Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enerji mi kaldi kanki ya 1 senedir her ay yumurta takibi yani artik olsun bence
Canm bende 1.5 senedir Deniypruz ama elimizden başka bişey gelse keşke yapalım ama sabrla gözlemekten başka her şey yalan

Ama ben öteki kullananların yorunlarına da baktım bununla klomen kullanan bile varmış adet düzenleyici hatta yumurta büyümesine yardım ediyormuş

Canm bende 1.5 senedir Deniypruz ama elimizden başka bişey gelse keşke yapalım ama sabrla gözlemekten başka her şey yalan
Aynen canim rahim filmi cektirecem burda kucuk yer donanimli hastane yk corona dan dolayı adanaya gidemiyorum of yaa nolacam valla blmiyorum aşılama yapalim dedik onu da vurda degil gene adanada yaptrcam elimiz kolumuz bagli oturuyoruz

Aynen canim rahim filmi cektirecem burda kucuk yer donanimli hastane yk corona dan dolayı adanaya gidemiyorum of yaa nolacam valla blmiyorum aşılama yapalim dedik onu da vurda degil gene adanada yaptrcam elimiz kolumuz bagli oturuyoruz
canm bebde cekinecektm cekmediler gecerli neden yok yani kısaca böyle söyleyimzayıfla dendi Ğlifor bidee infolicmi ne onu iciyorum bitti bu ay gidcektm bizimde burası kucuk çoruma godiyorum ama corona olayı oldu kaldı

canm bebde cekinecektm cekmediler gecerli neden yok yani kısaca böyle söyleyimzayıfla dendi Ğlifor bidee infolicmi ne onu iciyorum bitti bu ay gidcektm bizimde burası kucuk çoruma godiyorum ama corona olayı oldu kaldı
Ay sende benm gibisin yani canm bende inofolic kullaniyorum cok ovduler yeni basladim bakalm

Gün gelir de bizde testteki ikinci çizgiyi görür müyüz acaba o kadar göremedim ki artık sanki hiç göremeyecekmişim gibi hissediyorum bazen
yaa canm öyle düşünmee Görücezz tabii Sende umutsuzlaşırsan bende umutsuzlaşırsam eee bebişimizi kim bekliycek

yaa canm öyle düşünmee Görücezz tabii Sende umutsuzlaşırsan bende umutsuzlaşırsam eee bebişimizi kim bekliycek
Yok umudum var canim tabi de şu zamana kadar o kadar hayal kirikligi oldu ki egitimde öğrenilmiş çaresizlik varya o oldu bende

Günaydən Kəzlarrr Ben erkenciyim Bu gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…