At kuzum olsun iyi günde kötü günde beraberizben yarn devde olmayacam onun ıcın sbh yapcam test koyulaşma olursa atcam resım yoksa bosuna atmam
yaaa canımsınnAt kuzum olsun iyi günde kötü günde beraberiz ☺
ıyı ızlemeler canm gorusuruzKızlar dizim basladııı öptüm sizi ben yokum
Sadece sorun pco mu canımHoşbulduk kızlar, bende de pko var,
tüp bebek denedik, olmadı
sebepsiz diyolar..
Ben tek tüplüyüm doğuştan canım tek sağda varYumurtlamada ne tarafin sanci yapiyosa o tarafa yat canm
yeni bölümler yok ya yeni filimler varBugun yokmuş nedense yaaabir zamanlar Çukurova
Tek deneme miHoşbulduk kızlar, bende de pko var,
tüp bebek denedik, olmadı
sebepsiz diyolar..
gecwn haftaya kadar vardı canım bu diziyeni bölümler yok ya yeni filimler var
Bana da inofolic işe yaramadı ama protime ı duymamıştımİnfollikle değil ama protime women kullandığım ay hamile kalmıştım. Yumurtam o ay 2 tane gelişmişti ve önceki aylarda 4-7 iken tutmamıştı o ay 2 tane kaliteli harika yumurtalarım olmuştu
Ooooo hadi gözümüz aydın hadi inşallah yakızlar yeni belirtilerim başladımı desem noldu midem yanıyo bide Afedersiniz Gaz var aşırı ağrı yapıyo bidekasıklarım ağrıyo sol taraf
Tutunsun Yeterki hepsini çekerim bi kere daha oldiydu ama tutunamadıOoooo hadi gözümüz aydın hadi inşallah ya
Maydonoz filan yeme, dikkat et, nar suyu iç canım iyi oluyormuşTutunsun Yeterki hepsini çekerim bi kere daha oldiydu ama tutunamadı
tamam canm dikkat ederimMaydonoz filan yeme, dikkat et, nar suyu iç canım iyi oluyormuş
Bu kadar belirtiye ben olsam hastaneye uçmuştum en kötü evde test yapmıştım ne sabırlısın varyakızlar yeni belirtilerim başladımı desem noldu midem yanıyo bide Afedersiniz Gaz var aşırı ağrı yapıyo bidekasıklarım ağrıyo sol taraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?