peki aldatılmamak için napıcaz birlikte bi çözüm bulalım ??

nekadr dogru bir arastirilma yapilmis...yasadiklarim tecrübelerden söyleyebilirimki yazdiklarin harfiyyen dogru...

demek durum bukadar açık diosunuzz angelina jolie bile aldatıldı kanında varsa yapar bişi engelleyemez diyosunuzz

peki neden sonunda top yine bayanlara atılıo sen erkeğini tutsaydın olmazdı die oda bahanesi oluo sanırsam bilmiyorumkismile

bi bahane bulacaklarya
ben mesela 1.evliligimde evimde makjaszis bakimsiz dolasmazdim elimden geldigince...her fedakarligi yapardim...ama nafile...
simdiki evliligimde tam tersini yapiyorum...seven beni her halimle sevsin diyorum...öyle ilk evlilikteki gibi aman yuvam yikilmasin aman bu olmasin düsüncesi zerre kadar yok artik...burcu arkadasin dedigi gibi isterse 10 cocugum olsun...arkama bakmadan giderim bana ihanet edene....

Son düzenleme:
"aldatılmamak için bişeyler yapmak" diye bişey olmadığını kabul ederek işe başlayabilirsin:hulya:

aynen katılıyorum...alkisalkisalkis

bi kişinin içinde varsa sen nekadar uğraşıp çaba gösterip gayret etsende yapacağı varsa bunların hepsini çok güzel görmezden gelip yapabilir...

eğer aldatmaması için çözüm olsaydı kımse aldatılmazdı.içinde olan öyle yada böyle aldatır

benden sana tavsiye tatlim; onsuz bir hayat düsünemdigini, o olmadan asla yapamayacagini v.s. sakin söylemelmaz:. onsuzda hayatinda gayet düzenli, güzel ve herseyin olurunda olabilecegini bir sekilde belirtzemuszemus. cünkü erkekler eger karilarna SONSUZZZ güveniyorlarsa, "nasil olsa beni cok seviyor, ben birsey yapsam bile o beni bir sekilde affederşakkıdı" diye düsünüyorlar....

zaten ona belli edemediğim için içime atıyorum yoksa ona senden ayrılırm nolursa olsun arkama bakmadan giderim diyorum çünkü benim annem de katlanamadığı derecede boşandı diyorum bende katlanamayacağım bişi olursa annem gibi yaparım diyorum o yüzden bizimki biraz tırsık bu konuda annem gibi dişli oldumu biliyo onu bırakabileceğimi de biliyo çünkü ben çok prensipliyim vazgeçmek zor olsada büyük konuşmak değil bu ondan vazgeçerim birdaha ona eş olarak bi yakınlaşmada bulunamam ona aynı ev içinde bişi olmamış gibi davranamam babamdan annemden aldığım güçle boşarım biliyorum çünkü ayaklarımın üzerinde duracak güvenimin oldunu biliyo oda inşallah bunları bile bile yapmaz çnükü yaparsa beni hiç sevmemiştir demekki ve bana koyanda ben onu çok severken bana bunu yapmış olması ve ondan ayrılacak olmam koyar çünkü ömrüm boyunca bozuk bi yuva içinde büyüdüm yıkık dökük bi aile ortamında yetiştim kurduğum yuvanın bozulmamasını istiyorum bu özlemle yaşadığım için bi kere elde ettim hiç büyüsü bozulmasın istiyorum korkum bundan anlıomusunuz kızlar belkide bu yüzden takıntı yapıyorum ömrüm elimde valiz taşınmakla geçti birkere bi aile sıcaklığı yaşayamadım bulmuşken kaybetmek acı gelir bana ........ bunları ona sölüyorum ben bu şekilde büyüdüm sen bana bunu yaptığında ayrılmam an meselesi olur diyorum oda bana bu olmayacak dio gel gelelim ben bu takıntımı napıcam allah kahretsin salakmıyım neee yada çok problemli neden mutlu giden bişiyi illede mutsuz olcak die düşünüyorum ki sağlam temellerle büyümediğimden olsa grek sanki her mutlu olduğumda bozulcakmış gibi gelio çünkü hep böle yaşadım

