- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
Buralarda hava güzel canım, yemek yapmaya girişeceğim birazdanİnşallah hepimiz aynı ay kalalım Allah duysun sesimizi havalar nasl sizin orada
buralarada guneş gelse kolay gelsın canm tutmayım benm var yemek zaten cok kalkamıyorumBuralarda hava güzel canım, yemek yapmaya girişeceğim birazdan
Tamam canım ben de şimdi yapayım Ozaman yarın sende bana ayak uydurursunAslında canım hergün saat 4 te yapalım istiyorum gün içerisinde daha az sıvı alıyoruz akşamları çaydı meyveydi derken yiyoruz, akşam saat 6.30 gibi gelir eşim ben yemekten önce yaparım hemen, yarından itibaren de saat 4 te yapalım olur mu
resmini atarsın canm bakalımTamam canım ben de şimdi yapayım Ozaman yarın sende bana ayak uydurursun
YAptım hayalet çıktı yinede atayım mıresmini atarsın canm bakalım
att hep ben atıyodumYAptım hayalet çıktı yinede atayım mı
demek daha yumurtlamaya var canm tam zamanında gelmiş testYAptım hayalet çıktı yinede atayım mı
att hep ben atıyodum
Daha var gibi duruyo canim adetinin kaçıncı günü bugünEki Görüntüle 2620637 Kaç güne yumurtlarım sence burdan anlaşılırmı
Daha yumurtlamaya var canım, umarım benim de böyle silik çıkar, pco olanlarda ikinci çizgi belirgin çıkıyor genelde senin silik olması büyük şansEki Görüntüle 2620637 Kaç güne yumurtlarım sence burdan anlaşılırmı
İnşAllah Canm Bende Pcodan Silim cıkmaz sandm Ama bendede Silik çıkıyoDaha yumurtlamaya var canım, umarım benim de böyle silik çıkar, pco olanlarda ikinci çizgi belirgin çıkıyor genelde senin silik olması büyük şans
12Daha var gibi duruyo canim adetinin kaçıncı günü bugün
Senin kini de cok merak edıyorumDaha yumurtlamaya var canım, umarım benim de böyle silik çıkar, pco olanlarda ikinci çizgi belirgin çıkıyor genelde senin silik olması büyük şans
BENCe sen hamikesin14yaptm en son emin olmak için aslında 11 zaten siliktiartk, bu günde öylesine yapayım dedi, vee sanki koyulaşmağa başlamış gibi durumuyomuuu
yumurtalamamım ustunden 6gün gecti
Koyulasiyor hafiften insallahh14yaptm en son emin olmak için aslında 11 zaten siliktiartk, bu günde öylesine yapayım dedi, vee sanki koyulaşmağa başlamış gibi durumuyomuuu
yumurtalamamım ustunden 6gün gecti
ben devam ediyim koyulaşmağa başlarsa hch test yapayımBENCe sen hamikesin
Bencede hergun yapben devam ediyim koyulaşmağa başlarsa hch test yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?