Peki şimdi nasıl vazgeçicem ??

Bence bunlar gereksiz bahaneler. Evlilik düsünülüyorsa kadın da erkekte ana kuzusu olmamalı eğer erkek arkadasiniz illa benim ailemin yanında oturalım demiyorsa ortak bir karar verirsiniz. Zaten işe baslamadan is bulmadan da evlenmeyin bence. Mesafeler icin bir sey diyemeyeceğim bana kalsa evlenmeden ayni evde yaşamak gerekiyor. Ne kadar sıklıkla görüsüyorsunuz uzakta olsa da sevgisini hissettiriyor mu ?

Zaten cocukla ilgili net degildiniz en basta.
Neden bunu bile bile aileleri tanıstırdınız?

Cocugu sevmiyorsunuz, merhamet adı altında duygularıyla daha fazla oynayıp sevgisini somurmeden ayrılın.
Bır aglar iki aglar ucuncu de guler.

Kendisi neden acele ediyor acaba sizden büyük mü?Yaşı nedir?Ve eğer aklınızda şüphe varsa bence durun sevip emin olsanız aklınızda soru işaretleri kalmaz benim fıkrımce.
Benden bir yaş küçük, ilişki uzatmanın mantıklı olmadığını düşünüyor

Sizinki ne yardan ne serden hesabı şu an. Emin değilseniz ve karşınizdaki size emin olmak için zaman vermiyorsa net bir şekilde bitirin.

İçten içe bu şekilde hiç istemiyordunuz. Aslında sevgilinizi sevmemek diyemem ama tanımıyorsunuz . Telefonda anlattığı kadar biliyorsunuz. Şüpheyle devam ederken evlenilmez. Süre istemekten utanmayın. Sevgili olmak Baska, evlenmek başka. Ne belli belki ayrilacaksiniz belki aslında hiç kafa yapınız uyusmadigini farkedeceksiniz. Sadece sevgi karın doyurmaz

Zaten cocukla ilgili net degildiniz en basta.
Neden bunu bile bile aileleri tanıstırdınız?

Cocugu sevmiyorsunuz, merhamet adı altında duygularıyla daha fazla oynayıp sevgisini somurmeden ayrılın.
Bır aglar iki aglar ucuncu de guler.

Onunla konuşmayı seviyorum uzun süre konuşmayınca özlüyorum sesini duymak istiyorum. Görüntülü konuşuyoruz ona bakarken beğeniyorum. Ayrılmak isteyecek kadar hissiz değilim. Hani katlanamazsıniz sevmeyince konuştukları sıkıcı gelir kapatmak istersiniz ama öyle değilim. Sevmiyorum muyum

İçten içe bu şekilde hiç istemiyordunuz. Aslında sevgilinizi sevmemek diyemem ama tanımıyorsunuz . Telefonda anlattığı kadar biliyorsunuz. Şüpheyle devam ederken evlenilmez. Süre istemekten utanmayın. Sevgili olmak Baska, evlenmek başka. Ne belli belki ayrilacaksiniz belki aslında hiç kafa yapınız uyusmadigini farkedeceksiniz. Sadece sevgi karın doyurmaz

Hah işte bu. Beni bunaltan şey ya düşündüğün, kafanda oluşan profil değilse diye diye kendimi korkutuyorum. Hani telefonda tamam her şey gerçekten harika ama yan yana ya yeterince tanımiyorsam diyorum sonra ben emin değilim diye içime fenalık geliyor.

Onunla konuşmayı seviyorum uzun süre konuşmayınca özlüyorum sesini duymak istiyorum. Görüntülü konuşuyoruz ona bakarken beğeniyorum. Ayrılmak isteyecek kadar hissiz değilim. Hani katlanamazsıniz sevmeyince konuştukları sıkıcı gelir kapatmak istersiniz ama öyle değilim. Sevmiyorum muyum
Bencıllıgı kenara bıraksan keske.
Cocugun sevgisini somurme derken tam da bunlardan bahsetmiştim.

Onunla konusmayi seviyorum BEN
Ozluyorum BEN
Goruntulu konusurken hosuma gidiyor BENİM
FARKINDA MİSİN HEP SEN?
prenses mısın?
Sen kendi duygularını tatmin ederken peki cocugun duyguları? Beklentileri? Ilsıkıde ki tek insan sen mısın? Ayrılmak istemen hissizlik degıl dogru olan olur. Senın hislerin mı yönetiyor?
Sevmiyorsun.
Sadece onun sevmesınden beslenıyorsun, tarafından sevilmek iltifat edilmesi hosuna gidiyor.
Sensiz yapamam cumlesı kendi ıcınde seni mutlu ediyor.

Sizinki ne yardan ne serden hesabı şu an. Emin değilseniz ve karşınizdaki size emin olmak için zaman vermiyorsa net bir şekilde bitirin.
Ayneen bu emin olmak için fazlasıyla uğraş verdim, aileleri bile tanıştırdım günlerce kafayı yedim neredeyse ama bu tedirginlik hissi geçmiyor. Mecburen net olup bitirmek

Bencıllıgı kenara bıraksan keske.
Cocugun sevgisini somurme derken tam da bunlardan bahsetmiştim.

