Teşekkür ederiz canım senden naberGünaydnn naslsn
geçmiç olsun yaaa aksiliye bakIliskiden snra yanmam vardi ayaklari havaya dike dike icinde mantar olmus vajinamin canim mantar basladi simdide dr cok sakin bise olmaz gebelige engel degil gecer dedi klomen cerdi e2 dusukmus rahim inceymis ilac verdi 2 gun snra gene gidecem bakalim
Hep iyi ol canm Bende erken kalkarımIyiyim çok şükür canim ben geç yatıp geç kalkıyorum muhabbetinizi sonradan okuyorum hepsen nasılsın
ŞükürTeşekkür ederiz canım senden naber
Hayırdır canim geçmiş olsun ne olduŞükürBende şimdi oturdum Yaa sırtımda ağrı var eğilemiyorumm
Bilmiyorumki canm Uzandm tv izledm mutfağa kalktm Eğilince ağrıyo Şimdi bitdi işim oturdumHayırdır canim geçmiş olsun ne oldu
Hemde ne aksilik kanki hic sorma dertler derya bende sandal yanigeçmiç olsun yaaa aksiliye bak
Hep iyi ol canm Bende erken kalkarım1 de uyurum
Kuzum sırtın mı belin miBilmiyorumki canm Uzandm tv izledm mutfağa kalktm Eğilince ağrıyo Şimdi bitdi işim oturdum
Canim sırtın mı belin miBilmiyorumki canm Uzandm tv izledm mutfağa kalktm Eğilince ağrıyo Şimdi bitdi işim oturdum
Zaten uzmanlar sabaha kadar beklemenin bi faydası olmayacağını söylüyorlar 15-20 dk uzanın diyorlar spermler 10 dkda yumurtaya ulaşıyormuşSabaha kadar yatmayn bence kizlar bakin ben vajinal mantar olmusum sabaha kadar ayaklarm havada bekledim aman olsun dye bir ise yaramadi yaramadigi gibide mantar oldum
Benm esimin ileri hareketli spermi de az canim ondan yattim bende yedim boku yaa nasl gecer bu ofZaten uzmanlar sabaha kadar beklemenin bi faydası olmayacağını söylüyorlar 15-20 dk uzanın diyorlar spermler 10 dkda yumurtaya ulaşıyormuş
Kuzum sırtın mı belin mi
Bisey dicem mantar olduğunu doktor mu söyledi yoksa kendin mi karar verdinBenm esimin ileri hareketli spermi de az canim ondan yattim bende yedim boku yaa nasl gecer bu of
Kiizz hamilelik belirtisi olabilir bu bel ağrısıBelimm tam kuyruk sokumu karıştırıyom belle Sırtı yaa
Bu gün zaten Hep hamilelik belirtisi yaşadm sayılır ama daha erken kuzum yaaKiizz hamilelik belirtisi olabilir bu bel ağrısı
Canısı sen en son hastanelik olucan gibi me geliyoooŞükürBende şimdi oturdum Yaa sırtımda ağrı var eğilemiyorumm
ayy Vallah yaCanısı sen en son hastanelik olucan gibi me geliyooo
Dİkkat et kendine cnımmm ama bak sen bu belirtilere göre hamilesin bencede adet birimi kaldın bence senayy Vallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?