- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Kuzum o zaman bir şey diyemeyeceğim valla bana böyle dendi, anlattığım gibi kullandım benAma ben öteki kullananların yorunlarına da baktım bununla klomen kullanan bile varmış adet düzenleyici hatta yumurta büyümesine yardım ediyormuş
İnşallah hayırlı bir şeyler içindirKızlar Kasıklarım Çoook Ağrşyo yaa dözülmez hemdee uyutmayacak kadar
GünaydınGünaydın canımlar
İnşAllah yaa Çekilmez Bu ağrı İlacda içmek istemiyorumİnşallah hayırlı bir şeyler içindir
İçme içme canım, ıhlamur filan içsene rahatlatırGünaydın
İnşAllah yaa Çekilmez Bu ağrı İlacda içmek istemiyorum
canm şu an iyim sabah kalktığımda kötuydumİçme içme canım, ıhlamur filan içsene rahatlatır
Gunaydın. Kızlar rehis sen adet bitiminde kalmış olmayasıncanm şu an iyim sabah kalktığımda kötuydumtşm ederim
Canm Adet bitiminde değildeGunaydın. Kızlar rehis sen adet bitiminde kalmış olmayasın
Canım o yumurtlama kanamasıdır benceCanm Adet bitiminde değildeYani yeni oldu yumurtlamam canm nasl olurki Ama yumurtalamam olmadan 2 gün önce Kanəmı akıntım oldu ama tamm kırmızı değil tembemsiydi sonra test yaptm zaten 10 pik yakaladm 8 zi değerlendirdim ama
Yaa Canm İyi yapmışsın bak gitmekle yoksa dün pik sancaktn Canm Dün ağrın felan varmıydı hiç?Kizlar selam size sonuclari derim demistim miratck marka ovulasyon testi sakin almayn yanlismis daha 14 mm imis yumurta.
Ya canım laboquik al sen de o güzel, benim her defasında tuttu doktor kontrolündeyken de test ettim doğru yani, ama mirateck gebelik kesinlikle yanlış demek ki ovülasyonu da yanlışmış bak öğrenmiş oldukKizlar selam size sonuclari derim demistim miratck marka ovulasyon testi sakin almayn yanlismis daha 14 mm imis yumurta.
2keremi oldu acaba teste göre 10 yumutlamam oldu 11 çatladı ama Onun için diyorum ya kafam karışıyoCanım o yumurtlama kanamasıdır bence
Ayn canm Bebde laboquick Kulanıyorum bu ay pik gösterdigi gün Cok ağrım olduydu kasıklarımda yani belliydi yumurtlama günümYa canım laboquik al sen de o güzel, benim her defasında tuttu doktor kontrolündeyken de test ettim doğru yani, ama mirateck gebelik kesinlikle yanlış demek ki ovülasyonu da yanlışmış bak öğrenmiş olduk
Kuzum sen değerlendirdin sonuçta boşver adeti bekleyelim görelim inşallah güzel sonucu2keremi oldu acaba teste göre 10 yumutlamam oldu 11 çatladı ama Onun için diyorum ya kafam karışıyoher şey üst üstü denk geliyo
eevt BekleyeyimKuzum sen değerlendirdin sonuçta boşver adeti bekleyelim görelim inşallah güzel sonucu
ANLAdım da adet bitşmşnde kalmış olmayasınn diyorum belki Ozaman yumurtladınCanm Adet bitiminde değildeYani yeni oldu yumurtlamam canm nasl olurki Ama yumurtalamam olmadan 2 gün önce Kanəmı akıntım oldu ama tamm kırmızı değil tembemsiydi sonra test yaptm zaten 10 pik yakaladm 8 zi değerlendirdim ama
Merhaba canım geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun bizde evde artarnatif birşeyler deniyoruz işte hayırlısı Allah tanSelam kızlar, ben de pko’luyum 4 ay önce denemelere başlamıştık, bir ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm fakat ne yazık ki olumsuz sonuç aldım tam tedavinin ikinci ayına geçecektim ki hastalık çıktı. Dolayısıyla tedaviye ara verdim. Şu an akışına bırakmış durumdayım. Bat 19 nisan, muhtemelen biraz gecikmeli gelir yine. Olasılığı artırmak için hiçbir şey yapmadım. Açıkçası hastalık da korkutuyor beni şu aralar. Umarım umutlarımı yitirmeden devam edebilirim çünkü her ne kadar hastalıktan dolayı istemesem de olmadığını göre göre 5. Kez olumsuz sonuç almak beni yıpratacak, biliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Adet bitiminde kalsam test gösterirmi? acaba adet biteli 18 ci günANLAdım da adet bitşmşnde kalmış olmayasınn diyorum belki Ozaman yumurtladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?