Bende kimseye söylemedim canim söylemeyi de düşünmüyorum. Bizde öyle benimle birlikte evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu 2. Çocuğuna hamile olan varAynen canmben komseye bile demedim gitdiğimi artk kaçıncı yıldayız ama insanlar doktora gidenlere değişik bakıyo Güzel spnuc alman dileğiyle canm
Bende kimseye söylemedim canim söylemeyi de düşünmüyorum. Bizde öyle benimle birlikte evlenenlerin hepsinin çocuğu oldu 2. Çocuğuna hamile olan varinsanların acır gözlerle bakmasından çok rahatsız oluyorum
Ona bende ayar oluyorum ya. Ya ikinci çizgi belli belirsiz olur insan bi şüpheye düşer sorar ama bariz ikinci çizgi çıkmış alah eder gibi soruyorlarbide inadına yaparlar gibi Haraketleri belkide inadına olmasada insana batıyo bana batıyo bide burda inadına paylaşır gibi test 2nci cizgi belli başlık açmış acaba hanilemiyim gitsene doktoraa Birdan nasl anlaşılır hamilelik ovu felan neysede hamilelik farklı ya
EvetOna bende ayar oluyorum ya. Ya ikinci çizgi belli belirsiz olur insan bi şüpheye düşer sorar ama bariz ikinci çizgi çıkmış alah eder gibi soruyorlar
3 Ay saklayabilirmiyim bilmiyorum ama en azından 1 buçuk 2 Ay annem dışında kimseye söylemek istemiyorum bende. Ay inşallah hamile kalalım da ne zaman söyleyeceğimizi düşünelimEvetMalesef öylelerinin bilerek yaptığını düşünüyorum hatta hamilelik 3ay saklamak gerek nazar felan hemde riskli dönem o ldr reklam etmek yanlş
Kıskanmak değil de imrenmektir canim obelkide artk plmuyo diye kıskanmaya başladmbilemiyorumAma ark niyet aslaa olmazzz istemsizce oluyo
SAGol canım ben geç yukurtlıcam galibaBakın kızlar bu önceki aylardan testlerimden bi tanesi. Bu şekilde olması gerekiyo. T çizgisi C çizgisinden daha koyu ya da aynı koyulukta olucak
İnşAllah bende sadece anneme kv söylerim yani3 Ay saklayabilirmiyim bilmiyorum ama en azından 1 buçuk 2 Ay annem dışında kimseye söylemek istemiyorum bende. Ay inşallah hamile kalalım da ne zaman söyleyeceğimizi düşünelim
Canim inşallah yumurtlada biraz geç yumurtla o önemli değilSAGol canım ben geç yukurtlıcam galiba
Düşününce bile istemsizce gülüyorumİnşAllah bende sadece anneme kv söylerim yaniAyy o günler gelse Düşünmesi bile mutlu ediyo
aynen canmCanim inşallah yumurtlada biraz geç yumurtla o önemli değil
Düşününce bile istemsizce gülüyorum
26 canim senin?İçim kıpır kıpır oldu Canm Yaş kaç senin
BEn de adet olcam sökülecem sanıyordum saf gibi girmiyordum ilişki bu siteden ögrendim yumurtlama kanaması olduğunu daha yeniKuzum bende de ilk zamanlarda pembe leke geliyordu ben de yapmıyordum meğer o yumurtlama akıntısıymış
2426 canim senin?
Bidaha olursa kaçırmazsn artk Bende hep gizli gizli geziypdum sitedeBEn de adet olcam sökülecem sanıyordum saf gibi girmiyordum ilişki bu siteden ögrendim yumurtlama kanaması olduğunu daha yeni
Ne güzel ben senin yaşında yeni evlenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?