınrıdaymış doktora gidemediğim için hala devam ediyorum Hem bebeği tutunmasına yardımcıda oluyomuş Hemde şeker düzenliyomuş Bende 113 kgdım 104 de düştüm

Size de 3 ay kullan dedi mi? Nasıl kullandınız? Adeti düzene soksun diye verdi doktor bana
Canım bu ilacı adet söktürücü gibi düşün, bebek varsa kalınlaşmış Rahime tutunması daha kolay oluyor, yoksa da adet oluyorsun, ben tedavi görürken her ay kullandım sonra ara verdim birkaç ay, adet olamayınca doktor dedi ki duphaston iç adet olunca gel, yani bu ilaç böyle bir ilaç

Benm Sınrıdaymış doktora gidemediğim için hala devam ediyorum Hem bebeği tutunmasına yardımcıda oluyomuş Hemde şeker düzenliyomuş Bende 113 kgdım 104 de düştüm
Maşallah devamı gelir inşeALLAH. Doktorum bana sadece boyun uzun olduğu için avantajlısın dedi ama hala gelen giden yok

Maşallah devamı gelir inşeALLAH. Doktorum bana sadece boyun uzun olduğu için avantajlısın dedi ama hala gelen giden yok
benmde boyum kısa 1.64 ama işte vermek şart Canm Hala devam ediyorum ama malesef hepsi bi araya gelince zor veriıiyo ben 13günde verdm 7 kg Bir diyet listeyisyle

Insulun olmasına gerek yok ki kullanman için hangi doktor o kadın doğumcu değildir
Kadın doğum doktoru deniz hanım bana test yaptı sonra insülin direncin yani şekerin yüksek dedi diyetisyen arkadaşına gönderdi gittim o da bana gliforu verdi 3 ya da 5 gün kullandım kontrole gittim tekrar kan verdim ve daha kullanmana gerek yok dedi

Adetten kaç gün sonra tekrar kullandınız

bana direk doktor kendi verdi canm demekki farklı bilemedm valla ya

benmde boyum kısa 1.64 ama işte vermek şart Canm Hala devam ediyorum ama malesef hepsi bi araya gelince zor veriıiyo ben 13günde verdm 7 kg Bir diyet listeyisyle
Tebrik ederim doktor bana çok şükür ki yumurtaların iyi dedi eşim de de sorun yok tek sıkıntı adet görmüyorum ve kilo artışım bundan kaynaklıymış

İyi geceler KızlarBen kaçıyorum yarım görüşmek dileğiyle Bu günde Baya Kasmaıar var Kasığımda Hayırlısıyla günler gecsse

bana direk doktor kendi verdi canm demekki farklı bilemedm valla ya
Ya zaten bana da deniz hanım bi kağıt verdi bunu doktora diyetisyene verdim o da kan sonucundan sonra o kağıtta yazanları reçeteye yazdı yani gliforu kadın doğum doktoru yazmış oldu

Tebrik ederim doktor bana çok şükür ki yumurtaların iyi dedi eşim de de sorun yok tek sıkıntı adet görmüyorum ve kilo artışım bundan kaynaklıymış
evet canm adet düzensizligi zaten butun dengeyi bozuyo ilacla düzelirBenmde Adet döngüm düzenli başka her şey bozuk ahhahah banada 2 ay sonra gel Her şey normal dedi kendindende olur gibi pco hafif yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…