inşallah canm bat ne zamanİnşallah ovülasyon testinle yakalarım. Zaten bu ay gün aşırı adete kadar başladık bakalım daha çok ilişkiden sonra sağ tarafıma yatıyorum bakalım bi ümit
Yumurtlamada ne tarafin sanci yapiyosa o tarafa yat canmİnşallah ovülasyon testinle yakalarım. Zaten bu ay gün aşırı adete kadar başladık bakalım daha çok ilişkiden sonra sağ tarafıma yatıyorum bakalım bi ümit
Bide benmde yumurtam felan kendi catliyor ama 1.5 yildir olmuyor artik yumurtanin kalitesiz oldugunu dusunuyirum yaYumurtlamada ne tarafin sanci yapiyosa o tarafa yat canm
Öncelikle geçmiş olsun canım biz hayıt içiyoruz bu aralar popüler oldu bunla hamile kalan cok ondan hariç ilaç olarak şunu kullan diyemeyiz malum dokunur falan doktorun daha iyi bilecektir ama inofolic diye bir folicasit var bunun la kalan çok ve zararı olmaz folic sonuçta bunu deneyebilir sinMerhaba ben pko hastasıyım daha doğrusu ultrasonda görünen pko var. Sadece tüylenmem fazla başlarda hep adet düzensizliğim vardı 2 yıldır hiç korunmadık 3 kere çatlatma iğnesi kullandım 3. De gebe kaldım 6. Haftada kaybettim. Doktorum ısrarla hsg istedi ve doğuştan tek tüp yarım rahimli olduğum ortaya çıktı. Gebeliğe engel değil ama düşük ve erken doğum olacakmış %99. En son subatta aşılama denedik tutmadı. Adetlerim düzenli yumurtam kendliğinden çatlıyor. Kilom yok 173 boyum 62.5 kilom. Kistim olmadı hiç. Neden olmuyor anlamıyorum. 2-3 kilo da olsa verirsen kalırsın diyenler var. Önerisi olan varmı nasıl hamile kaldı bu pkoslar. Ovülasyon testine başladım inşallah işe yarar önceden de denemiştim ama işe yaramamıştı malum doktorada gidemediğimden evde deneyeceğim
Canım tek tüpü varmış ondan sagına yatıyorYumurtlamada ne tarafin sanci yapiyosa o tarafa yat canm
hayır hıc agzıma bıle surmedımKızlar aranızda sıgara içen varmı gelin beraber tüttürekkk
Ne güzel bende cok içmiyorum eşimle karşılık lı tüttürüyoruz bazen o içiyo genelde ben eşlik ediyoruzhayır hıc agzıma bıle surmedım
Ay pardon kacrdim canim bnmCanım tek tüpü varmış ondan sagına yatıyor
12 miBenım en son 12 ye yakındı senin
Biz arada nargile sigara kullanmadim hicNe güzel bende cok içmiyorum eşimle karşılık lı tüttürüyoruz bazen o içiyo genelde ben eşlik ediyoruz
benimki içmiyo bende kokusunu bıle sevmemNe güzel bende cok içmiyorum eşimle karşılık lı tüttürüyoruz bazen o içiyo genelde ben eşlik ediyoruz
İçme kuzum içmeKızlar aranızda sıgara içen varmı gelin beraber tüttürekkk
benım kac bılmıyorum gıdınce sorayım doktora12 miona da pco mu diyorsun 30 ları 28 leri gördü bu beden
Kız arada kızzzzİçme kuzum içme
yaa sorun yok ola bılır yenımı basladın o ılaca usutmeyesınKızlar affınıza sığınarak acayip ishal oldum diaforminden midir kusura bakmayın ya yazmak zorundaydım cır cır oldum nerdeyse
Bir hafta olmadı daha işte biliyorsunuz Ya canım glifor İççektimde eşim yalnıs almışyaa sorun yok ola bılır yenımı basladın o ılaca usutmeyesın
no nooo bebek dusun içme balımmKız arada kızzzziyi oluyo sevdim bu işi ama yakında bagımlı olcm galiba bı kaç gundur biraz fazla kaçırdım
oo etmıstır zayıflatıyo yaaBir hafta olmadı daha işte biliyorsunuz Ya canım glifor İççektimde eşim yalnıs almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?