Aileler tanışmış o kadar, o zamanlar bilmiyor muydunuz uzak olduğunuzu?
Ne gerek vardı madem bunlara
Kaç saatlik mesafeniz var?
Önce ki konununu bilemiyorum fakat burda yazdıkların ayrılman için bir sebep değil ki
Milyonlarca kişi il dışı, yurt dışına gelin gidiyor milyonlarca insan çalışıp para biriktirip düğün dernek işlerine giriyor vakit geçiremediysen vakit geçir emin ol.
illa yarın evlenceksin diyen yok ki hem sevgililiğini yaşa kestirip atmana bir sebep göremedim
Ayrılmak istmemizim temel sebebi nedir yani içinizde ona olan bir güven duygusu eksik olmalı ki uzağa gitmek size sıkıntı hissettiriyor. Aileler ile tanıştıktan sonra bazı olumsuzluklar mı gördünüz?
5-6 saat. Uzak olduğumuz için ben tam anlamıyla onu tanıyamadım yanında, telefonda kurduğum sıcaklığı yakalayamadim. Bazı zamanlar oldu bu iş tamam dedim ama yine uzun zaman geçiremeyince kafamda kurgular belirdi. Emin olamadım duygularımdan çok uğraştım ama içimdeki sıkıntı zaman zaman geçse de yine iş ciddiye binince bastırdı
Keşke erkek arkadaşın biraz dik dursa çocuk oyuncağına çevirdiğin şu durumdan kurtulsa.
Hala daha iyisini bulamazsam diyorsunuzSizin yok ama karşınızdaki insanın duyguları var. Başından beri boşuna zorluyorsunuz.
sizi hatırlar gibiyim ama bilemedim :)Kendisi neden acele ediyor acaba sizden büyük mü?Yaşı nedir?Ve eğer aklınızda şüphe varsa bence durun sevip emin olsanız aklınızda soru işaretleri kalmaz benim fıkrımce.
Daha iyisini bulumama korkusundan olabilir mi?Duygum olmasa da ayrılıp kurtulsam niye üzülüyorum bu kadar o zaman
Emin olmadan tamam demeyin. Bir süre daha zaman verin kendinize, birbirnizi tanımaya çalışın iyice. Kimse ayrılmak için evlenmiyor. Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise biran önce versin.5-6 saat. Uzak olduğumuz için ben tam anlamıyla onu tanıyamadım yanında, telefonda kurduğum sıcaklığı yakalayamadim. Bazı zamanlar oldu bu iş tamam dedim ama yine uzun zaman geçiremeyince kafamda kurgular belirdi. Emin olamadım duygularımdan çok uğraştım ama içimdeki sıkıntı zaman zaman geçse de yine iş ciddiye binince bastırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?