Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmiş olsun Canm

Kızlar merhaba PCo hakkında çok bir bilgim yok en son gittiğimde polikistik görünüm var demişti doktor ama adetlerim düzenliydi 26 27 28 günde bir adet okurdum 28 günü geçmezdi hiç bu ay adetim gecikti ama biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık çünkü eşimde sorun var ve ben hiç bir şeye dikkat etmedim yatmadım hemen tuvalete gidip duş aldım hamile olmam çok çok zor .. pcodan dolayı olmuş olabilir mi bu gecikme

Merhaba Canm kaç gün gecikmen oldu dikat rtmeyince zaten hamile kalanlar cok test yap ))

Bendede pco görünümü var dedi ama adetim hic gecikmez duzenlidir test yap bence

Olabilir ama genelde düzenli bir adet görüyorsanız gecikme söz konusunda belki gebelik vardır bir bakın bence

Hatta ayın 9 seninde baş ağrın vardı yanlış hatərlamıyosam benimde kafa dönmem felan vardı gözlerim karardı kız test yap dedi yaptm

Merhaba Canm kaç gün gecikmen oldu dikat rtmeyince zaten hamile kalanlar cok test yap ))
Ya hiç ihtimal bile vermiyorum aslında çünkü eşimde de sorun var benim tüp bebek yaptırın dedi doktorumuz en son iki gün gecikti ama hayatımda hiç gecikmemişti .. göğüs ağrısı hassasiyeti hiç bir şey yok sadece bas ağrısı oluyor

Canm evde varsa yap derim Her kesde belirti olmaz Umudun bittigi andaGelmiştirbelkide İnşAllah

Bendede pco görünümü var dedi ama adetim hic gecikmez duzenlidir test yap bence
İki gün gecikti daha ama ben o yüzden mi oldu diyorum çünkü eşimde sorun var benim sperm sayısı çok az en son doktor bizi tüp bebeğe yönlendirmişti göğüs ağrısı hiç bir şey yok sadece bas ayrısı var

Canm evde varsa yap derim Her kesde belirti olmaz Umudun bittigi andaGelmiştirbelkide İnşAllah
Keşke insallah hiç umudum yok ama testim de yok zaten nasıl olsa olmuyor diye bit tek obulasyon testlerim var kalan işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…