Gecmiş olsun CanmSelam kızlar, ben de pko’luyum 4 ay önce denemelere başlamıştık, bir ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm fakat ne yazık ki olumsuz sonuç aldım tam tedavinin ikinci ayına geçecektim ki hastalık çıktı. Dolayısıyla tedaviye ara verdim. Şu an akışına bırakmış durumdayım. Bat 19 nisan, muhtemelen biraz gecikmeli gelir yine. Olasılığı artırmak için hiçbir şey yapmadım. Açıkçası hastalık da korkutuyor beni şu aralar. Umarım umutlarımı yitirmeden devam edebilirim çünkü her ne kadar hastalıktan dolayı istemesem de olmadığını göre göre 5. Kez olumsuz sonuç almak beni yıpratacak, biliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
GEBElik testi gösterir galiba ama adet geçmesi gerekir sanırım varsa test bak yinede canım senAdet bitiminde kalsam test gösterirmi? acaba adet biteli 18 ci gün
Merhaba Canm kaç gün gecikmen oldu dikat rtmeyince zaten hamile kalanlar cok test yap ))Kızlar merhaba PCo hakkında çok bir bilgim yok en son gittiğimde polikistik görünüm var demişti doktor ama adetlerim düzenliydi 26 27 28 günde bir adet okurdum 28 günü geçmezdi hiç bu ay adetim gecikti ama biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık çünkü eşimde sorun var ve ben hiç bir şeye dikkat etmedim yatmadım hemen tuvalete gidip duş aldım hamile olmam çok çok zor .. pcodan dolayı olmuş olabilir mi bu gecikme
GEBElik testi gösterir galiba ama adet geçmesi gerekir sanırım varsa test bak yinede canım sen
Bendede pco görünümü var dedi ama adetim hic gecikmez duzenlidir test yap benceKızlar merhaba PCo hakkında çok bir bilgim yok en son gittiğimde polikistik görünüm var demişti doktor ama adetlerim düzenliydi 26 27 28 günde bir adet okurdum 28 günü geçmezdi hiç bu ay adetim gecikti ama biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık çünkü eşimde sorun var ve ben hiç bir şeye dikkat etmedim yatmadım hemen tuvalete gidip duş aldım hamile olmam çok çok zor .. pcodan dolayı olmuş olabilir mi bu gecikme
Olabilir ama genelde düzenli bir adet görüyorsanız gecikme söz konusunda belki gebelik vardır bir bakın benceKızlar merhaba PCo hakkında çok bir bilgim yok en son gittiğimde polikistik görünüm var demişti doktor ama adetlerim düzenliydi 26 27 28 günde bir adet okurdum 28 günü geçmezdi hiç bu ay adetim gecikti ama biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık çünkü eşimde sorun var ve ben hiç bir şeye dikkat etmedim yatmadım hemen tuvalete gidip duş aldım hamile olmam çok çok zor .. pcodan dolayı olmuş olabilir mi bu gecikme
Kız bırak şu testleri beee gebelik testimi otest yok ama canm ovu testindede pik gibi gösterirdi bence olsa dun yaptm baya solgun yani
Kız bırak şu testleri beee gebelik testimi o
Ya hiç ihtimal bile vermiyorum aslında çünkü eşimde de sorun var benim tüp bebek yaptırın dedi doktorumuz en sonMerhaba Canm kaç gün gecikmen oldu dikat rtmeyince zaten hamile kalanlar cok test yap ))
Canm evde varsa yap derim Her kesde belirti olmazYa hiç ihtimal bile vermiyorum aslında çünkü eşimde de sorun var benim tüp bebek yaptırın dedi doktorumuz en soniki gün gecikti ama hayatımda hiç gecikmemişti .. göğüs ağrısı hassasiyeti hiç bir şey yok sadece bas ağrısı oluyor
İki gün gecikti daha ama ben o yüzden mi oldu diyorum çünkü eşimde sorun var benim sperm sayısı çok az en son doktor bizi tüp bebeğe yönlendirmişti göğüs ağrısı hiç bir şey yok sadece bas ayrısı varBendede pco görünümü var dedi ama adetim hic gecikmez duzenlidir test yap bence
Git AL bitane heycanlandımnbakHatta ayın 9 seninde baş ağrın vardı yanlış hatərlamıyosam benimde kafa dönmem felan vardı gözlerim karardı kız test yap dedi yaptm
Genelde 28 birkaç ayda bir de 26 27 günde bir olurum hiç 28.gunu geçmedi bu zamana kadarOlabilir ama genelde düzenli bir adet görüyorsanız gecikme söz konusunda belki gebelik vardır bir bakın bence
Git AL bitane heycanlandımnbak
AYnen canım hiç beklemediğin anda olmustur belki Rabbim ol desin olurCanm evde varsa yap derim Her kesde belirti olmazUmudun bittigi anda Gelmiştirbelkide İnşAllah
Keşke insallah hiç umudum yok ama testim de yok zaten nasıl olsa olmuyor diye bit tek obulasyon testlerim var kalan işteCanm evde varsa yap derim Her kesde belirti olmazUmudun bittigi anda Gelmiştirbelkide İnşAllah
Yasak mı ordadışarı cıkayımda gelip geri eve atsıblar beni bizim burda Baya dışarda dolaşan polisle dolu cuma ala bilirim
ovu testine pek güven yok ya erken gebelik testi yap yaparsanKeşke insallah hiç umudum yok ama testim de yok zaten nasıl olsa olmuyor diye bit tek obulasyon testlerim var kalan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?