inşallah çok heyacanlıyım Allah sevinc göz yaşları tatdırsın artkKoyulasiyor hafiften insallahh
Insallah canimminşallah çok heyacanlıyım Allah sevinc göz yaşları tatdırsın artk
hayıt bi zarari varmı acaba canm 14 gun ıcmen gerekıyosa 14 gunde brak bence bazılarını 14 gunde bırakılıyo hamilelik gelişmesini engellemesın dıye14. Gun halen yumurtlama olmadi ama kask agrisi var hayita devam edim mi kizlar
test yapıyomusun canm acaba yarına fekan pık olurmukasık agrısı o sıralar cok oluyo14. Gun halen yumurtlama olmadi ama kask agrisi var hayita devam edim mi kizlar
Him yakın aslında yumurtlaman gün olarak
Ay hadi bakalım canim inşallah hamilesindir ❣inşallah çok heyacanlıyım Allah sevinc göz yaşları tatdırsın artk
daha ovu testınde koyulaşma basladı ama bakalım her gun yapcam solarsa yok İnşAllah canm hepimizin bu ay olsunAy hadi bakalım canim inşallah hamilesindir ❣
Inşallah burdaki herkes hayırlı haberler alsın bu aydaha ovu testınde koyulaşma basladı ama bakalım her gun yapcam solarsa yok İnşAllah canm hepimizin bu ay olsun
YUmurtlma yoksa devam et bencehayıt bi zarari varmı acaba canm 14 gun ıcmen gerekıyosa 14 gunde brak bence bazılarını 14 gunde bırakılıyo hamilelik gelişmesini engellemesın dıye
Test daha mı koyu çıkması lazımdı SenceHim yakın aslında yumurtlaman gün olarak
BEBCede. Canımmben devam ediyim koyulaşmağa başlarsa hch test yapayım
Allah Kabul etsinMeryem süresi okuyup geliyorum kızlar
Tabiki canim daha koyu çıkması lâzımdıTest daha mı koyu çıkması lazımdı Sence
Uygulamaylamısın?Size önceki testlerimden aticam ama atamıyorum ya sitede mi sorun var benim telefonumla mi ilgili ki
uygulamadan atılmıyo İnternetden giricen canmSize önceki testlerimden aticam ama atamıyorum ya sitede mi sorun var benim telefonumla mi ilgili ki
EVet uygulamadayim intten girip atayımuygulamadan atılmıyo İnternetden giricen canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?