Onunla konusmayi seviyorum BEN
Ozluyorum BEN
Goruntulu konusurken hosuma gidiyor BENİM
FARKINDA MİSİN HEP SEN?
prenses mısın?
Sen kendi duygularını tatmin ederken peki cocugun duyguları? Beklentileri? Ilsıkıde ki tek insan sen mısın? Ayrılmak istemen hissizlik degıl dogru olan olur. Senın hislerin mı yönetiyor?
Sevmiyorsun.
Sadece onun sevmesınden beslenıyorsun, tarafından sevilmek iltifat edilmesi hosuna gidiyor.
Sensiz yapamam cumlesı kendi ıcınde seni mutlu ediyor.

Hayır hayır tam olarak öyle değil beni seven aynı şehirde olduğum insanlarda var sadece o seviyor diye yapamam bu değil

Hah işte bu. Beni bunaltan şey ya düşündüğün, kafanda oluşan profil değilse diye diye kendimi korkutuyorum. Hani telefonda tamam her şey gerçekten harika ama yan yana ya yeterince tanımiyorsam diyorum sonra ben emin değilim diye içime fenalık geliyor.
Çünkü emin değilsiniz. Evlilik düşüncesini rafa kaldırın. Elma armut gibi değil ki kötü çıkarsa gidip iade edesiniz. Ben ayrılmıştım çünkü bende emin değildim. İyi ki bitmiş şu anki aklımla şimdi olsa onunla anlasamazdim

. Uzak olduğumuz için ben tam anlamıyla onu tanıyamadım yanında, telefonda kurduğum sıcaklığı yakalayamadim.

Ben sizin konularınız hatırlıyorum sürekli adamdan şikayetçiyseniz
Sizin değer verdiğiniz şeylere değer vermiyordu özel günler vs
Kılık kıyafet gibi şeyleri de sorun etmistiniz?

Siz bu adamın sizi sevdiğine mi kendinizi ikna etmeye cabaliyorsunuz ya da kendinizi mi seviyorum diye ikna etmeye cabaliyorsunuz

Telefonla konusmakla evlilik ilişkisi yürütmenin hiç paralel şeyler olduğunu zannetmiyorum

Sırf evlenmek için evleneceksiniz

Tereddütünüz varsa yol yakınken dönün, çünkü aşkın olduğu yerde bu tarz şüpheler olmaz

Adamı sevmiyorsunuz bu çok net. Bi de ben ağlayarak baskı kuran insanlardan oldum olası korkarım. Hiç uzatmaya gerek yok bu işi bence. Korkularınız sonraki meseleler. Karşınıza başka seveceğiniz biri çıkmaz diye sevmediğiniz birine mecbur değilsiniz.

1 yıllık süreçte kaç kere yanyana vakit geçirdiniz ve en fazla kaç saat sürdü?

Ben sizin konularınız hatırlıyorum sürekli adamdan şikayetçiyseniz
Sizin değer verdiğiniz şeylere değer vermiyordu özel günler vs
Kılık kıyafet gibi şeyleri de sorun etmistiniz?

Siz bu adamın sizi sevdiğine mi kendinizi ikna etmeye cabaliyorsunuz ya da kendinizi mi seviyorum diye ikna etmeye cabaliyorsunuz

Telefonla konusmakla evlilik ilişkisi yürütmenin hiç paralel şeyler olduğunu zannetmiyorum

Sırf evlenmek için evleneceksiniz

Ayrılamıyorum, kurtulamıyorum

Ayrılamıyorum, kurtulamıyorum

E bilmek ekiyle alakası yok bunun sadece matamatiksel hesap yapıyorsunuz elde 1 tane var şimdi bunu kaybedersem ya bundan da kötüsü denk gelirsem diye

Sadece telefonda konustugunuz yaninda pek bir şey hissetmediğiniz adamla evlenirseniz muhtemelen o hesap elinizde patlayacak haberiniz olsun

E bilmek ekiyle alakası yok bunun sadece matamatiksel hesap yapıyorsunuz elde 1 tane var şimdi bunu kaybedersem ya bundan da kötüsü denk gelirsem diye

Sadece telefonda konustugunuz yaninda pek bir şey hissetmediğiniz adamla evlenirseniz muhtemelen o hesap elinizde patlayacak haberiniz olsun

Tamamen hesapla elimde tutmuyorum, aksine aynı şehirde olduğum yıllarca aşık olan, mesleği konumu parası daha çok olan insanlar da var. Ama bu adamda karekter olarak benim tam da beklediğim şeyler var. Zeki, olgun, yapıcı, esprili vs. Ama bi şeyler eksik bende ufak şeyler bunları görmezden gelemiyorum sanırım off bilmiyorum

Back
X