nekadr dogru bir arastirilma yapilmis...yasadiklarim tecrübelerden söyleyebilirimki yazdiklarin harfiyyen dogru...
bi bahane bulacaklaryademek durum bukadar açık diosunuzz angelina jolie bile aldatıldı kanında varsa yapar bişi engelleyemez diyosunuzz
peki neden sonunda top yine bayanlara atılıo sen erkeğini tutsaydın olmazdı die oda bahanesi oluo sanırsam bilmiyorumkismile
"aldatılmamak için bişeyler yapmak" diye bişey olmadığını kabul ederek işe başlayabilirsin:hulya:
buna ben de sinir oluyorum. kim aldatilmak ister ki!!sanırım bu doğru ama yinede kadınlar için kadın olsaydı eşini evde tutsaydı demelerine gıcık oluorummmmmmmm
benden sana tavsiye tatlim; onsuz bir hayat düsünemdigini, o olmadan asla yapamayacagini v.s. sakin söylemehımm mantıklı göz korkutma demek akıllıcaa CADIARZU
sanırsam ben biraz takıntılıyım çünkü eşimin beni aldatmasını yediremem ve bunca zorlukla kurulan bi yuvayı yıkmak bana zor gelir ayrıca onsuz kalmak çok ağır gelir bunu ona sölediğimde merak etme öle bişi olmicak dio ama içim içimi yiyo kızlarr neden ben çokmu takıntılı oldum bu aralarr kıskançlık mı ne bu yaaaa çildiriciiiiiimmm şimcikkk bunalıma mı giriyorum nee meydey meydeyyy
benden sana tavsiye tatlim; onsuz bir hayat düsünemdigini, o olmadan asla yapamayacagini v.s. sakin söylemelmaz:. onsuzda hayatinda gayet düzenli, güzel ve herseyin olurunda olabilecegini bir sekilde belirtzemuszemus. cünkü erkekler eger karilarna SONSUZZZ güveniyorlarsa, "nasil olsa beni cok seviyor, ben birsey yapsam bile o beni bir sekilde affederşakkıdı" diye düsünüyorlar....
hic önemli degil canim, accikta olsa yardimci olabildiysem ne mutlu banaopuyorumnanaktanbortwen haklısın canım ona bunu belli etmiyorum tabiki de bu ara stresten olsa grek bunu düşünüyorum bi şekilde aşacam ben bu durumu tşk ederşm fikirlerin bana güven verdi çokkk saol çok tşk ederimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım bu supheyle bu endiseyle daha dogrusu,iliski yaşanmaz..
karşındakine sevdiğine güveneceksin başka yolu yok bunun..bu kurt icine düşmeyecek..bı kere düştü mü seni de bitirir karsindakinide iliskinide..
isteyen insan niyeti olan insan zaten aldatır,bizimde ruhumuz duymaz..
aman aldatmasın beni diye yapabileceğimiz bir şey yok..
o yüzden bunu kafana takipta kendini boş yere üzme..
ben de bunu demeye calisiyorum ve sana katiliyorum. aman beni aldatmasin, baskasina bakmasin diye kendinden ödün verirsen kendi kisiligini bile kaybetmis olursun. insanin kendi ic huzuru yokolur. yapacagi varsa da yapar zaten. ama gözüde acik tutmak lazim. :1shok:Aldatan erkek için karısı belirli konularda suçludur yada şunu şunu yapmamıştır eşi de aldatmıştır die bişe olamaz.Eğer aldatmak onun içinde varsa da siz ne yaparsanız yapın bunu engelleyemezsiniz. Evlisiniz, eşinize güvenmekten başka bişe yapamazsınız şuan için. Sırf beni aldatmasın die de kul köle olmaya çalışmayın rahatlık da batar bazan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?