farkettin mi hic bilmiyorum ama psikologa gittiginde insanlar, psikolog ise kisinin cocuklugunu anlatmasini istemekle baslarbuyrunnnnnnnnn.. cünkü insanin cocuklugundan itibaren yasadigi hersey bilinc altina yerlesirgamyoncuiremsu. seninde öyle. ne yazikki en yakinlarindan anne ve babndan kötü bir tecrübe edinmissin ama bunu acaba benim evliligimde de böyle mi olacak diye düsünmek yerine bunu olumlu bir yöne cevirebilirisn canim. annenin yasadiklarindan ders cikarip ayni seyleri yasamamaya calis. hayatta yüzde yüz güvenmemiz gereken tek varlik Yüce Rabbimizdir. esine tabii güven, güven olmayan bir evlilik kesinlikle olmaz veya yürümez. ama sonuna kadar güvenme. mesela, süphelerin oldugunda ona belli etmeden bunlari ögrenmeye bak. onu kiskandigini ona karsi süphe duydugunu asla belli etme:1ninca:. inan erkekler cocuk gibiler, birsey yapsalar mutlaka cok basit bir sekilde ögrenebilecegin deliller birakirlar. ona belli etmeden arastirabilirsin(ama umarim gayet güvenli bir evliligin olurda bunlara gerek bile kalmaz) ama herseyden önemlisi sakin kendini yipratma, bütün bunalr icin. cünkü hayatta hicbirsey senden önemli degil, bunu da sakin unutma...

adamın içinde varsa istersen mükemmel ol yinede aldatılırsın..
güzel olacaksın desem angelina jolie bile aldatıldı ,güzellik beyhude..
ilgi desem erkekler en cokta ilgi gösterilince şımarıyor..
teori üretmekle ,çözümle olmuyor ..

bortwen haklısın canım ona bunu belli etmiyorum tabiki de bu ara stresten olsa grek bunu düşünüyorum bi şekilde aşacam ben bu durumu tşk ederşm fikirlerin bana güven verdi çokkk saol çok tşk ederimmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım bu supheyle bu endiseyle daha dogrusu,iliski yaşanmaz..
karşındakine sevdiğine güveneceksin başka yolu yok bunun..bu kurt icine düşmeyecek..bı kere düştü mü seni de bitirir karsindakinide iliskinide..
isteyen insan niyeti olan insan zaten aldatır,bizimde ruhumuz duymaz..
aman aldatmasın beni diye yapabileceğimiz bir şey yok..
o yüzden bunu kafana takipta kendini boş yere üzme..

hic önemli degil canim, accikta olsa yardimci olabildiysem ne mutlu banaopuyorumnanaktan

haklısınızzz canlarım işte bazen biz bayanların aklına geliveriyo napalım bayanların takıntıları ahh ahhhh ama sizlerden aldığım fikirlerle içim rahatladı çok saolunn kızlarrrr aklımdaki kötü düşünceler beni yenmeden siz beni uyandırdınızz saolun yaşasın bayanlar dayanışmasıı yaşasınnn :enbuyukkk:

Ondan yapar bundan yapar gibi, psikolojik olarak kendimizi hazırlamanın anlamı yok bence. Çünkü bunun altında, aldatana hak verme olayı yatıyor bence. Acaba ne yaptım da, beni aldattı.

Aldatan için bir nedene gerek yok, keyiften aldatıyorlar, başka nedeni yok.

Ben, başkasına dokunmuş, belki de yüreği başkasına dokunmuş bir adamın, gözlerinin içine bakamam artık.

Durup dururken, ortada birşey yokken, kendinizi sıkmanıza gerek yok. Herkes bunu yapacak diye birşey yok. Birşeye ne kadar çok takılırsanız, üstünüze çekersiniz ya, durup dururken dert etmeyin kendinize.

Ayrıca aldatan mutlaka biryerde açık verir, yormayın kendinizi. Hele de karşıdaki ince düşünemeyen erkekse. Mutlaka açık verir.

Son düzenleme:
Aldatan erkek için karısı belirli konularda suçludur yada şunu şunu yapmamıştır eşi de aldatmıştır die bişe olamaz.Eğer aldatmak onun içinde varsa da siz ne yaparsanız yapın bunu engelleyemezsiniz. Evlisiniz, eşinize güvenmekten başka bişe yapamazsınız şuan için. Sırf beni aldatmasın die de kul köle olmaya çalışmayın rahatlık da batar bazan...

ben de bunu demeye calisiyorum ve sana katiliyorum. aman beni aldatmasin, baskasina bakmasin diye kendinden ödün verirsen kendi kisiligini bile kaybetmis olursun. insanin kendi ic huzuru yokolur. yapacagi varsa da yapar zaten. ama gözüde acik tutmak lazim. :1shok:

Ya bunu garantisi olur mu ? Yaşanan şeylere bağlı bu nasıl davranacağın ya / ya da aldatılıp aldatılmayacağın olmamış şeyi düşünüp üzülmeye ya da plan yapmaya değecek kadar uzun değil hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…