Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normalde eşim böyle kahvaltı hazrlayım felan işlerine kalkışmaz gecen surat yaptm bi baktm yarını gitmiş cay demlemiş simit almış hahaha sevindim ilk defa bu 3 senede belki 2
Oo çoğu zaman kavaltı ya kaldırdır beni çünkü o erkencidir Erken yatar erken kalkar ben hep uyurum çünkü geç yatıyorum ve erken kalkınca gergin oluyorum bütün günüm kötü geciyo huyumu biliyooo hiç kaldırmaz duruyo duruyo baktı ben uyandım eeee acıkınca tabi işte basa düşüyor hazırlıyor kahvaltı ole kaldırıyor cok iyi oluyor Ya hazır sofraya oturmak

ooo ne guzel yaa benımkı odun resmen hep ben kalkarım erken onu zorla kaldırırm ıkımızde aynı zaman uyuruz zaten benı uyandırır sonra kendı uyur huyu böyle

kızlar sabahmı yapcaksınız testlerı oğlenmı ben 11 de yapıyorum berabermı yapsak bende hamılelık varmı dıye yapmak ıstıyom yarn pazara cıkıcam test alsammı alsam yapmadan duramam yaa erken gösterenlerdede varsada ckmazki
E

Resim yarım açılıyor uzaktan gordum ama benimkinden koyu sen benden önce mi yumurtlucan Yani

Erken gebelik testi al canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…