peki biz şimdi neyiz?

seven adam anında ismini koyar cnm. benim sevgilimle de arkadaştık. hatta bende aldatıldım bunu biliyordu ama zamana bırakmak yerine kendine güvendirmeyi seçti mavişim

seven adam anında ismini koyar cnm. benim sevgilimle de arkadaştık. hatta bende aldatıldım bunu biliyordu ama zamana bırakmak yerine kendine güvendirmeyi seçti mavişim
canım konularını takip ederim. özellikle baktığım üyelerden birisin. inan çok sevindim. benim bıdığım da yeşil gözlü :) o gözünü açtığında güneş doğuyor gibi oluyor. özelden yazıcam.

Ben seni hiçbir şeye zorlamadim da diyebilir . Opus oynas mevzulari da geçmiş ya yukarda.

o olasılık da yüksek. ama iyi bir insan gbi geliyor bana. yani bunu diyecek kadar karaktersiz olmaz. nolur iyi enerji dua falan gönderin bana:) o kadar istiyorum ki...

keşke sizle öpüsürkende sevgili olmadiğinizin farkina varsaydi bu mükemmel otesi adam

Ada'm seninle gününü geçiriyor sadece öp kokla sonra sevgili değiliz nesiniz at musunuz o Zaman ne saçma her arkadaşıyla öpüşüyormuş mu bu salak. Ayrıca yeni bir ilişkiden çıkmışsın bi dinlen kendine gel ne bu acele anlamıyorum ki ben duramıyormusunuz erkeksiz.

Sana bu ilişkinin sonunu söyliyeyim Ada'm seninle yatıp kalkacak sıkılana kadar takılacak sonra da ben sana bişey vadetmedim deyip çekilecek kenara. bariz belli yani bir kere bir insan sevdiği kız ona sürekli mesaj atıyor diye rahatsız olmaz boğuyorsun daralıyorum tarzı hallere girmez hele böyle en başında. Kusura bakma ama çok büyük bir hata yapıyorsun. Yaraların iyileşmeden üzerine yeni yaralar açacaksın.

Formal olarak bir isim koymayip opusuyorsaniz takiliyorsunuz iste neden aksini iddia ediyorsunuz anlamadim

Şimdi siz nesiniz bilmem de bu soruyu sorarsan ona yarın hiçbir şey olmazsın hehe.Yara bandı niyetine adamı kullanıyorsun zaten bence sen de.

Çok hızlı olmasın diye akışına bırakalım demişsiniz ama öpüşmüşsünüz çok büyük tutarsızlık var adam size sevgilim gibi davranma akışına bırak diyor ama el ele tutuşup öpüşüyor valla adamın niyeti iyi gelmedi bana

Aşkım demene tepki vermemesi seni sevdigi ciddi düşündüğü anlamina mi geliyor yani. Bildiğin seninle takilacak sonra da zaten ciddi dusunmedigimi biliyordun deyip gidecek. Fazla birsey bekleme bu iliskiden.

Buradaki yorumların çoğu canını sıkacak takma bence.
Artık liseliler gibi çıkma teklifi yaşını gecmissin kalkıp bir teklifte bulunmaması normal. İlişkiler belli yaştan sonra böyle başlıyor.
Biz de eşimle tanıştıktan sonra bir sure sinema bar cafe gezdik sonra bir akşam elele tutustuk opusuk falan biz şimdi neyiz demeden de ilişkiye başlamış olduk. Daha seni seviyorum dememisti bile ama ortak arkadaşlarımızın yanında eleleydik millet de aptal değil sevgili olduğunu anlıyor.
Her ilişki illa benlen cikarmisin die başlamaz. Opustun diye hızlı giden kullanılan kız da olmasın merak etme.
Çok icine sinmiyorsa sevgili miyizi sor elbette. Ama ağzının tadını da kaçırma belki böyle yavaş yavaş başlaması sana da iyi gelir en şeker zamanlari ilişkinin. Kuskularla kndini yeme akışına bırak tadını çıkar

Simdi siz Amasra ya gideceksiniz. Canim askim sevgilim muhabbetleri yapacaksiniz

Sonra bu adam sizi opecek

Sonra bununla yetinmeyecek daha ileriye gidecek

Ankara ya dönünce sanki hicbirsey olmamis gibi hayatina devam edicek

Ben sana birsey vaad etmedim diyecek

Ailem seni istemiyor diyecek

Öylece birakacak seni yada bir ihtimal birkac yil kullanacak yine birakacak

Bir gelecek goremedim ben

Bunlari seni uzmek icin yazmadim adamin tavri bu yönde

Umarim boyle olmaz tabi. Gözlerini dört ac

Kullanilan kiz o olmaz bu olmaz peki kim olur? Bence sizin su anki durumunuzdaki bir kiz kullanilan genis rahat takilmalik bir kizdir.

Açık konuşun, ben sana ilk korkularımla geldim. Güvenim zedelenmişti ama şimdi başkalarının yaptıklarını senden çıkaramayacağımı anladım. Zaman zaman hala endişeler gelse de artık sana güvenebileceğimi biliyorum. Bana şimdiye kadar anlayışlı davrandığın için teşekkür ederim de. Herşey bir tecrübe oldu. Bundan sonra daha güçlü bir kadın olarak karşında olacağım de. Direkt adını koymamış olursunuz ama sizin için ilişki başladığını anlatmış olursunuz.

Bu yaştan sonra kimse "benlen çıkar misin" demez , dememeli ayrica sevgilinizin "cikmak" kelimesini kullanmasına da çok şaşırdım.
Buraya kadar her şey normal ama yakınlaştıktan sonra size sahiplendiğini belli etmeliydi, sahiplenmek kelimesini de lütfen yanlış anlamayın, kadın erkek eşitliğininden tarafım her zaman, sadece başka sözcük bulamadım. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmisimdir. Ben Türkiye'de yaşayan bir erkek olarak bu tarz bir yakınlaşmadan sonra düzgün bulduğum kadına sevgilim olduğunu hissettirerek onu rahatlatmaya çalışırdım. Aksi halde siz "takilan" bir kadın durumuna düşersiniz. Erkek arkadaşınızda bu inceliği görememek üzücü
İkinci olarak "çıkmak" sözcüğünü kullanması
Son olarak da ailesine sizi "kabul ettirecek" yani bu işi "halledecek" olması.
Sizi önceden tanımıyorum ama şuradaki 9-10 sayfa yorumlarınızı ve cevaplarınızı okuyarak kaliteli ve görgülü bir insan olduğunuzu anladım. O kadar heyecanlandıginiz erkek arkadaşınızda yukarda yazdığım sebeplerden ötürü aynı kalite, olgunluk ve görgüyu göremedim.
Karar sizin....

Böyle bir durumda ben olsam baktım adam bir şey demiyor kendimi geri çekerdim. Mesajlarına geç döner öyle ustun koru geçiştirirdim. Nerde olduğumunsoylemezdim. Eğer siz mesafe koyunca baktınız adım atıyor benim kafam karışık biz sevgilim iyi değil miyiz arkadaşlar soruyor ne diyeceğimi bilemiyorum. Eğer değilsek de birbirimizin onunu kapatmayalım derdim ha evet bu riskli karşındakini kaybedebilirsin de kazanabilirsin de ama böyle sizi oyalamasından iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…