Enerji mi kaldi kanki ya 1 senedir her ay yumurta takibi yani artik olsun benceİnşAllah canm isteyen her kesinn Kucağı boş kalmasnİyi enerjiyle git bebeğim
Alla alla, neden acaba, ama şunu biliyorum bu ilacı kullanırken yumurtlama olmuyor hatta doktor özellikle çatlamayı görüp kullandırıyordu bana, yoksa çatlamaz demişti bu ilacı kullanırsan demişti ama herkesin tedavisi farklı bilemedim vallaBana 3 ay devam et dedi
Canm bende 1.5 senedir Deniypruz ama elimizden başka bişey gelse keşke yapalım ama sabrla gözlemekten başka her şey yalanEnerji mi kaldi kanki ya 1 senedir her ay yumurta takibi yani artik olsun bence
Ama ben öteki kullananların yorunlarına da baktım bununla klomen kullanan bile varmış adet düzenleyici hatta yumurta büyümesine yardım ediyormuşAlla alla, neden acaba, ama şunu biliyorum bu ilacı kullanırken yumurtlama olmuyor hatta doktor özellikle çatlamayı görüp kullandırıyordu bana, yoksa çatlamaz demişti bu ilacı kullanırsan demişti ama herkesin tedavisi farklı bilemedim valla
Aynen canim rahim filmi cektirecem burda kucuk yer donanimli hastane yk corona dan dolayı adanaya gidemiyorum of yaa nolacam valla blmiyorum aşılama yapalim dedik onu da vurda degil gene adanada yaptrcam elimiz kolumuz bagli oturuyoruzCanm bende 1.5 senedir Deniypruz ama elimizden başka bişey gelse keşke yapalım ama sabrla gözlemekten başka her şey yalan
canm bebde cekinecektm cekmediler gecerli neden yok yani kısaca böyle söyleyimAynen canim rahim filmi cektirecem burda kucuk yer donanimli hastane yk corona dan dolayı adanaya gidemiyorum of yaa nolacam valla blmiyorum aşılama yapalim dedik onu da vurda degil gene adanada yaptrcam elimiz kolumuz bagli oturuyoruz
Ay sende benm gibisin yani canm bende inofolic kullaniyorum cok ovduler yeni basladim bakalmcanm bebde cekinecektm cekmediler gecerli neden yok yani kısaca böyle söyleyimzayıfla dendi Ğlifor bidee infolicmi ne onu iciyorum bitti bu ay gidcektm bizimde burası kucuk çoruma godiyorum ama corona olayı oldu kaldı
İyi spnuclar alman dileğiyle canmAy sende benm gibisin yani canm bende inofolic kullaniyorum cok ovduler yeni basladim bakalm
Gün gelir de bizde testteki ikinci çizgiyi görür müyüz acabaİyi spnuclar alman dileğiyle canmzor surec ama sonunda kavuşcaz bebeklerimize
yaa canm öyle düşünmee Görücezz tabii Sende umutsuzlaşırsan bende umutsuzlaşırsam eee bebişimizi kim bekliycekGün gelir de bizde testteki ikinci çizgiyi görür müyüz acabao kadar göremedim ki artık sanki hiç göremeyecekmişim gibi hissediyorum bazen
Yok umudum var canim tabi de şu zamana kadar o kadar hayal kirikligi oldu ki egitimde öğrenilmiş çaresizlik varya o oldu bendeyaa canm öyle düşünmee Görücezz tabii Sende umutsuzlaşırsan bende umutsuzlaşırsam eee bebişimizi kim bekliycek
InsAllahİyi spnuclar alman dileğiyle canmzor surec ama sonunda kavuşcaz bebeklerimize
Ben asilama yaptirdigimda kullandim canim bebeğin tutunmasi icin vermiştiArkadaşlar dupbaston ilacını kullanan var mı aranızda? Bilgilendirebilir misiniz?
Aynı Bana da temmuz da 3 yıl olcak canım hiç gebe kalamadım3 yıl olacak Temmuz'da zaten 2.5 yıllık evliyim pkos var kilo var
Adanaya gidebiliyorsan canim maddiyatin i zorlarsan Ziyapasa da Prof. Cuneyt Evruke var ona bir kez de olsa muayene ol derim arkadaşım 4 yil sonra sayesinde kaldiInsAllah
Eger zorlar dersen balcali da proflar var adini öğrenirim sana ozel muayene de yapiyolarAdanaya gidebiliyorsan canim maddiyatin i zorlarsan Ziyapasa da Prof. Cuneyt Evruke var ona bir kez de olsa muayene ol derim arkadaşım 4 yil sonra sayesinde kaldi
Günaydın bende ayni ya uyku tutmadiiGünaydən Kəzlarrr Ben erkenciyim Bu gün
Insallah bebis yerlesiyodurKızlar Kasıklarım Çoook Ağrşyo yaa dözülmez hemdee uyutmayacak kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?