Valla canim hamilelik belirtisi olabilir ama böyle demek de istemiyorum çünkü insan umutlaniyo bende birçok ay adet olana kadar batma sancı vs. Oldu ama hiçbirinde hamile değildim. O yüzden aslında hiç belirtilere takılmamak lazımBenmde hep akıntım olurdu bu ay olmadı ama sadece bu gün gelir gibi hiss eddim ama hic bişey yok ve şu an sol kasığım bazende direk ortaya iyne batar gibi oluyo
O kadar pişmanım ki anlatamam sana. Köpek gibi pişmanım. Saftirik gibi 1 yil boyunca korundum 1 yilda hiç test mest yapmadan hamile kalmaya calistim. Keske zamani geri getirebilsembendeee 7 8 ay öyle gitti
Valla canim hamilelik belirtisi olabilir ama böyle demek de istemiyorum çünkü insan umutlaniyo bende birçok ay adet olana kadar batma sancı vs. Oldu ama hiçbirinde hamile değildim. O yüzden aslında hiç belirtilere takılmamak lazım
Bu benim ilk denemeye başladığım zamanlardı yaklaşık 10 ay önceevet canm oo ilk defa bu ay benm başıma geldiAma ben o kadar okumuşdumki değerlendirdim
Bende daha yeni gördüm qaza geldim Zaten doktotorada yeni gittim mal gibiO kadar pişmanım ki anlatamam sana. Köpek gibi pişmanım. Saftirik gibi 1 yil boyunca korundum 1 yilda hiç test mest yapmadan hamile kalmaya calistim. Keske zamani geri getirebilsem
Aynen aklımızda hep aynı konu. Bende öyleyim her belirtiye takılıyorum acaba mi diyip google a yazıyorum hemenmalesef takılmamak elde değil canm biliyosun bide evdesin her an kafandaa her an Düşünüyosun
Hep acemilikten hepimiz aynıyızbendeee 7 8 ay öyle gitti
bilgisauar önümde her saniyeAynen aklımızda hep aynı konu. Bende öyleyim her belirtiye takılıyorum acaba mi diyip google a yazıyorum hemen
Bende de aynı durum olmadığı her ay hayal kırıklığım daha da büyüyo. Valla eşim virüs işi bittikten sonra direk aşılama yaptıralım diyoBende daha yeni gördüm qaza geldim Zaten doktotorada yeni gittim mal gibiNeyse yaa o kadar aylar boşa gitdi bu ayda Artık olmazsa hüsran olucak ama bünye alıştı benm
Kuzum bu ayı ilk ay gibi düşün merak etme hepimiz birlikte hamile kalacağızBende daha yeni gördüm qaza geldim Zaten doktotorada yeni gittim mal gibiNeyse yaa o kadar aylar boşa gitdi bu ayda Artık olmazsa hüsran olucak ama bünye alıştı benm
Hahah bende ya bakmak istemiyorum ama artık cidden diyorum kafayı oynatmam yakındırbilgisauar önümde her saniyeBel ağrısı ne zaman başlar neden olur kasık batması ovu testi yapanlar felan ohooo araştır araştır prpf oldum
Bide ben acele etmiyodum daha önceliklerim vardı sadece korunmayı braktm ama tabii ağrılı günler uzak dururdum felanHep acemilikten hepimiz aynıyız
Amin İçimizden biri Olsa bile Kendim Kalmış gibi mutlu olurumKuzum bu ayı ilk ay gibi düşün merak etme hepimiz birlikte hamile kalacağız
Aynen biri hamile kalsa hepimize umut olacakAmin İçimizden biri Olsa bile Kendim Kalmış gibi mutlu olurumBiri Kalsaaa ardı kesilmezz
Bide Bi Normal hataya dönsekAynen biri hamile kalsa hepimize umut olacak
Hiç sorma ya o ayrı bi konu zaten. Biz tedaviye başladık 1 Ay anca devam edebildik halbuki 2. 3. Aylarda şans daha yüksekmişBide Bi Normal hataya dönsekDoktorada gidemez olduk
Bende daha gittim işte sanki bilerek 2 ay sonra gel dediler kaldı ne ilac ne biçey yine boş beklemeHiç sorma ya o ayrı bi konu zaten. Biz tedaviye başladık 1 Ay anca devam edebildik halbuki 2. 3. Aylarda şans daha yüksekmiş
Hiçbişey yapmayıp olmasını beklemek çok zor. Bak faydası olmasa bile doktora gitmek insanı psikolojik olarak bile rahatlatıyo. En azından ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum diye düşünüyor doktor kontrolünde olunca daha güvenli oluyor. Ama böyle evde bisey yapmamak zor. Gerçi ben c life a başladim bakalım inşallah ise yararBende daha gittim işte sanki bilerek 2 ay sonra gel dediler kaldı ne ilac ne biçey yine boş bekleme
Aynen canmHiçbişey yapmayıp olmasını beklemek çok zor. Bak faydası olmasa bile doktora gitmek insanı psikolojik olarak bile rahatlatıyo. En azından ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum diye düşünüyor doktor kontrolünde olunca daha güvenli oluyor. Ama böyle evde bisey yapmamak zor. Gerçi ben c life a başladim bakalım inşallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?