Gebeliğe Hazırlık PCOSLU OLUPTA GEBE KALMAYA ÇALIŞANLAR BUYRUN İÇERİ👇👇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyonda koyu cikarsa hamilelik var demektir canim adeti beklemenee gerek kalmayabilir onu diyorm
az once okudum hep oyle olmaya bılıyo pık gorup yarını adet olanlar var korkuyorum sabr edcem sızlerı beklıycem

Kızlar her gün saat 4 te yapalım mı ortak saat belirleyelim öncesinde 2 saat bir şey yiyip içmeyelim

Ovulasyonda koyu cikarsa hamilelik var demektir canim adeti beklemenee gerek kalmayabilir onu diyorm
gercı benım daha pık degıl ama koyulaşma var her gun yapıcam pık olmaya yaklaşıyomu noluyomu dıye canm

az once okudum hep oyle olmaya bılıyo pık gorup yarını adet olanlar var korkuyorum sabr edcem sızlerı beklıycem
Kuzum bende öyle oldu adet olmaya 1-2 gün kala yani daha doğrusu adet olacağımı bilmiyordum da, o iki gün pik olarak çıktı ve adet oldum ben

Kuzum bende öyle oldu adet olmaya 1-2 gün kala yani daha doğrusu adet olacağımı bilmiyordum da, o iki gün pik olarak çıktı ve adet oldum ben
evet işte guvenemıyorum benm adete daha var gıbı bılıyorum erken olmazsam

Merhaba ben pko hastasıyım daha doğrusu ultrasonda görünen pko var. Sadece tüylenmem fazla başlarda hep adet düzensizliğim vardı 2 yıldır hiç korunmadık 3 kere çatlatma iğnesi kullandım 3. De gebe kaldım 6. Haftada kaybettim. Doktorum ısrarla hsg istedi ve doğuştan tek tüp yarım rahimli olduğum ortaya çıktı. Gebeliğe engel değil ama düşük ve erken doğum olacakmış %99. En son subatta aşılama denedik tutmadı. Adetlerim düzenli yumurtam kendliğinden çatlıyor. Kilom yok 173 boyum 62.5 kilom. Kistim olmadı hiç. Neden olmuyor anlamıyorum. 2-3 kilo da olsa verirsen kalırsın diyenler var. Önerisi olan varmı nasıl hamile kaldı bu pkoslar. Ovülasyon testine başladım inşallah işe yarar önceden de denemiştim ama işe yaramamıştı malum doktorada gidemediğimden evde deneyeceğim

merhaba canm gecmıs olsun oncelıkler bende yenı ogrendım pco oldugumu bendede tuylenme var sadece bıde pco gorunumu adetım duzenlı 1.5 yıldır benmde olmuyo nasıl hamile kalınır bılmıyorum ama inşallah kalırız

İnşallah tez zamanda olur eşimin sperm sonuçları da beklenenin üstünde çok iyi çıktı normal şartlarda gebelik olması lazım ama bu pkodan mı acaba bilmiyorum

İnşallah tez zamanda olur eşimin sperm sonuçları da beklenenin üstünde çok iyi çıktı normal şartlarda gebelik olması lazım ama bu pkodan mı acaba bilmiyorum
bizimde aynı sekılde ola bıılr canm belkıde gereklı gunlerı tam yakalayamıyoruz
En iyisi yaa zaten yine biz yapiyoz
aynn makıne boşalacak konulacak ohooo bos ver

Ayni durum bende de var malesef zamani ni bekliyordur insallah bir gun olacak
İnşallah ovülasyon testinle yakalarım. Zaten bu ay gün aşırı adete kadar başladık bakalım daha çok ilişkiden sonra sağ tarafıma yatıyorum bakalım bi ümit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…