Ovulasyon yap bakalım belki bir mesaj verirKeşke insallah hiç umudum yok ama testim de yok zaten nasıl olsa olmuyor diye bit tek obulasyon testlerim var kalan işte
EvetYasak mı orda
Canım hayıt suyu denedin miSelam kızlar, ben de pko’luyum 4 ay önce denemelere başlamıştık, bir ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm fakat ne yazık ki olumsuz sonuç aldım tam tedavinin ikinci ayına geçecektim ki hastalık çıktı. Dolayısıyla tedaviye ara verdim. Şu an akışına bırakmış durumdayım. Bat 19 nisan, muhtemelen biraz gecikmeli gelir yine. Olasılığı artırmak için hiçbir şey yapmadım. Açıkçası hastalık da korkutuyor beni şu aralar. Umarım umutlarımı yitirmeden devam edebilirim çünkü her ne kadar hastalıktan dolayı istemesem de olmadığını göre göre 5. Kez olumsuz sonuç almak beni yıpratacak, biliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Belli olmaz canim 2 gun cok gecikmemis ama ovulasyondada cikarİki gün gecikti daha ama ben o yüzden mi oldu diyorum çünkü eşimde sorun var benim sperm sayısı çok az en son doktor bizi tüp bebeğe yönlendirmişti göğüs ağrısı hiç bir şey yok sadece bas ayrısı var
Aynen çok da geçmedi ama işte hiç gecikmedi Erken olurdum ama geç olduğum olmadı hiç yumurtlama Bile takip etmedim bu ay o yüzden bilmiyorum da belki de yumurtlama geç olduBelli olmaz canim 2 gun cok gecikmemis ama ovulasyondada cikar
oha ola bilir canm sen Yap test yapmazsanda 3gün daha bekle dahada hecikirse artık yapAynen çok da geçmedi ama işte hiç gecikmedi Erken olurdum ama geç olduğum olmadı hiç yumurtlama Bile takip etmedim bu ay o yüzden bilmiyorum da belki de yumurtlama geç oldu
Ben sabirsizzzoha ola bilir canm sen Yap test yapmazsanda 3gün daha bekle dahada hecikirse artık yap
Aynen ben birkaç gün daha bekliyiöoha ola bilir canm sen Yap test yapmazsanda 3gün daha bekle dahada hecikirse artık yap
RABBİM hayırrlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin size de bize de.Aynı Bana da temmuz da 3 yıl olcak canım hiç gebe kalamadım
Anladım tamam çok teşekkür ederimKuzum o zaman bir şey diyemeyeceğim valla bana böyle dendi, anlattığım gibi kullandım ben
Canım emin ol zamanı vardır..ben soğan suyu kürü yaptım ve faydasının çok olduğuna inanıyorum.. ki hayatımda soğan yememiş ve asla elime alıp doğramamış biriyim..ve ovülasyonda da ilk iki ay son hafta adet olcam yumurtlama olmaz diye düşünüp bıraktım testi.. ama hamile kaldığım ay son güne kadar devam ettim ve yumurtlamayı yakaladım 39. Günde..umudunu asla kaybetme Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallahAllah sağlıkla almayı nasip etsin kucağına canım bizde beş altı ay gibi bir sürede kalamadıgımız için her duydugumuz şey umut oluyor canımmalesef uzun zamandır beklıyoruz biz
Çok doğru canım, teşekkür ederiz yazdığın İçinCanım emin ol zamanı vardır..ben soğan suyu kürü yaptım ve faydasının çok olduğuna inanıyorum.. ki hayatımda soğan yememiş ve asla elime alıp doğramamış biriyim..ve ovülasyonda da ilk iki ay son hafta adet olcam yumurtlama olmaz diye düşünüp bıraktım testi.. ama hamile kaldığım ay son güne kadar devam ettim ve yumurtlamayı yakaladım 39. Günde..umudunu asla kaybetme Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallahgüzel duaların için teşekkürler ..amiiin❤
Iyiyim çok şükür canim ben geç yatıp geç kalkıyorum muhabbetinizi sonradan okuyorum hepGünaydnn naslsn
Iliskiden snra yanmam vardi ayaklari havaya dike dike icinde mantar olmus vajinamin canim mantar basladi simdide dr cok sakin bise olmaz gebelige engel degil gecer dedi klomen cerdi e2 dusukmus rahim inceymis ilac verdi 2 gun snra gene gidecem bakalimYaa Canm İyi yapmışsın bak gitmekle yoksa dün pik sancaktn Canm Dün ağrın felan varmıydı hiç?
Aynen canim mantar cikti bir de bende simdi onun icinde tedavi oluyorumYa canım laboquik al sen de o güzel, benim her defasında tuttu doktor kontrolündeyken de test ettim doğru yani, ama mirateck gebelik kesinlikle yanlış demek ki ovülasyonu da yanlışmış bak öğrenmiş olduk
GEcmiş olsun canımIliskiden snra yanmam vardi ayaklari havaya dike dike icinde mantar olmus vajinamin canim mantar basladi simdide dr cok sakin bise olmaz gebelige engel degil gecer dedi klomen cerdi e2 dusukmus rahim inceymis ilac verdi 2 gun snra gene gidecem bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?