istatistiklere göre sacini süpürge eden, kendinden fazlasiyla ödün veren, herseyi kocasi adina yapan düsünen kadinlar genelde aldatiliyor ne yazik ki. yapmiycaksin sekerim, kendinden ödün vermiyceksin.. sen onu degil onun seni düsünmesini saglayacaksin..cünkü inanin erkekler hicbirseyin kiymetini bilmiyorlar. sen örnegin saatlerce süslenip püslenirsin bayanssulusmileona güzel görünmek icin ama o farketmez bile...valla erkekler icin cok fazla fedakarlik yapmaya degmez. yettigi kadar..lmaz:
Aldatılmamak adına birşeyler yapılacağına inanmıyorum ben.
Adamın karakteri zayıfsa,sevgisi yoksa,kişiliği tam oturmamışsa,neyi istediğini bilmeyecek kadar zayıfsa aldatır.
Buna engel olamazsın.
bol bol beddua edip inş. prostat olursun diyerek aldatılmayı önlersin kanımca-tatlicadiarzu-
hadim olur hadim:roflol::roflol::roflol:
nekadr dogru bir arastirilma yapilmis...yasadiklarim tecrübelerden söyleyebilirimki yazdiklarin harfiyyen dogru...istatistiklere göre sacini süpürge eden, kendinden fazlasiyla ödün veren, herseyi kocasi adina yapan düsünen kadinlar genelde aldatiliyor ne yazik ki. yapmiycaksin sekerim, kendinden ödün vermiyceksin.. sen onu degil onun seni düsünmesini saglayacaksin..cünkü inanin erkekler hicbirseyin kiymetini bilmiyorlar. sen örnegin saatlerce süslenip püslenirsin bayanssulusmileona güzel görünmek icin ama o farketmez bile...valla erkekler icin cok fazla fedakarlik yapmaya degmez. yettigi kadar..lmaz:
Bi kere aldattığını öğrenirsen 10 tane Bile çocuğun olsa Bırakıp gideceğini asla affetmeyeceğini Bilmesi lazım.. Bi de ona ne kadar sadık olduğunu Bilmesi lazım.. en azından eşim, sevgilim Bana ne kadar sadık der yapacak olsa Bile kendinden utanır..
evet ben de Beddua ederim sürekli.. Bigün olur da Beni aldatırsan inşallah aynısını sen de yaşarsın derim.. inşallah sen de Beni yatakta Başkasıyla yakalarsın derim. Hemen gelir ağzıma vurur töVBe de seni öldürürüm derValla Bilemicem derim, aynı acıyı sana da Ben yaşatır, öyle terkederim derim. hemen çemkirmeye Başlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?