Ovulasyonda koyu cikarsa hamilelik var demektir canim adeti beklemenee gerek kalmayabilir onu diyormaynn canm alıp atayım kenara haftaya yaparım gecıkırsem
yaaaa az kaldııı canmÇok heyecanlıuım
Bilmiyorum ki belki de benim lh daha yüksektir seninkindenE
Resim yarım açılıyor uzaktan gordum ama benimkinden koyu sen benden önce mi yumurtlucan Yani
az once okudum hep oyle olmaya bılıyo pık gorup yarını adet olanlar varOvulasyonda koyu cikarsa hamilelik var demektir canim adeti beklemenee gerek kalmayabilir onu diyorm
O zaman sabira devam vücudunu dinleme bnce is yapma fazla dinlen yataz once okudum hep oyle olmaya bılıyo pık gorup yarını adet olanlar varkorkuyorum sabr edcem sızlerı beklıycem
gercı benım daha pık degıl ama koyulaşma var her gun yapıcam pık olmaya yaklaşıyomu noluyomu dıye canmOvulasyonda koyu cikarsa hamilelik var demektir canim adeti beklemenee gerek kalmayabilir onu diyorm
aynen oyle yapıyorum hatta bulaşıklar benı beklıyo ama ben yatıyorum umrumda değilO zaman sabira devam vücudunu dinleme bnce is yapma fazla dinlen yat
Yap canm benmgercı benım daha pık degıl ama koyulaşma var her gun yapıcam pık olmaya yaklaşıyomu noluyomu dıye canm
tamam canm 2 den sıvıyı kescezz yaa bıde bısey sorcam yaa k.bakmayb bıktırdımmKızlar her gün saat 4 te yapalım mı ortak saat belirleyelim öncesinde 2 saat bir şey yiyip içmeyelim
Kuzum bende öyle oldu adet olmaya 1-2 gün kala yani daha doğrusu adet olacağımı bilmiyordum da, o iki gün pik olarak çıktı ve adet oldum benaz once okudum hep oyle olmaya bılıyo pık gorup yarını adet olanlar varkorkuyorum sabr edcem sızlerı beklıycem
evet işte guvenemıyorum benm adete daha var gıbı bılıyorum erken olmazsamKuzum bende öyle oldu adet olmaya 1-2 gün kala yani daha doğrusu adet olacağımı bilmiyordum da, o iki gün pik olarak çıktı ve adet oldum ben
merhaba canm gecmıs olsun oncelıkler bende yenı ogrendım pco oldugumu bendede tuylenme var sadece bıde pco gorunumu adetım duzenlı 1.5 yıldır benmde olmuyo nasıl hamile kalınır bılmıyorum ama inşallah kalırızMerhaba ben pko hastasıyım daha doğrusu ultrasonda görünen pko var. Sadece tüylenmem fazla başlarda hep adet düzensizliğim vardı 2 yıldır hiç korunmadık 3 kere çatlatma iğnesi kullandım 3. De gebe kaldım 6. Haftada kaybettim. Doktorum ısrarla hsg istedi ve doğuştan tek tüp yarım rahimli olduğum ortaya çıktı. Gebeliğe engel değil ama düşük ve erken doğum olacakmış %99. En son subatta aşılama denedik tutmadı. Adetlerim düzenli yumurtam kendliğinden çatlıyor. Kilom yok 173 boyum 62.5 kilom. Kistim olmadı hiç. Neden olmuyor anlamıyorum. 2-3 kilo da olsa verirsen kalırsın diyenler var. Önerisi olan varmı nasıl hamile kaldı bu pkoslar
İnşallah tez zamanda olur eşimin sperm sonuçları da beklenenin üstünde çok iyi çıktı normal şartlarda gebelik olması lazım ama bu pkodan mı acaba bilmiyorummerhaba canm gecmıs olsun oncelıkler bende yenı ogrendım pco oldugumu bendede tuylenme var sadece bıde pco gorunumu adetım duzenlı 1.5 yıldır benmde olmuyo nasıl hamile kalınır bılmıyorum ama inşallah kalırız
En iyisi yaa zaten yine biz yapiyozaynen oyle yapıyorum hatta bulaşıklar benı beklıyo ama ben yatıyorum umrumda değilzaten mısafırde gelemez rahatım hahaha
bizimde aynı sekılde ola bıılr canm belkıde gereklı gunlerı tam yakalayamıyoruzİnşallah tez zamanda olur eşimin sperm sonuçları da beklenenin üstünde çok iyi çıktı normal şartlarda gebelik olması lazım ama bu pkodan mı acaba bilmiyorum
aynn makıne boşalacak konulacak ohooo bos verEn iyisi yaa zaten yine biz yapiyoz
Ayni durum bende de var malesef zamani ni bekliyordur insallah bir gun olacakİnşallah tez zamanda olur eşimin sperm sonuçları da beklenenin üstünde çok iyi çıktı normal şartlarda gebelik olması lazım ama bu pkodan mı acaba bilmiyorum
Benım en son 12 ye yakındı seninBilmiyorum ki belki de benim lh daha yüksektir seninkinden
İnşallah ovülasyon testinle yakalarım. Zaten bu ay gün aşırı adete kadar başladık bakalım daha çok ilişkiden sonra sağ tarafıma yatıyorum bakalım bi ümitAyni durum bende de var malesef zamani ni bekliyordur insallah bir gun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?