Benimkide calisiyor sukur kihahaha aynn benimkide calışıyo iyiki yaa yosa evde cekilmez
Amin canım cok heyacanlı zaten sımdıdenCok heyecanli hafta olacak insallah gönlümüze gore olsun ramazana guzel girelim
He anladım bence bu ay sana iyi gelcek hayıt içimde ole bir his varKuzum 11 şubat adetin 1. Günü başladım 5 Nisanda adet oldum hala da devam ediyorum aralıksız 3 adet dönemi kulanacağım
Aynen kuzum eşim esnaf, geldi yapıp hemen atıyorum kızlarSizin dükkan var galiba benım eşim iki haftadır evdeydi bu hafta işe başlıyor bi sevindim bugun haber geldi aman gitsin Ya evde durdukça yiyoruz birbirimizi
Hadi meraklandıkAynen kuzum eşim esnaf, geldi yapıp hemen atıyorum kızlar
Birde herseye karışır olduhahaha aynn benimkide calışıyo iyiki yaa yosa evde cekilmez
BEklıyoruz canımHadi meraklandık
Kedidir o kedikarnımdan sesler geliyo sanki acıkmışım veya üşütmüşüm gibi ama üşütme felan yok
benımkıpazar evde ama varya kaynana gibi ben ona kaynana diyomBirde herseye karışır oldugeliyo yanıma onu öle yap bunu böle yap yağdanlık cok kötü duruyor bi yıka şurayı temizle bi git dedim en son kovuyorum onu mutfaktan eşimi bazen fırlatıp duvara atasım gelıyoo ama sinir geçince o düşüncede gecıyo çünkü cok sevıyorum kocamı
pırrrr pırrrr yapıyo hahahahaKedidir o kedi
Bizde cok didişiyoruz ya bzen bagrısıyoruz bile sonra ben gidiyorum yatak odasına o yanıma gelene kadar çıkıp gelmem salona biliyo huyumu cok ınatım sonra gelip alıyo beni odadanbenımkıpazar evde ama varya kaynana gibi ben ona kaynana diyombazen dözulmez ama normaldede bız dıdışırız cokoyle severız hahaha bır bırımızı
Valla seni kıskandım bende zırnık gibiyim hiç bişe olmuyo banapırrrr pırrrr yapıyo hahahahaeşime desemabartma der ama hiss ediyorumyaa bebek olmasa bıle değişik bışeyler oluyo bana ahhaha
hahaha aynı biz varya didişmeyınce bi eksik hiss ediyorum kendimiBizde cok didişiyoruz ya bzen bagrısıyoruz bile sonra ben gidiyorum yatak odasına o yanıma gelene kadar çıkıp gelmem salona biliyo huyumu cok ınatım sonra gelip alıyo beni odadanbirgun baya kızmış bana gelmedi yanıma uyumuşum bende geldi uyandırdı niye bu kadar geç geldin beni almaya sıkıntıdan uydum dedim gülüyor manyak karı diyo bana o gelmeden asla gitmem odaya ole bi huy edindim son zamanlar
ymurtalaman olsun hele bak neler olucak veya ben takıp etdım ya ondan her mınık seyı hıss eder oldumValla seni kıskandım bende zırnık gibiyim hiç bişe olmuyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?