ohhh lh yuksek değil pco olsada demekkı ve az kalmış yumurtlamana 2 3gunHuhuuuu silik çıkmış çok şükür
Oo çoğu zaman kavaltı ya kaldırdır beni çünkü o erkencidir Erken yatar erken kalkar ben hep uyurum çünkü geç yatıyorum ve erken kalkınca gergin oluyorum bütün günüm kötü geciyo huyumu biliyooo hiç kaldırmaz duruyo duruyo baktı ben uyandım eeee acıkınca tabi işte basa düşüyor hazırlıyor kahvaltı ole kaldırıyor cok iyi oluyor Ya hazır sofraya oturmaknormalde eşim böyle kahvaltı hazrlayım felan işlerine kalkışmaz gecen surat yaptm bi baktm yarını gitmiş cay demlemiş simit almış hahaha sevindim ilk defa bu 3 senede belki 2
Bende aslanburclarınız ne kızlar ben aslan
ooo ne guzel yaa benımkı odun resmen hep ben kalkarım erken onu zorla kaldırırm ıkımızde aynı zaman uyuruz zaten benı uyandırır sonra kendı uyur huyu böyleOo çoğu zaman kavaltı ya kaldırdır beni çünkü o erkencidir Erken yatar erken kalkar ben hep uyurum çünkü geç yatıyorum ve erken kalkınca gergin oluyorum bütün günüm kötü geciyo huyumu biliyooo hiç kaldırmaz duruyo duruyo baktı ben uyandım eeee acıkınca tabi işte basa düşüyor hazırlıyor kahvaltı ole kaldırıyor cok iyi oluyor Ya hazır sofraya oturmak
Cok iyi çıkmışHuhuuuu silik çıkmış çok şükür
hangi gun. ay dogum gununBende aslan
Resim yarım açılıyor uzaktan gordum ama benimkinden koyu sen benden önce mi yumurtlucan YaniHuhuuuu silik çıkmış çok şükür
aynen senın cok sılık senın daha 5 gun felan var gıbı demı gec olsun yeterkı catlasınE
Resim yarım açılıyor uzaktan gordum ama benimkinden koyu sen benden önce mi yumurtlucan Yani
Ben akrepBende aslan
E
Resim yarım açılıyor uzaktan gordum ama benimkinden koyu sen benden önce mi yumurtlucan Yani
Boyle olunca yakin mi oluyoooaynen senın cok sılık senın daha 5 gun felan var gıbı demı gec olsun yeterkı catlasın
Erken gebelik testi al canmkızlar sabahmı yapcaksınız testlerı oğlenmı ben 11 de yapıyorum berabermı yapsak bende hamılelık varmı dıye yapmak ıstıyom yarn pazara cıkıcam test alsammı alsam yapmadan duramam yaa erken gösterenlerdede varsada ckmazki
çok yakın değıl yağmurun test ama bilgenın yakın gıbı benım boyleydı 8 nısan 10 nısan piktiBoyle olunca yakin mi oluyooo
adete yarını sayarsam 5 gun kalıyo cok erken olmazmı negatıfı görup uzulmeyeyım offErken gebelik testi al canm
Benimde oyl cikti da bu ay gecikti yumurtlama yaçok yakın değıl yağmurun test ama bilgenın yakın gıbı benım boyleydı 8 nısan 10 nısan pikti
O zaman ovuslasyon yap bence daha cok varmis cikmazadete yarını sayarsam 5 gun kalıyo cok erken olmazmı negatıfı görup uzulmeyeyım off
demekkı degışıklık gösterıyo benım su an yenı yaptığım test bıle koyu sankı yarın ya o bur gun pık olcak gıbıBenimde oyl cikti da bu ay gecikti yumurtlama ya
aynn canm alıp atayım kenara haftaya yaparım gecıkırsemO zaman ovuslasyon yap bence daha cok varmis cikmaz
yengeç canımburclarınız ne kızlar ben aslan
Çok heyecanlıuımohhh lh yuksek değil pco olsada demekkı ve az kalmış yumurtlamana 2 3gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?