peki biz şimdi neyiz?

Ya başlayan başlamış işte ... Adını koymak ne ?
Kulağına da isim okuyun olmadı :)

30 yaş ilişkileri zaten , çıkma teklifi ile başlamaz .

Buluşursun , öpüşürsün , sevişirsin ... artık sınır size kalmışta .

Başlamış işte .

Beraber keyifli zaman geçirmeye bakın .

inan normal ben değilim. yüzde 20 kapasiteyle falan çalışıyorum o sarsıntının ardından. biraz kendime gelsem ölçüp biçebileceğim ama onu da yapamıyorum. ama benden gitsin istemiyorum son dönem yüzümü güldüren tek şey o

#peki şimdi biz neyiz?# bu soruyu ona sorsan nasıll olur cevab göre devam yada tamam dersiniz zaten. En azindan zihninizj meşgul etmez artık

ankaradışında şu an. o yüzden bekliyorum. geldiği gün direkt böyle bir konuşma açacağım.

sanırım benim kafama en uygun yorum sizinki oldu çok teşekkür ederim. çok mutluyum yanında, o da öyle olduğunu anlatıyor hep. demin de çok güzel konuştu telefonda. gelicem bekle dedi, az kaldı dayan. seni çok özledim dedi :)

Bu saçma ya bence böyle deme "sevgilin olmaya hazırım" gel sahibim ol der gibi hiç de demezdim bunu illa diyeceksen evet seni artık sevgilim olarak kabul ettim diyin bari ikisinin arasında baya fark var.

Bu saçma ya bence böyle deme "sevgilin olmaya hazırım" gel sahibim ol der gibi hiç de demezdim bunu illa diyeceksen evet seni artık sevgilim olarak kabul ettim diyin bari ikisinin arasında baya fark var.

sizden fikir almaya çalışıyorum. tam bi kadın gibi görmeyin beni şu an normal insan hayatıma dönemedim. bu halimle yeni bir şey becermeye çalışıyorum bu yüzden.
birkaç güne kadar konuşacağım ama inşallah doğru cümleleri toparlarım

O zaman resti cekin. Opusurken kendinizi bir an cekin ve sevgili olmak istiyorum ben seninle diyebilirsiniz dagilmis bir ses tonuyla bence cok güzel bir an olur öf be :)

ne ustune cok gidin ne de cok bosta birakin.
oyle triplere girmeyin evlenmeye filan meraklilar gibi..
opusurken kendini cekmeler filan bunlar cocukca bence..
bi aksam onun icin yemek hazirlayabilir ve keyfiniz yerindeyken bu konuyu konusabilirsiniz bence.
avm koselerinde,kopru tepelerinde,kafelerde filan boyle ileriye donuk konular konusulsa da ertesi gun sanki dun hic yasanmamis gibi devam edilebiliyor insan.
ev yemegi candir..
hafif muzik,guzel iletisim..bence bu sekilde deneyin

O zaman resti cekin. Opusurken kendinizi bir an cekin ve sevgili olmak istiyorum ben seninle diyebilirsiniz dagilmis bir ses tonuyla bence cok güzel bir an olur öf be :)
ehehe aşk ne güzel bişi di mi... birkaç güne kadar buluşucaz. muhtemelen de bu buluşmada konuşucam. en kötü olasılıkla artık böyle sürdüremeyeceğimi söyleyeceğim. yani öpüş oynaş sonrasında adın olmasın ne alaka.

yani.. bence de. Oh sevisin sevin sevgili de olun hayatta kurun.

Bir aylık ilişkiye isim koymamak daha iyidir belki bilemedim.
Biraz böyle devam edip duygularınızdan emin olmaya çalışın, eski ilişkinizin külleri soğumamış daha.

aslında ev ortamım yok ailemle yaşıyorum, o da öyle. amasra'ya gidelim diyordu. izin alabilirsem onu ayarlarım. orada çok güzel konuşulur.

Bir aylık ilişkiye isim koymamak daha iyidir belki bilemedim.
Biraz böyle devam edip duygularınızdan emin olmaya çalışın, eski ilişkinizin külleri soğumamış daha.

aslında bizim yaşlarda ilişkiler başta böyle süre geçirip yaşanıyormuş. benim ciddi olan ilişkilerimde hep hemen başladım bu yüzden bilmiyordum. herkes bunu söylüyor zaman ver diye. eski ilişkime aşık değilim de o kini atamıyorum üzerimden. sırtımda bıcakla geziyorum. onlarla aynı ortamdayım. iş ortamımız aynı. görüyorum rezalet ya. arkadaşımsın ya. sevgilimdin. nası yaptılar bilmiyorum.

aslında ev ortamım yok ailemle yaşıyorum, o da öyle. amasra'ya gidelim diyordu. izin alabilirsem onu ayarlarım. orada çok güzel konuşulur.

bilmiyorum oralarda butik oteller var mi,boyle daha ev havasi daha cicili filan..oyle biyer secin kalmak icin.
ama gercekten kendinizi biranda geri cekmeyin.
bol sanslar.

bilmiyorum oralarda butik oteller var mi,boyle daha ev havasi daha cicili filan..oyle biyer secin kalmak icin.
ama gercekten kendinizi biranda geri cekmeyin.
bol sanslar.
cok yok sanki hep pansiyon tipi. bi de oraya yatmaya gitmiş gibi olcaz o da sıkıcı ama en azından ortamımız olur. ve başlangıcımız güzel bir yerde olur olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…