Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benmde hep akıntım olurdu bu ay olmadı ama sadece bu gün gelir gibi hiss eddim ama hic bişey yok ve şu an sol kasığım bazende direk ortaya iyne batar gibi oluyo
Valla canim hamilelik belirtisi olabilir ama böyle demek de istemiyorum çünkü insan umutlaniyo bende birçok ay adet olana kadar batma sancı vs. Oldu ama hiçbirinde hamile değildim. O yüzden aslında hiç belirtilere takılmamak lazım

malesef takılmamak elde değil canm biliyosun bide evdesin her an kafandaa her an Düşünüyosun

O kadar pişmanım ki anlatamam sana. Köpek gibi pişmanım. Saftirik gibi 1 yil boyunca korundum 1 yilda hiç test mest yapmadan hamile kalmaya calistim. Keske zamani geri getirebilsem
Bende daha yeni gördüm qaza geldim Zaten doktotorada yeni gittim mal gibi Neyse yaa o kadar aylar boşa gitdi bu ayda Artık olmazsa hüsran olucak ama bünye alıştı benm

Aynen aklımızda hep aynı konu. Bende öyleyim her belirtiye takılıyorum acaba mi diyip google a yazıyorum hemen
bilgisauar önümde her saniye Bel ağrısı ne zaman başlar neden olur kasık batması ovu testi yapanlar felan ohooo araştır araştır prpf oldum

Bende daha yeni gördüm qaza geldim Zaten doktotorada yeni gittim mal gibi Neyse yaa o kadar aylar boşa gitdi bu ayda Artık olmazsa hüsran olucak ama bünye alıştı benm
Bende de aynı durum olmadığı her ay hayal kırıklığım daha da büyüyo. Valla eşim virüs işi bittikten sonra direk aşılama yaptıralım diyo

Hiç sorma ya o ayrı bi konu zaten. Biz tedaviye başladık 1 Ay anca devam edebildik halbuki 2. 3. Aylarda şans daha yüksekmiş
Bende daha gittim işte sanki bilerek 2 ay sonra gel dediler kaldı ne ilac ne biçey yine boş bekleme

Bende daha gittim işte sanki bilerek 2 ay sonra gel dediler kaldı ne ilac ne biçey yine boş bekleme
Hiçbişey yapmayıp olmasını beklemek çok zor. Bak faydası olmasa bile doktora gitmek insanı psikolojik olarak bile rahatlatıyo. En azından ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum diye düşünüyor doktor kontrolünde olunca daha güvenli oluyor. Ama böyle evde bisey yapmamak zor. Gerçi ben c life a başladim bakalım inşallah ise yarar

Aynen canm ben komseye bile demedim gitdiğimi artk kaçıncı yıldayız ama insanlar doktora gidenlere değişik bakıyo Güzel spnuc alman dileğiyle canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…