peki oglum ne olacak?

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
Ailemle konuştum ayrılmam konusunda destekleri var peki eşim ve ailesi Erzurumda benim ailem manisada.orada olucam oğlum iki yaşında o ne olacak? Mahkeme bana verir mi babasına belli günlerde gitse çok uzak olucam ayrı kalicam.ayrilan benim gibi olanlar fikir verir misiniz

Çocuğunuza ne olursa olsun sahip çıkın.
Belirli günlerde babası gelir görür.
Geçen bi üye konu açmıştı boşanınca çocuğunu babaya bırakmış babaanne ve hala bakmış çocuk onlara anne diyormuş vs.
Bu yaşlar çok önemli, annesi olarak her zaman yanında olun yavrunuzun.

Hakim babaya haftada bir veya ayda bir görme izni verirse babası Erzurum'dan Manisa'ya oğlunu görmeye gelecek. Oğlunuzu yollamayın,babası gelsin görsün. Arkadaşında dediği gibi yavrunuzu bırakmayın, her an yanında olun. Yalnız bırakmayın.

Tabi ki. Çocuğumu kendi rizamla bırakmam üni mezunuyum su an çalışmıyorum ama ne yapar eder çocuğuma bakarım ki ailemle kalicam.su durum var ailem kirada durumları çok parlak değil ama eş tarafı daha iyi maddi yönden .mahkeme buna bakarak çocuğumu vermez dimi

[QUOT vermiyor E="uniuniunicorn, post: 46971582, member: 755638"]Tabi ki. Çocuğumu kendi rizamla bırakmam üni mezunuyum su an çalışmıyorum ama ne yapar eder çocuğuma bakarım ki ailemle kalicam.su durum var ailem kirada durumları çok parlak değil ama eş tarafı daha iyi maddi yönden .mahkeme buna bakarak çocuğumu vermez dimi[/QUOTE]

öyle mahkeme paraya , maddi duruma göre çocuğu vermiyor ..

öncelik annenin dir her zaman

eğer ki anne bakamayacağı derse o zaman mahkeme babaya verir...
bu konuda rahat ol
yeni hayatında mutluluklarr

öyle mahkeme paraya , maddi duruma göre çocuğu vermiyor ..

öncelik annenin dir her zaman

eğer ki anne bakamayacağı derse o zaman mahkeme babaya verir...
bu konuda rahat ol
yeni hayatında mutluluklarr[/QUOTE]

İnsallah Sagolun

Bebek cok kucuk daha yaa sana verirler cunku senin bakimina muhtac daha icin rahat olsun.

Umarım çünkü eşim bakamaz annesine ablasına bırakacak onları bilecek çocuk anne diye ben varken niye onlar olsun zaten onlar da yaptı yapacağını hayatımın içine ettiler çekildiler kenara seyrediyorlar bi de ödül gibi çocuğumu emanet edemem ki

Evet canım inşallah sana verecekler. Sen sadece mahkemeyi çocuga bakacak gücün olduguna inandır. Cunku kocan cocugu inat olsun diye almak isterse bu kozu kullanacaktir. Bide yegen degil göz nuru olsa senin gibi bakamaz yavruya

Yengem ile Abim Mart ayinda bosandi öz abim değil tabi, yengeme bakarak maddi durumu çok iyi olduğu halde abime vermedi çocuğu, çok küçük olduğu için merak etme hakim direk sana veriyor, Anne şevkatine muhtaç mahrum kalmamasi için öncelik anneye aittir. O konuda süphen olmasin.

Sana verir kesin, sehirler farkli oldugundan yilda en az 1 ay babaya gorme hakki verir.

Maddi durum konusuna falan takilmayin, avukat arkadasim bir dava anlattı; hakime maddi durumum iyi 1.5 yasinda ama cocugum benimle kalmali diyen bir baba varmis. Adamin avukati mal varligi dokumune kadar vermis ikna icin.

Hakim ne yapmis biliyor musun?

Anneye ve cocuga asgari ucret uzerinden ayri ayri nafaka baglamis, ustune cocugun eğitim masraflari babaya aittir demis..

Birakma cocugunu, calisirsin bir duzene koyarsin hayatinizi.

Dilerim en kisa zamanda biter sorunlar, oglunla güzel gunlere uyanirsin.

İnşallah içimi ferahlattiniz

Benimki de öyle yapacak maddiyati öne sürüp benim çalışmadığını belirtip kendi isticek Allahım çok zor gerçekten ben kv dem aynı apt da bir gün bile oğlumu yatirmadim orda ayrı bir gece bile gecirmedim

Tamam sende o zaman nafaka ver diyeceksin. Bu kadar basit. Ayrica ailen varsa ve yanlarına doneceksen maddi durumun duzelene kadar ordayım sorun yok dersin.

Sirf para icin hic bir hakim bebeği annesinden ayirmaz sen rahat ol.

Kendini iyi ifade et yeter. Baba almayi kafaya koymussa hata arayacaktir. Bu surecte hayatına dikkat et, yanlis anlamaya musiat bir sey yapma, sahitsiz esinle bulusma. Eşinin ailesinden kimseye ve tabi esine yazili sozlu hakarette bulunma. Sosyal medyayi kapat dava sonuna kadar. Cocugu ihmal etme ve cok dikkat et. Allah korusun dusme, carpma, hastalik falan olmasin. Kullanirlar boyle seyleri.

Kesin sende kalir

Ben çocuklara çok üzülüyorum. Anne babanin hatasını çocuk çekiyor. Keşke kimse boşanmasa ama hayat işte demi. Bende eşimin isi dolayısıyla iki küçük çocuğumu kendim büyütüyorum ama icim hep buruk ve baba lafı gecen ortamlarda bile bulundurmuyorum üzülmesin oğlum diye. Ay çok zor Allah yardımcınız olsun. Bir çocuğun anneye ihtiyaci kadar babaya da var. Lütfen kişisel sorunlarınıza çocuğu alet etmeyin. Mahkeme kararı dışında esiniz ne zaman isterse gösterin.

Hakkında hayırlısı olsun
Mahkeme çocuğu sana verir ve muhtemelen her ayın son pazar günü babasına görme hakkı tanınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…