Ne güzel ben senin yaşında yeni evlenmiştim
Ben de 26
Ben 24te evlendim 2 buçuk yıl oldu evleneliben 21 de evlendm canm 3 yılı devirdik 4 kasımda olucak sizin kaç?
Tam 1.5 yıllık evliyim ben kuzumben 21 de evlendm canm 3 yılı devirdik 4 kasımda olucak sizin kaç?
AyNi yastaymisizBen de 26 ☺
Tam 1.5 yıllık evliyim ben kuzum
BENde 26 olcam yakında 94 lüyümBen de 26 ☺
3 nuzde aynı yaşıtsınızBENde 26 olcam yakında 94 lüyüm
Bencede erken evlenmişsin biraz ama şu anda içimizde en şanslısı sensin bence. Daha gençsin ve daha çok zamanın var çocuk içinyeni gelin sayılırsın Ayyy ben erken evlenmişim
Aynen baya erken canım biz 21de sevgiliydik daha 22 de nişanlandık bir yıl nişanlı durduk 23 te evlendikyeni gelin sayılırsın Ayyy ben erken evlenmişim
canm daha sizde gencsiniz hic belli olmaz valla ne olacağıBencede erken evlenmişsin biraz ama şu anda içimizde en şanslısı sensin bence. Daha gençsin ve daha çok zamanın var çocuk için
ben 93lüyüm 26,5 tan 27 yasinda oluyorum bu durumdaBENde 26 olcam yakında 94 lüyüm
yeni gelin sayılırsın Ayyy ben erken evlenmişim
Allah daim etsin HepimizinkiniAynen baya erken canım biz 21de evliydik daha 22 de nişanlandık bir yıl nişanlı durduk 23 te evlendik
Yok kuzum ya 26 sın sen deben 93lüyüm 26,5 tan 27 yasinda oluyorum bu durumda
benden 7 8 ay sonra eltim evlendiği için ben yaşayamadm Yeni gelinliğiaynen kuzum yeni gelin bakışı var bana akrabalarda
O zaman iyi yapmışsınız canim, başınız sağolsuncanm daha sizde gencsiniz hic belli olmaz valla ne olacağı
Evet erken evlendm eşim benden 7 yaş büyükkayn pederim hastaydı düğünümüzü yaptık Görsün diye zaten Sonra kaybetdik
Amin canım hepimizinkini ben biraz sıkıldım iki kişi olmuyo çoğalmamız laxımAllah daim etsin Hepimizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?