peki aldatılmamak için napıcaz birlikte bi çözüm bulalım ??

erkegin dogasında aldatmak olmus olsa ozaman suclamayalım erkekleri yaradan oyle yaratmıs diyelim ayrıcalıklı..varmı boyle birsey ya erkek soylese tamam diycemde kadınlar boyle konusunca sasıyorum cidden..her iki cinsinde nefsi vardır kimisinin nefsi kuvvetli kimisinin degildir..bir kadın aldatılınca butun erkeklerinde aldattıgını dusunuyor sanırım herkes bir degil kac milayar erkek var hepsini bir kefeye koyuyorsanız hic iyi degil

herşey erkekte bitiyor demek doğru olmaz bence. kadının da aldatılmasında büyük payı olabiliyor. İlgili olcaksın, bakımlı olcaksın, nerde nasıl konusacağını bilceksin, cinsel yönden de ilgili olmalı bayanlar. herseyi erkekten beklememek lazım.

cinsel yönden ihtiyaclarının karşılığını alamayınca dışarda ihtiyaç gideriyolar ne anormal yaa hehehehehehhe allah onları ayrıcalıklı yarattı onlar yapabilir diyip at gözlüğümü takmak lazım yasakkelime

Aldatılmamak için kendimizi paralıcaz ,bizim davranışlarımız belirlicek durumu öyle mi ?:1shok:

içinde varsa aldatır,aldatan adamı da geri kazanmaya gerek yoktur,cehenneme dek yolu vardır...:dilcikar:

Kizlar bunun formülü var mi?
Bence yok gibi.
Her ciftin iliskisine göre degisir bu.
Kadin erkegiyle ilgilenmiyor, aksam esi isten gelince önüne bir sicak corba koymuyor, afedersiniz gece koynuna girmiyorsa o adam gidiyor aldatiyor tabi. (Her ne kadar aldatmanin hic bir bahanesi oldugunu düsünmesemde).
Ama diger taraftanda, bütün bu yukarda saydiklarimi kadinlar yerine getirirse, aldatilmaz diyemeyiz.
Adamin karisi herseyiyle dört dörtlüktür, ama adamin kani bozuktur gider aldatir.

Biraz sans isi bu. Evlilikte bir kumar derler ya, hakkaten öyle.

Erkekler aldatılmamak için ne yapmalılar bunlara kafa yorsunlar bence....

öyle ya da böyle her erkek isveli cilveli Şenizkadinlardan hoslaniyor kizlar.. isten geldiginde cok bakimli olmasa da bir güler yüz kaydirigubbakcemile3bekliyorlar... hani su beni begenen böyle begensin, asla kendimden ödün vermem :umursamaz:deyip ketun gecinenler erkeklere sökmüypr valla catir catirda aldatiyorlar..

bir kadın kadınlık vazifelerini yerine getirecek elinden geleni yapacak gerisi ALLAH ın takdiridir...
ne yaparsanız yapın boş ..aldatacaksa aldatacaktır ..ama nasılsa aldatacak deyip de kadınlık vazifelerini yerine getirmememiz de olmaz ...bir ailede erkek de kadın da üzerine düşeni yapacak...
aldatılmanın hiçbir bahanesi olamaz ama bazı kadınlar varki aldatılmayı hakediyorlar yani ...onları da ALLAH ıslah etsin diyorum başka da bir şey demiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…