aci ama gercekeyvahedigeldismileAldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardır felsefesini benimseyerek işe başlayabilirsiniz mesela.
Aldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardır felsefesini benimseyerek işe başlayabilirsiniz mesela.
Aldatmayan erkek yoktur, yakalanmayan erkek vardır felsefesini benimseyerek işe başlayabilirsiniz mesela.
Doğru ve acı gerçek...Ayy buna çok güldüm yaa,sırnaşık şey biraz katı bi şekilde olmuş konu sahibi olumlu cevaplar beklerken ama hakikaten doğru bir söz. Acı ama gerçek... vereliniortak
O kadar net mi yani?
benneyaptımki
Mona beni dehşete düşürme bak zaten artık tek ve yekim.
bilmiyorumkismile
Kimseye güvenemicem böyle diyorsunuz ya...
akannehir
Valla o kadar net canım bence. Aldatmayan erkek vardır diyenlere de o olsa olsa anlatmayan erkektir derim. Fırsatını bulsun en babayiğidi de aldatır erkeklerin, en sümsüğü de. Fiziksel olarak aldatmayanı da çıkabilir tabii illaki ama onların da içten içe defalarca offf offff şimdi şununla şurda şunu bunu vs. vs. diye geçirdiklerine kalıbımı basar, duvara da asarım. Kandırmayalım kendimizi.
O kadar net mi yani?
benneyaptımki
Mona beni dehşete düşürme bak zaten artık tek ve yekim.
bilmiyorumkismile
Kimseye güvenemicem böyle diyorsunuz ya...
akannehir
Doğru ve acı gerçek...
Bu 3ünü aldatmak konusunda birleştirmeyin fena oluyorum...
delikafadulden
Valla o kadar net canım bence. Aldatmayan erkek vardır diyenlere de o olsa olsa anlatmayan erkektir derim. Fırsatını bulsun en babayiğidi de aldatır erkeklerin, en sümsüğü de. Fiziksel olarak aldatmayanı da çıkabilir tabii illaki ama onların da içten içe defalarca offf offff şimdi şununla şurda şunu bunu vs. vs. diye geçirdiklerine kalıbımı basar, duvara da asarım. Kandırmayalım kendimizi.
Dur hemen fena olma, bi gün aldatıldığını öğrenirse sen de onu aldatırsın böylece eşitlenmiş olursunuz. Acı bir gerçekle de o karşılaşır. :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?