peki aldatılmamak için napıcaz birlikte bi çözüm bulalım ??

Aldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardır felsefesini benimseyerek işe başlayabilirsiniz mesela.

Aldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardır felsefesini benimseyerek işe başlayabilirsiniz mesela.

Ayy buna çok güldüm yaa,sırnaşık şey biraz katı bi şekilde olmuş konu sahibi olumlu cevaplar beklerken ama hakikaten doğru bir söz. Acı ama gerçek... vereliniortak

O kadar net mi yani?
benneyaptımki
Mona beni dehşete düşürme bak zaten artık tek ve yekim.
bilmiyorumkismile
Kimseye güvenemicem böyle diyorsunuz ya...
akannehir

Ayy buna çok güldüm yaa,sırnaşık şey biraz katı bi şekilde olmuş konu sahibi olumlu cevaplar beklerken ama hakikaten doğru bir söz. Acı ama gerçek... vereliniortak
Doğru ve acı gerçek...
Bu 3ünü aldatmak konusunda birleştirmeyin fena oluyorum...
delikafadulden

O kadar net mi yani?
benneyaptımki
Mona beni dehşete düşürme bak zaten artık tek ve yekim.
bilmiyorumkismile
Kimseye güvenemicem böyle diyorsunuz ya...
akannehir

Valla o kadar net canım bence. Aldatmayan erkek vardır diyenlere de o olsa olsa anlatmayan erkektir derim. Fırsatını bulsun en babayiğidi de aldatır erkeklerin, en sümsüğü de. Fiziksel olarak aldatmayanı da çıkabilir tabii illaki ama onların da içten içe defalarca offf offff şimdi şununla şurda şunu bunu vs. vs. diye geçirdiklerine kalıbımı basar, duvara da asarım. Kandırmayalım kendimizi.

doğru çok doğru... yani aslında aldatmak kelimesiyle ne anlatmak istediğine baglı... sadece fiziksel olarak yapılmadıgı için o iş kimse kimseden emin olamaz..

düsüncelerime tercüman oldun olumunekankayizsmile

biz eşimle sevgiliyken bu konuyu çok konuştuk bana dediği ve bende çok doğru olduğunu düşündüm..

özellikle bir erkekten, sevgilimden bunu duymak daha da etkilemişti beni...
bir erkek eşi yatakta iyi değilse , istediğin zaman gelmiyorsa bir süreye kadar dayanır sonra muhakkak sadece cinsel ihtaçtan dolayı gider duygusal bağlamda hiç birşey değişmez ama cinsellik erkek için ihtiyaçtır karşılanmıyorsa bir yere kadar dayanır tabi hastalık kaza gibi şeyler ortada yoksa varsa eğer gitmemeli demişti...

Diğer bir neden de eğer cinsel anlamda çok iyiyseniz o zaman başka bir kadına aşık olmuştur o zaman iş daha ciddidir ne yaparsan et faydasız aşk engel tanımıyor :1no2:

Kadın aldatırsa çok daha kötüdür demişti çünkü onun için neden diye sormak anlamsızdır mutlaka duygusal bir bağ oluşmuştur o kişiyle demişti, senden daha çok istemiştir onu daha çok sevmiştir onu demişti... aslında doğru bir kadın cinselliğe erkek kadar ihtiyaç duymaz yanı sırf bunun için tanımadığı bir erkekle yatmaz muhakkak duygusal bir bağ oluşması gerekir.

Dur hemen fena olma, bi gün aldatıldığını öğrenirse sen de onu aldatırsın böylece eşitlenmiş olursunuz. Acı bir gerçekle de o karşılaşır. :teytey:

haa tabi çok eşlilikten vazgeçmeyen hastalıklı ruhlar kendini tutamayanlar için lafım yok onlar için aldatmanın bir sebebi yok akannehir

delikafadulden

-tatlicadiarzu-

Aldatmayan erkek vardır bende buna kalıbımı basarım delikafadulden

kızdan fazla erkek arkadaşı dostu olan biri olarak bunu çok net söylerim çünkü bildiğim bir kaçtane böyle arkadaşım var. Aldatan kişiyi duyduğunda nasıl yapabilir deyip sinirlenir aldatılan kızdan daha çok tepki gösterirdi kendi arkadaşına. erkektir yapar diye yaklaşmazdı :)

ve bende kendi eşime o konuda gerçekten güveniyorum, açık açık dedi eğer birgün seni aldatacak duruma gelirsem açık açık söylerim boşanalım derim dedi. Eğer aldatırsam zaten seni kaybetmeyi göze almışım demektir demişti ...

başka bir arkadaşımda kulakları çınlasın 4 yıllık ilişkisini bitirdi, başka birkızı düşünmeye başladım dedi engel olamıyordum buna diyordu, sevgilisinede haksızlık yapacağını düşünerek kızdan ayrılmıştı.. daha sonrasında kızın telini alıp birliktelik teklif etmişti. yani ince düşünen insanlarda var. istisnalar kaideyi bozmaz denir ama güven yorumunda bozar.

