- 1 Ocak 2017
- 31
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi bitkisizcay
-
Kendin gibi olabildiğin rahat davrandığın sevilip sevildiğini bildiğin ortamlarda bulun mutlaka.. Eğer bu dediklerimi bulamıyorsan o ortamdan uzaklaş.. Bende bir sorun var ondan böyle uyum sağlayamıyoruz diye asla düşünme..
Bunu böyle ortamlarda çok sık bulunup da çok üzülüp sıkıldığım zamanlardan öğrendim.. Hep kendin ol ve kendi mutluluğunu huzurunu rahatını kovala.. Yoksa yoktur kimse sana o güveni zorla veremez.. Erkek arkadaşına bişeyler söylemişsin ama tınlamamış..
Tınlamadıysa sen de bakarsın yoluna.. İlkönce kendini sev, çok çok sev..Bir abla tavsiyesi..
Birincisi ben öylesine takıldığını düşünmüyorum. Yanımda kız olsun ortam olsun diye. Hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü benim için daha önce neler yaptığını biliyorum.Dün yaptığı şey benim için çok çok ağır birşeydi.Ama kimsenin hakkını da yiyemem.Sevgilin seninle oylesine takiliyor. Hani yanimda kiz olsun ortam olsun bu bir.
Ikinciside seninle sohbet etmedilerse sen etseydin ortama girmek yerine trip canlik yapmissin.
Mutfaktaki beni opmedin bugun muhabbetine girmiyorum bile. Opmek isteyen oper sarilir bunlari hatirlatinca yapacaksa almiyim ben.
Arkadaşlarıyla aram normalde kötü değildir. Ve ben söylemiştim topluca kutlasak diye.Çünkü böyle olabileceğine ihtimal vermiyordum.Kafanda iki kisilik organizasyon oldugunda arkadaslarinla gorusme. Erkek arkadasin hakli degil ama senin triplerinle hakli duruma gelmis. Gidiyorum dediginde "gitme sana cok yanlis yaptim, seninle hic ilgilenmedim" demesini beklemiyordun herhalde.
En azindan ortama ayak uydurabilip kahvalti ettikten sonra beraber cikardiniz.
Arkadaşları özel olarak benimle ilgilensin demedim ki. En azından oyun oynarken benimde orada olduğumu farkedip bana da bir şey anlatsaydı da kendimi fazlalık gibi görmeseydim.Arkadaşlarından ilgi beklemen çok yersiz ve gereksiz olmuş ama evet sevgilin bildiğin odun gibi davranmış.
Son zamanlar sallantıdaydı zaten. Düzeltmiştik oysaki.Sanki biraz bitmiş bir ilişki gibi geldi bana
Yolunuza bakın daha hayırlı olur
Son zamanlar sallantıdaydı zaten. Düzeltmiştik oysaki.
Bu görüğüm muameleyi daha fazla göremem zaten. Sonu bu şekilde görünüyor en azından benim açımdan. Onun açısından da zaten bitmiş hissettiğim kadarıyla.
Arkadaşlarıyla aram normalde kötü değildir. Ve ben söylemiştim topluca kutlasak diye.Çünkü böyle olabileceğine ihtimal vermiyordum.
Ve bana neyin var bile demedi.
Gitme sana yanlış yaptın demesini beklemiyordum tabiki. Benim kalbim kırılmıştı hanımefendi .Kimseye trip atmadım da. Atsam da dün adeta bir hayalet gibi olduğumdan farkedilmezdi de.
Birlikte yılbaşı kutlamak neden evli olmak gibi geldi size anlayamadım. Ayrıca ailemle yaşıyorum. Ha gece 2de eve gitmişim ha orada kalmışım.Bence siz zaten evli gibisiniz. Gecelemek falan, yada evin hanimi gibi bulasiklari toplamak. O yuzden tükenmiş ilişkiniz. Sanki sevgilin boyle davraniyor ki kendin ayril , birak git.
Onlar benim arkadasimsa zaten kendimi yalnız hissetmem buna müsade etmezler.Arkadaşları özel olarak benimle ilgilensin demedim ki. En azından oyun oynarken benimde orada olduğumu farkedip bana da bir şey anlatsaydı da kendimi fazlalık gibi görmeseydim.
Siz bir masada arkadaşlarınızla otururken yanlız kalmayı ister misiniz ?
Neden almayayım ?Gorunmez trip atiyorsun sen.
Gorunmez oldugunu dusundun, kalbin kirildi , sabah evden ciktin, ayrilma ihtimalini goze aldin mi peki.
Sürekli ilgi neden bekleyeyim ki. Benimle sadece iyi geceler demek için konuştular. Başka hiç kimse benimle bir şey konuşmadı.Abartmıyorum bu konuda da. Sizce bu sürekli ilgi istemek mi?Onlar benim arkadasimsa zaten kendimi yalnız hissetmem buna müsade etmezler.
Hala aynı fikirdeyim,sevgilinden beklenti içinde olman normal ama diğerlerinden sürekli ilgi beklemissin gibi duruyor bu gereksiz.yazdıklarından yola çıkarak bunu düşündüm zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?