- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Eski sevgili derdi gibi basladi yeni sevgiliyle vurdu.Yeni sevgili kendini sevgili olarak gormeyip sevgili gibi davraniyor keza sen de oyle bakiyorsun iliskiye.Basbayaa sevgilisiniz de adam her an sutlayabilirim diye seni oyaliyor.Sen zaten saglikli dusunemiyorsun.Ortaya karisik bi konu.Bence birak adamin yakasini , durasi yok onun
#peki şimdi biz neyiz?# bu soruyu ona sorsan nasıll olurcevab göre devam yada tamam dersiniz zaten. En azindan zihninizj meşgul etmez artık
Ya başlayan başlamış işte ... Adını koymak ne ?
Kulağına da isim okuyun olmadı :)
30 yaş ilişkileri zaten , çıkma teklifi ile başlamaz .
Buluşursun , öpüşürsün , sevişirsin ... artık sınır size kalmışta .
Başlamış işte .
Beraber keyifli zaman geçirmeye bakın .
Bu saçma ya bence böyle deme "sevgilin olmaya hazırım" gel sahibim ol der gibi hiç de demezdim bunu illa diyeceksen evet seni artık sevgilim olarak kabul ettim diyin bari ikisinin arasında baya fark var.belki şey yapabilirim, biz yanyanayken çok mutlu bi çiftiz. sürekli gülüyoruz. şey derim "ben hislerimde netleştim, artık senin sevgilin olmaya hazırım, akışına bırakmamıza gerek yok" gibi bişi diyebilirim. :))
Bu saçma ya bence böyle deme "sevgilin olmaya hazırım" gel sahibim ol der gibi hiç de demezdim bunu illa diyeceksen evet seni artık sevgilim olarak kabul ettim diyin bari ikisinin arasında baya fark var.
canım başta da dedim ya darmaduman bir psikolojideydim. öpüştüğümde tabiki artık benim sevgilim olur bu adam, ya da elini tuttuğumda. ancak çok da hızlı olmasın diye akışına bırakalım demiş bulundum. çevremdeki insanlara siz gibi rahat anlatamam. daha bir ay once ayrıldım ama şimdi hemen biri var diyemem bu yüzden zamana bıraktım ama bence zaman doldu :) şu saatten sonra napmalıyım işte. umarım başkasını almaz bu da hayatına:)) bu ara sağlam kayıp verdim.
ehehe aşk ne güzel bişi di mi... birkaç güne kadar buluşucaz. muhtemelen de bu buluşmada konuşucam. en kötü olasılıkla artık böyle sürdüremeyeceğimi söyleyeceğim. yani öpüş oynaş sonrasında adın olmasın ne alaka.O zaman resti cekin. Opusurken kendinizi bir an cekin ve sevgili olmak istiyorum ben seninle diyebilirsiniz dagilmis bir ses tonuyla bence cok güzel bir an olur öf be :)
ehehe aşk ne güzel bişi di mi... birkaç güne kadar buluşucaz. muhtemelen de bu buluşmada konuşucam. en kötü olasılıkla artık böyle sürdüremeyeceğimi söyleyeceğim. yani öpüş oynaş sonrasında adın olmasın ne alaka.
ne ustune cok gidin ne de cok bosta birakin.
oyle triplere girmeyin evlenmeye filan meraklilar gibi..
opusurken kendini cekmeler filan bunlar cocukca bence..
bi aksam onun icin yemek hazirlayabilir ve keyfiniz yerindeyken bu konuyu konusabilirsiniz bence.
avm koselerinde,kopru tepelerinde,kafelerde filan boyle ileriye donuk konular konusulsa da ertesi gun sanki dun hic yasanmamis gibi devam edilebiliyor insan.
ev yemegi candir..
hafif muzik,guzel iletisim..bence bu sekilde deneyin
bence elti siniz. Her şey bunu gösteriyor
Bir aylık ilişkiye isim koymamak daha iyidir belki bilemedim.
Biraz böyle devam edip duygularınızdan emin olmaya çalışın, eski ilişkinizin külleri soğumamış daha.
aslında ev ortamım yok ailemle yaşıyorum, o da öyle. amasra'ya gidelim diyordu. izin alabilirsem onu ayarlarım. orada çok güzel konuşulur.
cok yok sanki hep pansiyon tipi. bi de oraya yatmaya gitmiş gibi olcaz o da sıkıcı ama en azından ortamımız olur. ve başlangıcımız güzel bir yerde olur olursa.bilmiyorum oralarda butik oteller var mi,boyle daha ev havasi daha cicili filan..oyle biyer secin kalmak icin.
ama gercekten kendinizi biranda geri cekmeyin.
bol sanslar.
İnşallah bu işin sonu böyle takılalım sende böyle istiyodunla bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?