- 18 Haziran 2015
- 4.542
- 45.077
- 708
en son iki sene önce ilişkisi olmuş 3 senelik bir ilişki. sonrasında kimse heyecanlandıramadı beni bir sen çıktın karşıma diyordu. benimle baya gelecek planı da yaptı ama işte bazı kadınlar kandırılmaya müsait ben de onlardanım. yani biz seninle evleneceğiz laflarını vs de etti ama daha sevgili olmadık ki:SAdamin isine geliyor seninle sevgili olmadan takilmak,ciddi bir iliski yasayacak biri gibi gelmedi bana...
Yasadiginiz durumu cok iyi anliyorum.
Bizim iliskimiz benzer moddayken sevgilim sakayla karisik sevgilin degil miyim ben senin diye baslayan bir cumle kurmustu (tam hatirlamiyorum ama sevgilin degil miyim ben senin yerim cikolatanin yarisini gibi geyik biseydi) siz de boyle bir ortam yaratip tepkisini olcebilirsiniz. Oturup biz artik neyiz, hadi isim koyalim gibi konusmalar cok itici geliyor bana.
kaybetmemek için ya da doğrusu kazanmak için yapabileceğim tek şey bu değil mi şimdilik? üstüne gitmemek?
tatlım ama arada bi cümle var görmüşsündür. biz seninle çıkmıyoruz türünde bir cümle kullandı. dolayısıyla herhalde böyle bi cümleye gerek var diye düşündüm ben. 28 yaşındayım salaklığıma bak:)))Sevgili olmak için
+biz şimdi neyiz?
- ımm evet sevgiliyiz
Gibi ergence muhabbetlere gerek var mı ki
Bazi erkekler boyle sevgili olmayi evlenmek saniyor. Biz neyiz simdi diyerek bunaltirsan kacirabilirsin.
tatlım ama arada bi cümle var görmüşsündür. biz seninle çıkmıyoruz türünde bir cümle kullandı. dolayısıyla herhalde böyle bi cümleye gerek var diye düşündüm ben. 28 yaşındayım salaklığıma bak:)))
işte bi kadının zaten biz neyiz demesi iğrenç durur. o yüzden ben de boyle bir yol bulmalıyım.
atıyorum "bak senin bi sevgilin var dikkat et" gibi bi giriş yapabilirim. ya da "bak sevgiline nası fotoğrafım" gibi bir şey yapabilirim. sevgili değiliz derse o anda zaten gitsin. zorlayabilecek gücüm yok
beni de rahatsız eden bir şey var. ancak çok güvendiğim erkek arkadaşım arkadaşımla beraber olduğuna göre hislerim pek güçlü değildir diye düşündüm:)Ben bu ilişkiden negatif elektrik aldım ya niyeyse.....
ben açık söyleyeyim sen önce sevgili değiliz dediysen çocuk bu kız öpüşüyor geziyor belki de öyle rahat bir tip ciddi düşünmeyeyim madem ben de takılayım moduna girmiş olabilir
o moddan çıkması için rahatsız olduğunu dile getirmen şart
o yüzden vurgulamak için yine yazdım
Artık akışına birakmamiza gerek yok gibi bir şey deseniz?ya bi kadının "hadi biz sevgili olalım" demesi zor tahmin edersiniz. o günden beri akışına bıraktık gidiyor öyle. o da hiç bu konuyu açmadı. ben de "hadi biz şimdi neyiz" diyemiyorum. dışarıdan bakınca sevgiliyiz. tüm planlarımız ortak ama işte ben sadece o lafı bekliyorum. "biz artık beraberiz" lafını.
Valla inşAllah istediğin gbi olur herşeybeni de rahatsız eden bir şey var. ancak çok güvendiğim erkek arkadaşım arkadaşımla beraber olduğuna göre hislerim pek güçlü değildir diye düşündüm:)
Artık akışına birakmamiza gerek yok gibi bir şey deseniz?
Evet bu olabilir.belki şey yapabilirim, biz yanyanayken çok mutlu bi çiftiz. sürekli gülüyoruz. şey derim "ben hislerimde netleştim, artık senin sevgilin olmaya hazırım, akışına bırakmamıza gerek yok" gibi bişi diyebilirim. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?