peki biz şimdi neyiz?

Buraya ne guzel yazmissin ..adamada bu sekilde sorsana bakalim biz neyizz.. Benimle ileriye donuk bi planin varmi?ben cok sıkıldım bu durumdan kafami dinledim.. artik biseye baglayalim koru korune sana baglanmak istemiyorum de.. Acik ve net konus adam belkide sen hazir degilsin die cekiyordur kendine bilmiyorum dogrumu anlamışım..

çok teşekkür ederim yorumlar için. geniş kız, rahat kız gibi tabirler bana koymaz kendimi biliyorum bu bir.

ikincisi, bu sabah yine hiçbir şey yok gibi muhabbete başladık aynı gidiyor. bana 'bebeğim' dedi içim titredi. keşke eski halime, sağlıklı psikolojime dönebilsem. şu an hem evde yatarak depresyonu yaşıyorum hem de ondan ilgi bekleyerek daraltıyorum. bir kendimi disari atabilsem... hafif ilgisiz, cool kadına geri dönebilsem belki çok daha rahat bir ilişkimiz olacaktı.

cumartesiye kadar sehirdisinda. geldiginde bir konusma yapacagım sanirim. tanışali 1 ay olmus tam. belki bu agir gitmesi de normaldir cok bilmiyorum ki

cumartesiye kadar sehirdisinda. geldiginde bir konusma yapacagım sanirim. tanışali 1 ay olmus tam. belki bu agir gitmesi de normaldir cok bilmiyorum ki
Bi ay biraz erken olabilir ama en azindan tepkisine gore iliskini yorumlayabilirsin bence konusmanin vakti ona gore net ol ne istedigin belli olsun kabul edicekse hallederiz vb gibi seylerle gelmesin ileiye donuk ciddi evlilik dusuncesiyle gelsin.. Acaba adam diyomudur ki daha ciktik opusuyoruz ciddi bi birliktelik yok acaba bu rahat bi kizmi tanıyim falan diyede agirdan alabilir emin olmak icin..

Tepkisinden korkup diyemiyorsan (kaybetme korkusu) mektup yaz guzel bi daha etkileyici olur hemde karsilikli kacamak cevaplar verme gibi bi sansi olmaz.

Askim demiyormussunuz, diyin tepkisini izleyin. Baktiniz olumlu bi dahaki adimda seni seviyorum diyin o da ters tepmezse napiyosun sevgilim gibi bi mesaj atin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…