- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
belki şey yapabilirim, biz yanyanayken çok mutlu bi çiftiz. sürekli gülüyoruz. şey derim "ben hislerimde netleştim, artık senin sevgilin olmaya hazırım, akışına bırakmamıza gerek yok" gibi bişi diyebilirim. :))
Başta siz zamana bırakalım dediğiniz için bence adamın tepkileri böyle biz çıkıyormuşuz gibi davranıyorsun dediğinde direkt çıkmıyor muyuz zaten deseydiniz keşke.Ayrıca eski sevgiliniz yüzündem teselli aradığınızı düşünmekte de biraz haklı gibi bence.Ayrılalı çokmaz oldu vs demişsiniz.Ki bu sıklıkla karşılaşılan bir durum.Siz yapmasanız da böyle yapanlar var.Bence açıkca konuşun.Net olduğunuzu görsün
Bana çok değişik geldi, inkar etmeyeceğim. Öpüştüğünüze göre o sizi sevgilisi olarak görüyordur zaten. Ama madem aranızda öncesinde akışa bırakalım sevgili demeyelim tarzında bir muhabbet geçti, bir şekilde bunun lafının yapılması da gerek. Ona da gidip biz şimdi neyiz deseniz çok itici bir muhabbet olur. Gece mesaj atarken "iyi geceler sevgilim" yazabilirsiniz. Zaten sevgili ismini koymama fikri sizden çıktığına, onda bundan yana bir problem olmadığına göre böyle ufacık basit bir cümleyle siz de onu sevgiliniz olarak gördüğünüzü belli edebilirsiniz, uzun uzadıya konuşmanın lüzumu yok diye düşünüyorum
Bunu gercekten demeyi dusunuyor musun.Bence iyi bi fikir degil.
Ailelerine birini almaları neden zor oluyomuş ben onu da anlayamadım. Ailesi padişahın sol testisi miymiş? Hepimizinki gibi bir aile işte sadece onların paraları çok diye bu sözü işitmeyi hak etmiyosun bence.
Eller tutulmuş, öpüşülmüş, ayrıcalıklı hitap sözleri sarfedilmiş 'çıkıyomuşuz gibi davranma' sözünü de hak etmiyosun ayrıca. Daha ne olması gerekirmiş çıkmanız için? Keşke duyduğun an bu ne demek oluyo diyebilseydin. Bazen ani tepkiler iyidir sonradan düşündürtmez böyle. Çok kaptırma derim bu adama. Kötü bi tecrüben olmuş güvenilir adam bile neler yaptı diyosun, haklısın ama bu adamın falsoları da bağıra bağıra geliyo dikkate al.
inan "benimle çıkar mısın" demeyi bile düşündüm :))) sürekli böyle şeyler düşünüyorum desem yeridir:)))
Ben aşkım lafını hiç sevmem ama sevgilim lafını çok severim. Hem sevgili miyiz değil miyiz muhabbeti olduğu için daha uygun düşer diye düşündüm. Ne bileyim.bir kez kazara "aşkım" dedim hatta o da dedi. ama devamı gelmiyor. hallederim inşallah canım. yazıcam buraya da tepkileri.
bu adamın tipini görsen zaten direkt kaç dersin. bodyguard gibi bir adam hani ben çapkınım diye bas bas bağrıyor. ama yine de denemek istedim. o an tepki veremedim. bunların olayı biraz mezhep vs. sanırım. o yüzden ailelerine farklı birini almak istemiyorlar. yoksa ailesi işimi çok seviyor, gazetede haberimi görünce falan mutlu oluyormuş kayınvalide adayım. ama beni arkadaşı sanıyorlar işte:)
Ne didinkızlar yaptım yaptımmmmmmmm
Naptinnkızlar yaptım yaptımmmmmmmm
Bence siz zaten sevgiliydiniz de sadece adını koymamissiniz. Iliskinin ciddiyetini de belirleyecek olan sizsiniz ama.hani ne aşkımı falan yapmadı. gayet normal karşıladı :)
Çocuk olunca çocuğun adıyla beraber bi ad koyarsınız.
Bence siz zaten sevgiliydiniz de sadece adını koymamissiniz. Iliskinin ciddiyetini de belirleyecek olan sizsiniz ama.
#peki şimdi biz neyiz?# bu soruyu ona sorsan nasıll olurmalesef şimdi hamleyi yaptım yeniden ağırlaşmam gerekecek. bak aklım fikrim hep onda ama sadece o yazınca yazıyorum falan. o derece duraksadım. belki konuşma yapmamıza gerek kalmaz buradan devam edersek. etmezsek konuşurum sonrasında yolumuz belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?