Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayıt suyu denedin mi

Aynen çok da geçmedi ama işte hiç gecikmedi Erken olurdum ama geç olduğum olmadı hiç yumurtlama Bile takip etmedim bu ay o yüzden bilmiyorum da belki de yumurtlama geç oldu
oha ola bilir canm sen Yap test yapmazsanda 3gün daha bekle dahada hecikirse artık yap

Allah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım bizde beş altı ay gibi bir sürede kalamadıgımız için her duydugumuz şey umut oluyor canım malesef uzun zamandır beklıyoruz biz
Canım emin ol zamanı vardır..ben soğan suyu kürü yaptım ve faydasının çok olduğuna inanıyorum.. ki hayatımda soğan yememiş ve asla elime alıp doğramamış biriyim..ve ovülasyonda da ilk iki ay son hafta adet olcam yumurtlama olmaz diye düşünüp bıraktım testi.. ama hamile kaldığım ay son güne kadar devam ettim ve yumurtlamayı yakaladım 39. Günde..umudunu asla kaybetme Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallahgüzel duaların için teşekkürler ..amiiin❤

Çok doğru canım, teşekkür ederiz yazdığın İçin

Yaa Canm İyi yapmışsın bak gitmekle yoksa dün pik sancaktn Canm Dün ağrın felan varmıydı hiç?
Iliskiden snra yanmam vardi ayaklari havaya dike dike icinde mantar olmus vajinamin canim mantar basladi simdide dr cok sakin bise olmaz gebelige engel degil gecer dedi klomen cerdi e2 dusukmus rahim inceymis ilac verdi 2 gun snra gene gidecem bakalim

Ya canım laboquik al sen de o güzel, benim her defasında tuttu doktor kontrolündeyken de test ettim doğru yani, ama mirateck gebelik kesinlikle yanlış demek ki ovülasyonu da yanlışmış bak öğrenmiş olduk
Aynen canim mantar cikti bir de bende simdi onun icinde tedavi oluyorum

GEcmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…