peki biz şimdi neyiz?

Sevgili olmak için
+biz şimdi neyiz?
- ımm evet sevgiliyiz
Gibi ergence muhabbetlere gerek var mı ki

Adamin isine geliyor seninle sevgili olmadan takilmak,ciddi bir iliski yasayacak biri gibi gelmedi bana...
en son iki sene önce ilişkisi olmuş 3 senelik bir ilişki. sonrasında kimse heyecanlandıramadı beni bir sen çıktın karşıma diyordu. benimle baya gelecek planı da yaptı ama işte bazı kadınlar kandırılmaya müsait ben de onlardanım. yani biz seninle evleneceğiz laflarını vs de etti ama daha sevgili olmadık ki:S

işte bi kadının zaten biz neyiz demesi iğrenç durur. o yüzden ben de boyle bir yol bulmalıyım.
atıyorum "bak senin bi sevgilin var dikkat et" gibi bi giriş yapabilirim. ya da "bak sevgiline nası fotoğrafım" gibi bir şey yapabilirim. sevgili değiliz derse o anda zaten gitsin. zorlayabilecek gücüm yok

Sevgili olmak için
+biz şimdi neyiz?
- ımm evet sevgiliyiz
Gibi ergence muhabbetlere gerek var mı ki
tatlım ama arada bi cümle var görmüşsündür. biz seninle çıkmıyoruz türünde bir cümle kullandı. dolayısıyla herhalde böyle bi cümleye gerek var diye düşündüm ben. 28 yaşındayım salaklığıma bak:)))

Bazi erkekler boyle sevgili olmayi evlenmek saniyor. Biz neyiz simdi diyerek bunaltirsan kacirabilirsin.

aynen öyle. 1.5 sene önce 3 senelik kız arkadaşından ayrılmış. başka öyle ciddi ilişkisi yok. dolayısıyla ilişki onun kafasında çok önemli bir şey.

Estağfurullah bence senin değil karşı tarafın bir problemi var

Evet aynen boyle kasmadan hafiften nabiz yoklayip yoluna ona gore devam edebilirsin. Ama biraz daha zaman gecmesini bekle, en az 10 gun daha gecsin bu cikmiyoruz muhabbetinin ustunden. Belki o esnada baska gelismeler de olur hic gerek kalmaz.

ben açık söyleyeyim sen önce sevgili değiliz dediysen çocuk bu kız öpüşüyor geziyor belki de öyle rahat bir tip ciddi düşünmeyeyim madem ben de takılayım moduna girmiş olabilir
o moddan çıkması için rahatsız olduğunu dile getirmen şart
o yüzden vurgulamak için yine yazdım

aynen öyle. ben bu şekilde devam edemem konuşması yapayım bir ara.

Artık akışına birakmamiza gerek yok gibi bir şey deseniz?

Artık akışına birakmamiza gerek yok gibi bir şey deseniz?

belki şey yapabilirim, biz yanyanayken çok mutlu bi çiftiz. sürekli gülüyoruz. şey derim "ben hislerimde netleştim, artık senin sevgilin olmaya hazırım, akışına bırakmamıza gerek yok" gibi bişi diyebilirim. :))

Başta siz zamana bırakalım dediğiniz için bence adamın tepkileri böyle biz çıkıyormuşuz gibi davranıyorsun dediğinde direkt çıkmıyor muyuz zaten deseydiniz keşke.Ayrıca eski sevgiliniz yüzündem teselli aradığınızı düşünmekte de biraz haklı gibi bence.Ayrılalı çokmaz oldu vs demişsiniz.Ki bu sıklıkla karşılaşılan bir durum.Siz yapmasanız da böyle yapanlar var.Bence açıkca konuşun.Net olduğunuzu görsün

Bana çok değişik geldi, inkar etmeyeceğim. Öpüştüğünüze göre o sizi sevgilisi olarak görüyordur zaten. Ama madem aranızda öncesinde akışa bırakalım sevgili demeyelim tarzında bir muhabbet geçti, bir şekilde bunun lafının yapılması da gerek. Ona da gidip biz şimdi neyiz deseniz çok itici bir muhabbet olur. Gece mesaj atarken "iyi geceler sevgilim" yazabilirsiniz. Zaten sevgili ismini koymama fikri sizden çıktığına, onda bundan yana bir problem olmadığına göre böyle ufacık basit bir cümleyle siz de onu sevgiliniz olarak gördüğünüzü belli edebilirsiniz, uzun uzadıya konuşmanın lüzumu yok diye düşünüyorum

Evet bu olabilir.

Ailelerine birini almaları neden zor oluyomuş ben onu da anlayamadım. Ailesi padişahın sol testisi miymiş? Hepimizinki gibi bir aile işte sadece onların paraları çok diye bu sözü işitmeyi hak etmiyosun bence.

Eller tutulmuş, öpüşülmüş, ayrıcalıklı hitap sözleri sarfedilmiş 'çıkıyomuşuz gibi davranma' sözünü de hak etmiyosun ayrıca. Daha ne olması gerekirmiş çıkmanız için? Keşke duyduğun an bu ne demek oluyo diyebilseydin. Bazen ani tepkiler iyidir sonradan düşündürtmez böyle. Çok kaptırma derim bu adama. Kötü bi tecrüben olmuş güvenilir adam bile neler yaptı diyosun, haklısın ama bu adamın falsoları da bağıra bağıra geliyo dikkate al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…