peki biz şimdi neyiz?

Bunu gercekten demeyi dusunuyor musun. Bence iyi bi fikir degil.

canım o an tartışıyorduk. ben baskı yapıyordum niye mesaj atmıyorsun gibi. o da "biz çıkmıyoruz" yaptı. o yüzden diyebileceğim ortam değildi. neşeli bir ortam değildi yani.

ikincisi...
ben sevgilimden ay başında ayrıldım. hayatıma bu adam girdiğinde öğrendim arkadaşımla beraber olduğunu. bu travmayı da ister istemez yansıttım. arkadaşımla berabermiş diye anlattım. o da eski sevgilim için üzüldüğümü düşündü. aslında eski sevgilim için değildi çektiğim acı. yaşadığım kazıktan dolayıydı ama buna inanması zor tabi.

birkaç güne kadar konuşacağım...

bir kez kazara "aşkım" dedim hatta o da dedi. ama devamı gelmiyor. hallederim inşallah canım. yazıcam buraya da tepkileri.

bu adamın tipini görsen zaten direkt kaç dersin. bodyguard gibi bir adam hani ben çapkınım diye bas bas bağrıyor. ama yine de denemek istedim. o an tepki veremedim. bunların olayı biraz mezhep vs. sanırım. o yüzden ailelerine farklı birini almak istemiyorlar. yoksa ailesi işimi çok seviyor, gazetede haberimi görünce falan mutlu oluyormuş kayınvalide adayım. ama beni arkadaşı sanıyorlar işte:)

bir kez kazara "aşkım" dedim hatta o da dedi. ama devamı gelmiyor. hallederim inşallah canım. yazıcam buraya da tepkileri.
Ben aşkım lafını hiç sevmem ama sevgilim lafını çok severim. Hem sevgili miyiz değil miyiz muhabbeti olduğu için daha uygun düşer diye düşündüm. Ne bileyim.

Bu arada şunu demeden geçmeyeyim hazır konunuza mesaj yazmışken. Ayrılık acısı çekenler kulübüne biraz bakınayım dedim. Sonra sizi o kadar çok merak ettim ki, binlerce sayfayı hızlı hızlı geçip sizin yorumunuz var mı diye baktım, sadece sizin (ve 1-2 üyenin daha, ama asıl merak ettiğim sizdiniz) yorumlarınızı okudum. Günlerimi aldı resmen ama size o kadar ısındım ki. 22 yaşınızdaydınız o zaman sanırım. O yaşınızdan beri aşk hayatınıza dair bir sürü şey biliyorum, sapığınız gibiyim biraz, evet umarım çok mutlu olursunuz

Ah o tipler yok mu zaten.. O halde sen yine de o sözü yutmuş gibi davranma. Aklına takıldığını rahat hissetmediğini belirt ki bu şekilde devam edemeyeceğini bilsin seninle. Bunlar olurken sen de eğlenmene günü kurtarmana bak ama. Şu an ne kadar kaptırıksın bilmiyorum ama şu anki halinden bir milim daha ileri alma his durumunu ondan istediğin açıklama gelmeden :)

ben BEŞİKTAŞLIYIM kızlar. maçtan önce ona "bi şans öpücüğü ver" yazmıştım. öpücük smileyleri atmıştı. kaleciye güvenmiyorum falan yazmıştı. neyse

devre arası oldu şimdi 1-0 yeniliyoruz. mesaj attım. "aşkım amma uğur getirdin ya sen olmasan 8 mi yiyecektik" yazdım. özellikle AŞKIM dedim. aradııııııııı.

1-0 mı hala dedi. evet dedim. ben 35'de kapattım hoparlor almaya gidiyorum telefona takılan, ama bak kaleci hatasından yediniz falan dedi. aynen dedim. seni çok özledim ben dedi. ben de özledim dedim. iyisin di mi dedi. tek sorunum özlemek dedim. gelicem canım benim dedi. hoparlorumuz de var artık rahat rahat müzik dinleriz dışarıda dedi. dinleriz dedim. kapattık.

Eklentiler

• askım.webp
    12 KB · Görüntüleme: 93
Bence siz zaten sevgiliydiniz de sadece adını koymamissiniz. Iliskinin ciddiyetini de belirleyecek olan sizsiniz ama.

malesef şimdi hamleyi yaptım yeniden ağırlaşmam gerekecek. bak aklım fikrim hep onda ama sadece o yazınca yazıyorum falan. o derece duraksadım. belki konuşma yapmamıza gerek kalmaz buradan devam edersek. etmezsek konuşurum sonrasında yolumuz belli olur.

Eski sevgili derdi gibi basladi yeni sevgiliyle vurdu.Yeni sevgili kendini sevgili olarak gormeyip sevgili gibi davraniyor keza sen de oyle bakiyorsun iliskiye.Basbayaa sevgilisiniz de adam her an sutlayabilirim diye seni oyaliyor.Sen zaten saglikli dusunemiyorsun.Ortaya karisik bi konu.Bence birak adamin yakasini , durasi yok onun

#peki şimdi biz neyiz?# bu soruyu ona sorsan nasıll olur cevab göre devam yada tamam dersiniz zaten. En azindan zihninizj meşgul etmez artık

Bence bu biraz sessiz film gibi olmuş, ama bence açık açık konuşacaksın canım soru işareti kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…