Öpüşüyorsunuz, el ele geziyorsunuz, hayatım bebeğim diyorsunuz ama aşkım demediğiniz için sevgili olmuyor musunuz?
Adini koyacak birsey yoksa
Bulusmalarda öpüsme felan ke oluyor insan her bulustuguyla öpüsmez dimi
Adamin isine geliyor anlasilan böyle takilmak. Yakinda baskasini hayatina alir ve sana biz sevgili felan degildikki der.
Siz sevgili olmak istiyorsunuz o istemiyor mu? Adını koymayalim böyle takilalim mı diyor?yaa dalga geçmeyin:))) içim kıpır kıpır. ne yaşadığımızı kestiremiyorum. kaybetme korkusu da olabilir bu durumumun temeli. gerçekten istiyorum.
Benim bildigim insan bir sevgilisiyle opusur, akisina biraktigi adamla degil.
Akisina birakirken, gezip, opusup, el ele tutusmak "takilmaktir"
Ve bence kotu bir sey.
bence bunu konuş açıkçayaa dalga geçmeyin:))) içim kıpır kıpır. ne yaşadığımızı kestiremiyorum. kaybetme korkusu da olabilir bu durumumun temeli. gerçekten istiyorum.
Siz sevgili olmak istiyorsunuz o istemiyor mu? Adını koymayalim böyle takilalim mı diyor?
"biz seninle çıkıyoruz gibi davranıyorsun yapma, akışına bırakalım"
Acik ve Net söylecanım başta da dedim ya darmaduman bir psikolojideydim. öpüştüğümde tabiki artık benim sevgilim olur bu adam, ya da elini tuttuğumda. ancak çok da hızlı olmasın diye akışına bırakalım demiş bulundum. çevremdeki insanlara siz gibi rahat anlatamam. daha bir ay once ayrıldım ama şimdi hemen biri var diyemem bu yüzden zamana bıraktım ama bence zaman doldu :) şu saatten sonra napmalıyım işte. umarım başkasını almaz bu da hayatına:)) bu ara sağlam kayıp verdim.
bence bunu konuş açıkça
ya biz şimdi neyiz yerine direk söyle
biliyor musun baştan böyle devam etti benim korkularım yüzünden ama bu tarz takılmak tarzı durum benim yaşayabileceğim bir şey değil ve huzursuz ediyor...de bakalım ne diyecek
Onun dusunceleri sevgilisiniz yonunde degil. Daha bi ad koymak istemiyor bu iliskiye. Sen de akisina birak. Cok fazla uzerine dusersen gidebilme ihtimali var.
beni de yoran bu işte. elini tuttuğum adam ama hayatımda mı bilmiyorum:SÖpüşüyoruzdan sonrasını okumadım.
Elini tutup öpüştüğün adama sevgilim demediğin için mi ne olduğunuzu bilmiyorsunuz.acele etmeyin boşlukta olmanın verdiği duygu karşaması olabilir
ve baştan kurtulman işi daha da kolaylaştırırbuluştuğumda yüzyüze söyleyeyim. şu aşamada kaybetmek de istemiyorum ama edeceksem de edeceğim sanırım. güzel bir konuşma yaparım sizin dediğiniz çerçevede. bu süreci uzatamayacağımı söylerim. çünkü benden eksiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?