Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canm ben komseye bile demedim gitdiğimi artk kaçıncı yıldayız ama insanlar doktora gidenlere değişik bakıyo Güzel spnuc alman dileğiyle canm
Bende kimseye söylemedim canim söylemeyi de düşünmüyorum. Bizde öyle benimle birlikte evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu 2. Çocuğuna hamile olan var insanların acır gözlerle bakmasından çok rahatsız oluyorum

bide inadına yaparlar gibi Haraketleri belkide inadına olmasada insana batıyo bana batıyo bide burda inadına paylaşır gibi test 2nci cizgi belli başlık açmış acaba hanilemiyim gitsene doktoraa Birdan nasl anlaşılır hamilelik ovu felan neysede hamilelik farklı ya

Ona bende ayar oluyorum ya. Ya ikinci çizgi belli belirsiz olur insan bi şüpheye düşer sorar ama bariz ikinci çizgi çıkmış alah eder gibi soruyorlar

gecen kv bana diyoki tenbelsiniz felan Yaa sustum o biliyo dr gittiyimi eltime demesini istemiyorum uyardm sadece

Ona bende ayar oluyorum ya. Ya ikinci çizgi belli belirsiz olur insan bi şüpheye düşer sorar ama bariz ikinci çizgi çıkmış alah eder gibi soruyorlar
Evet Malesef öylelerinin bilerek yaptığını düşünüyorum hatta hamilelik 3ay saklamak gerek nazar felan hemde riskli dönem o ldr reklam etmek yanlş

belkide artk plmuyo diye kıskanmaya başladm bilemiyorumAma ark niyet aslaa olmazzz istemsizce oluyo

gecende Kızm bebek isteyenler buraya yazmış İnsanlar 1 ri için dua ediyo bazıları erkekmi kızmı olsun diye özel gün ayarlıyo

Evet Malesef öylelerinin bilerek yaptığını düşünüyorum hatta hamilelik 3ay saklamak gerek nazar felan hemde riskli dönem o ldr reklam etmek yanlş
3 Ay saklayabilirmiyim bilmiyorum ama en azından 1 buçuk 2 Ay annem dışında kimseye söylemek istemiyorum bende. Ay inşallah hamile kalalım da ne zaman söyleyeceğimizi düşünelim

3 Ay saklayabilirmiyim bilmiyorum ama en azından 1 buçuk 2 Ay annem dışında kimseye söylemek istemiyorum bende. Ay inşallah hamile kalalım da ne zaman söyleyeceğimizi düşünelim
İnşAllah bende sadece anneme kv söylerim yani Ayy o günler gelse Düşünmesi bile mutlu ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…