O baya yüksek sen 50 gunde değil 100gubde olursun bişe içmesen12 miona da pco mu diyorsun 30 ları 28 leri gördü bu beden
Onbes dakkadır WC den yazıyorum sizeoo etmıstır zayıflatıyo yaa
hahahah zayıflarsn bu gıdışleeOnbes dakkadır WC den yazıyorum size
benm kac acaba yaaa kagıtlar doktorda hep ooofO baya yüksek sen 50 gunde değil 100gubde olursun bişe içmesenkuzm işte lh fsh dan yüksek olunca PCOS oluyormussun ya benımki o hesap işte o şekilde pcosum ben
E nabizdan bakabilirsin canim bende merak ettim bakcmbenm kac acaba yaaa kagıtlar doktorda hep ooof
Aaa hayıta devam ediyorsun değil mi canımBir hafta olmadı daha işte biliyorsunuz Ya canım glifor İççektimde eşim yalnıs almış
tamam canm hemen bakayım tşkE nabizdan bakabilirsin canim bende merak ettim bakcm
Aleyküm selam hşgeldinnSelam kızlar
Evet canım tam gaz hayıt benım herssyimmmAaa hayıta devam ediyorsun değil mi canım
O baya yüksek sen 50 gunde değil 100gubde olursun bişe içmesenkuzm işte lh fsh dan yüksek olunca PCOS oluyormussun ya benımki o hesap işte o şekilde pcosum ben
Ya benmde hep silik hayittan dolayi miDemek ki hayıt işe yaramış yoksa daha koyu çıkardı benim hep
ben de enabızdan bakıyorum hep sen de bak canımE nabizdan bakabilirsin canim bende merak ettim bakcm
Yani silik olması çok iyi, yumurtlama olursa aradaki farkı görebiliriz yoksa sürekli koyu çıkıyor anlamıyorsun yani benim önceden hep öyleydi hep koyuyduYa benmde hep silik hayittan dolayi mi
Him demekki bendede o yuzden oyle cikkyodu ben normal saniyodum ama bu ay baya silikYani silik olması çok iyi, yumurtlama olursa aradaki farkı görebiliriz yoksa sürekli koyu çıkıyor anlamıyorsun yani benim önceden hep öyleydi hep koyuydu
gırıs yapamadm sıstemde sorun cıktı bıdaha denıycemE nabizdan bakabilirsin canim bende merak ettim bakcm
yap pık gosterıyomus yaaa ıyı gelısme var canmKızlar bakın üstteki benim önceki yaptığım ovülasyonlardan biri ve benim böyle çıkıyordu, alttaki de bugünki yaptığım testin son hali.. CANIN HAYIT
Anladim canim iyi o zaman yaaKızlar bakın üstteki benim önceki yaptığım ovülasyonlardan biri ve benim böyle çıkıyordu, alttaki de bugünki yaptığım testin son hali.. CANIN HAYIT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?