tıpkı yasalar gibi, yasalarda da istisnalar kaideyi ciddi anlamda bozar

bence hos bır cumle degıl aldatırsam soylerım sana demesı,... belkı bır gun aldatabılırım senı o zmanda soylerım gibi.... kırıcı bence, ki soyle ıhtımalı bıle zayıf tek gecelık oldugunu vasayalım o kadar kolaymı sabah eve gelır ve ben senı aldattım kusura bakma yalan dıyemem gıbı cumleler kurması .......yada uzun bır beraberlık sonucu aldatıldın ve o kişi cok sevıyor sana gelmıs kusura bakma bırını cok sevdım dıyor....nerde kaldı onun dürüstlüğü benden ayrıl ben bunu yaptım gıdıp diğerıyle evlenecegım der gıbı bır cumle gıdıyor ...............

bayan yada erkek farketmez,aldatmak çok adice bi olay...eegerrr aldatacak kdr sevmiyorsa bi insan ayrılıp sonrasında neyaparsa yapsın..
altatma önlenemez..en iyi hanımlık görevini yapan kadında aldtılıyor,yapmayan kadında...
allah şaşırtıp şeytana uydurtmasın kimseyi..
,

aldatılmamak için ne yapıcazmıı .

bu konuda kılımı bile kıpırdatmam.beni gerçekten seven insan aldatmaz zaten.aldatırsada bu onun karaktersizliğidir.ve huylu huyundan vazgeçmezz.bi insan aldatacak kadar adiyse onu bunu yaparak neye engel olabilirimki.hadi eyvallah der yoluma devam ederimmm.doğrusuda budur diye düşünüyorum

Dur hemen fena olma, bi gün aldatıldığını öğrenirse sen de onu aldatırsın böylece eşitlenmiş olursunuz. Acı bir gerçekle de o karşılaşır. :teytey:

Vayyy...
zemuszemus
Kıstasa kıstas diyosun.
sempatiksalakcinni
Yok kız ben aldatmam asla eşimi :1rolleyes:
Başkasına bakmam için eşimden soğumam gerekir ya...
fisfisfis

Fiziksel aldatmayı herkes yapmayabilir haklısın ama düşünce babında aldatmaya katılıyorum.
vereliniortak

valla gerçekten köpekler gibi seven adam aldatmaz. ne düşüncede ne de fiziksel olarak..
ben ne arkadaşlarımı biliyorum ayrılsalar dahi başkasını yerine koyamayıp aklına bile getiremeyen..
tabi erkeklerin seviyorum kavramı farklı biraz bayanlar da kabullenmiş gördüğüm kadarıyla yok aklında olmayan olmaz diye böylece sıyrılıyorlar aradan bak bütün erkekler ben gibi diye ama yalan bence.

nekadar doyumsuz su insanoglu.. birisinden hoslanmissin, bir beraberlik yasiyorsun, birseyler paylasiyorsunŞeniz, evlilige dogru yol alip bir ömrü paylasmaya söz veriyorsun:1hug:. böyle kutsal bir kavrama neden böyle igneleralsanaalsanasmile batirir ki insan!!...:sm_confused:

yok yok aldatmayan erkek vardır.. ama çok duygusal olmaları gerekir. Benim eski nişanlım çok duygusal Bi çocuktu. tam Bi aşk adamıydı. şiirler yazardı Bana ve Bana aşıkken gözü kimseyi görmezdi, Bi de cinselliğe düşkün değildi. Ben yanında daha azgın kalıyodum. Ben "Bitirse de şu şiir faslını, yatağa geçsek azıcık sevişsek sempatiksalakcinni " derdindeyken ona sahte gülücükler saçıp "ayy aşkım çok romantiksin, çok etkilendim" diyodum. yalan halBukiiii, Bu kadar romantizm ee yeter ama dedittiriyodu Bana.. öyle şu kızın şurası güzelmiş, Burası güzelmiş dediğini Bile duymazdım. Aşık aşık gözlerime Bakardı. Ben yanında olayım da yeterdi onun için.varı yoğu Bendim. ayrılalı 2 sene olacak hala hayatına kimseyi sokmadı, ayağına kadar giden kızları reddetti, ilerde tekrar aşık olursa asla aldatmaz Buna yüzde yüz eminim.. şuanki sevgilimden emin değilim ama. hiç şüphelenmedim Bugüne kadar ama eline fırsat geçerse yapaBilir. sırf hadi Burcuyu aldatayım diyip arayışa girmez, ondan eminim ama Bi ortam olur da kızın Biri ona yanaşırsa ve Benim öğrenmeyeceğimden eminse, kız Başına Bela olmayacaksa, tekrar görüşmek istemeyecekse orda Birlikte olaBilir. çünkü o kadar duygusal değil. Ve erkeklerin çoğu "tek gecelik Bi ilişkiden Bişey olmaz" mantiğindadir. Ve tek gecelik Bi ilişki eşlerini sevgililerini sevmediği anlamına gelmiyor, sadece çok duygusal değiller, cinsellikle aşkı ayırıyorlar. ama cinsellikle aşkı Bir tutan Biz kadınlar daha zor aldatıyoruz. Bizim giBi duygusal olan erkeklerse Bizler giBi daha sadık oluyor ilişkilerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…