Peki şimdi nasıl vazgeçicem ??

Tamamen hesapla elimde tutmuyorum, aksine aynı şehirde olduğum yıllarca aşık olan, mesleği konumu parası daha çok olan insanlar da var. Ama bu adamda karekter olarak benim tam da beklediğim şeyler var. Zeki, olgun, yapıcı, esprili vs. Ama bi şeyler eksik bende ufak şeyler bunları görmezden gelemiyorum sanırım off bilmiyorum

Kendini kandırıyorsun bence ben konularda bu adam bana değer vermiyor galiba diye üzüldüğünü hatırlıyorum 1 yıldır bekledigin halde hiç hediye vs almadı diye üzüldüğünü de

Bence bu kişi sizi yerden yere vursa (davranışlarıyla) sizin için aşırı kıymetli olur ve evlilik için gün sayarsınız. Eksik bulduğunuz şey tutku olabilir mi?

Bence bu kişi sizi yerden yere vursa (davranışlarıyla) sizin için aşırı kıymetli olur ve evlilik için gün sayarsınız. Eksik bulduğunuz şey tutku olabilir mi?

Evet eksik bulduğum şey erkek arkadaşımın dışarıda sakin, çekingen, pasif bi erkek olduğunu düşünmem.
Bana aşırı aşık modu da gözümde değerini azaltıyor.
Aktif, rahat, güçlü birini isterim yanımda onu öyle hayal ettim

Evet eksik bulduğum şey erkek arkadaşımın dışarıda sakin, çekingen, pasif bi erkek olduğunu düşünmem.
Bana aşırı aşık modu da gözümde değerini azaltıyor.
Aktif, rahat, güçlü birini isterim yanımda onu öyle hayal ettim
Bence asla size uygun değil. Evlenince daha çok soğursunuz. Ben de benzer şeyler arayan biriyidim o yüzden sizi iyi anlıyorum. Ağlasın yani ne yapalım? O ağlayacak diye mutsuz yaşamak daha mı mantıklı?

Konumu hatırlayanlar olacaktır 1 yıldır birlikte olduğum uzaktan yürüttüğüm ilişkim var. Erkek arkadaşım ailemle tanıştı, ardından aileler tanıştı.

Benim bir çok sebepten dolayı tedirginliğim vardı. Evlenince ailemden uzağa gitmek, ekonomik olarak düğün süreci, henüz bi işimin olmaması, erkek arkadaşımla yeterince yan yana zaman geçirememek vs büyük olmayan ama zaman zaman bana sıkıntı yaratan hatta aile tanışmaya gelirken mutlu olmak yerine stres tedirginlik yaşamam.

Bi taraftan erkek arkadaşımla aramızın çok iyi olması, uzaktan olmasına rağmen tüketmeden yıpratmadan sıkılmadan zaman geçirmemiz. Düşünce yapımızın, kültürümuzun, hayata bakış açılarımızın aynı olması vs.

Sormak istediğim ise şu, ben bu işin içinden nasıl çıkıcam? Sonradan özlersem, daha iyi bi insanla ya da sevdiğim biriyle karşılaşamazsam(26 yaşındayım) pişman olursam, birde karşı taraf var hiç bir şekilde kabul edemiyor ayrılığı ağlıyor bende üzülüyorum kıyamıyorum. Aileler var bi taraftan. Ben ne yapıcam böyle 😢 😔 bana bir akıl fikir verin ayrılığı nasıl başarabilirim??
Siz sevdiğinizden emin misiniz ?
Sevseniz asla bunları düşünmezsiniz,size önerim önce kaşbinize sorun sevmiyorsanız bu düşüncelerle zaten evlendenizde boşanırsınız ya da tartışmalı bir evlilik olur ama seviyorsanız zamanla zor olsa da alışmaya çalışırsınız ,alışamasanız dahi sesiniz çıkmaz çünkü sevdiğiniz adamlasınız.
O yüzden gerçekten seviyor musunuz ?

Bence asla size uygun değil. Evlenince daha çok soğursunuz. Ben de benzer şeyler arayan biriyidim o yüzden sizi iyi anlıyorum. Ağlasın yani ne yapalım? O ağlayacak diye mutsuz yaşamak daha mı mantıklı?

Konuşurken öyle değil, karekter olarak beklediğim şeyler var gibi hissediyorum. Ama yan yanayken bunu tam anlamıyla anlayamadım. Off gerçekten çok karışığım

Siz sevdiğinizden emin misiniz ?
Sevseniz asla bunları düşünmezsiniz,size önerim önce kaşbinize sorun sevmiyorsanız bu düşüncelerle zaten evlendenizde boşanırsınız ya da tartışmalı bir evlilik olur ama seviyorsanız zamanla zor olsa da alışmaya çalışırsınız ,alışamasanız dahi sesiniz çıkmaz çünkü sevdiğiniz adamlasınız.
O yüzden gerçekten seviyor musunuz ?

Nasıl anlarım gerçekten sevdiğimi?
Mesela hiç bir şeyi rahatsız etmez miydi çok aşık olsam

Nasıl anlarım gerçekten sevdiğimi?
Mesela hiç bir şeyi rahatsız etmez miydi çok aşık olsam
Ben sevmediğimi nasıl anlarım.
Eğer ayrıldığımda canım yanmaz ve hemen yeni bir aşk istiyorsam sevmemişimdir .
Hayatımda ki adamla geleceği düşünüp hayal etmiyorsam sevmiyorumdur.
Karşımda ki benim için ağladığı halde aklımda ayrılma düşüncesi varsa sevmiyorumdur.
Kendi ailemden uzaklaşacağım düşünceyle mesafeyi bahane ediyorsam sevmiyorumdur.

Seviyoram zaten dünyanın bir ucuna hatta Türkiye'nin herhangi bir köyünde dahi yaşarım.

Çok güveniyorum ama sanırım aşık değilim. Çünkü güzel zaman geçiremedik
İnternetten filan tanışıp, görüşmedenmi yürüttünüz ilişkiyi?Direk ailelermi tanıştı?Yani yanyana gelince ısınamadım filan demişsiniz.1 yıl uzaktan devam ettirip,aileleri tanıştırıp sonra ısınamadık demek garip geldi açıkcası.

Siz ayrılmak mı istiyorsunuz? Eğer ayrılmaya karar verdiyseniz ayrılın. Karşı tarafın ağlaması, ailelerin tanışmış olması önemli değil, sonradan boşanmak daha iyi olmayacaktır.

Sevgi 0 sanırım sizde. Mutsuz bir yuva olacak gibi görünüyor fakat bitirecek sebebiniz yok. Adama mesafe deseniz yeni mi aklın başına geldi diyecek. Bilemedim.

Back
X