- 24 Ekim 2019
- 1.595
- 1.409
- 133
AmiiiinnnnAllah daim etsin canm İnşAllah Bebek sesi gelsin evlerinizden Hepimizin
Aman olan oldu napalim biz rahatız da su an onu bile laf ediyolar evde diye
SAYISInı. Unutmussundur kuzmm sen onlarınKızlar az önce daha önce sipariş verip de negatif sonuç aldığım onlarca gebelik testlerinin kutularını attım çöpe.. Aaah ah kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde şarkısı eşliğinde
Sende mi iciyorsun hayıt canimBu ay bu hayita güveniyorum sanki ya bende
Aynen bu ay bi hatırlandık bakalım hayırlısı kuzm ovi yapıyormuydun sen ve bat ne zaman dıBu ay bu hayita güveniyorum sanki ya bende
SEnde biz mayıscıyızEn erken bat kimdee
Programa yazıyorum aklimda tutamiyrum vala 4 mayis ya daha cok varrAynen bu ay bi hatırlandık bakalım hayırlısı kuzm ovi yapıyormuydun sen ve bat ne zaman dı
hadı yap at bakalımEşim gelmek üzereymiş
SEnde biz mayıscıyız
Sizin dükkan var galiba benım eşim iki haftadır evdeydi bu hafta işe başlıyor bi sevindim bugun haber geldi aman gitsin Ya evde durdukça yiyoruz birbirimiziEşim gelmek üzereymiş
Evet canim adet bitince basladim gecte olsa amaSende mi iciyorsun hayıt canim
Kuzum 11 şubat adetin 1. Günü başladım 5 Nisanda adet oldum hala da devam ediyorum aralıksız 3 adet dönemi kulanacağımSAYISInı. Unutmussundur kuzmm sen onlarıncanm birden bişe sorucam sen hayıtı ben zamandır kullanıyordun yeni mi
hahaha aynn benimkide calışıyo iyiki yaa yosa evde cekilmezSizin dükkan var galiba benım eşim iki haftadır evdeydi bu hafta işe başlıyor bi sevindim bugun haber geldi aman gitsin Ya evde durdukça yiyoruz birbirimizi
Cok heyecanli hafta olacak insallah gönlümüze gore olsun ramazana guzel girelimbenle hiç kimse yapmıycakmı test felan offf hepiniz bir birinize yakın tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?