Sağol canm iki Kardeş zaten biz sonrada onlar evlendi torun tadamadl ama bari gördüO zaman iyi yapmışsınız canim, başınız sağolsun
Bilemiyorum artık kendimi yaşlı hissettimYok kuzum ya 26 sın sen de
Evet canmAmin canım hepimizinkini ben biraz sıkıldım iki kişi olmuyo çoğalmamız laxım
Bilemiyorum artık kendimi yaşlı hissettim
BAsınız sağolsun canım benim eşimde benden 10 yaş büyük 84 lü bizde kayınpederi nişanlıyken kaybettikO zaman iyi yapmışsınız canim, başınız sağolsun
Allah bağışlasın canımEvet canmbenm küçük kardeşm var 3yaşında kuçağımızda buyudu çoçuğumuz gibi ama tabii kendimizinkide olması lazm artk
Allah rahmet eylesin canımBAsınız sağolsun canım benim eşimde benden 10 yaş büyük 84 lü bizde kayınpederi nişanlıyken kaybettik
Bende o hatayi yaptim yaO kadar pişmanım ki anlatamam sana. Köpek gibi pişmanım. Saftirik gibi 1 yil boyunca korundum 1 yilda hiç test mest yapmadan hamile kalmaya calistim. Keske zamani geri getirebilsem
Maşallah maşallah maşallahNazar değmesin Biz Baya İyi arkadaş olduk Kızlarr
Yaptin mi testiiNazar değmesin Biz Baya İyi arkadaş olduk Kızlarr
Etrafımdaki herkes hemen hemen 3 Ay içinde hamile kaldı bende benimde öyle olucak sandım heraldeBende o hatayi yaptim ya
Bizim baya geç oldu ben cok sabrettim iki yıl gezdik zaten evlencez dedik hadi nişan içinde nişan için de bir yıl bekledim nişanlandık bu sefer evlenmek için de bir yıl bekledim biraz Maddi durumlar dan ötürü bekledik yaniAllah rahmet eylesin canımbizim her şey caba cabuk oldu Ama Hiç pişman olmadım
Daha erken canm Ovu testi yaptm ama hcg icin erkenYaptin mi testii
Aman olan oldu napalim biz rahatız da su an onu bile laf ediyolar evde diyeEtrafımdaki herkes hemen hemen 3 Ay içinde hamile kaldı bende benimde öyle olucak sandım heralde
Bizim baya geç oldu ben cok sabrettim iki yıl gezdik zaten evlencez dedik hadi nişan içinde nişan için de bir yıl bekledim nişanlandık bu sefer evlenmek için de bir yıl bekledim biraz Maddi durumlar dan ötürü bekledik yani
Kızlar az önce daha önce sipariş verip de negatif sonuç aldığım onlarca gebelik testlerinin kutularını attım çöpe.. Aaah ah kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde şarkısı eşliğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?