Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakın kızlar bu önceki aylardan testlerimden bi tanesi. Bu şekilde olması gerekiyo. T çizgisi C çizgisinden daha koyu ya da aynı koyulukta olucak

Eklentiler

• 20200416_174241.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 17
Bakın kızlar bu önceki aylardan testlerimden bi tanesi. Bu şekilde olması gerekiyo. T çizgisi C çizgisinden daha koyu ya da aynı koyulukta olucak
evet canm benimki aynı koyuluktaydı ikiside Bide O günü ilişki sırası cok ağrılı oldu 4 gün sonra Bel ağrısı felan başlıyo işte

14yaptm en son emin olmak için aslında 11 zaten siliktiartk, bu günde öylesine yapayım dedi, vee sanki koyulaşmağa başlamış gibi durumuyomuuu
yumurtalamamım ustunden 6gün gecti
Canım valla biraz daha koyulaşmış gibi duruyor koyulaşacak devam etsin inşallah

Canım valla biraz daha koyulaşmış gibi duruyor koyulaşacak devam etsin inşallah
İnşAllah Bebeğim Artık Tutunmasına dua edicem Herpimiz için Size her günler değerlendirin ağrı olsa bilee ben dün bel ağrısından yaptm bu testi yoksa yapmazdm

Canim ağrım olmuyo ya da ben hiç farkedemiyorum. Akinti konusunda da benim hep akintim oldugu icin ayırt edemiyorum yumurtlama akıntısını. Ama kesinlikle tam tersi olmasını ve ayırt ermeyi tercih ederdim
Benmde hep akıntım olurdu bu ay olmadı ama sadece bu gün gelir gibi hiss eddim ama hic bişey yok ve şu an sol kasığım bazende direk ortaya iyne batar gibi oluyo

Bide canm Akıntı Bazen yumurtalama olup bitincede ola biliyo yanii gecde ola biliyo

ben test yapmadan öncede agrılarım olurdu bende ağrı oluyo değerlendirmiyodum demekki öyle kaçırıyodum
Bende ilk bir yıl boyunca hiç test yapmadım canim uygulamaya göre takip ediyodum ona gore yumurtladigimi zannediyodum ne kadar cahilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…