peki şimdi ne olacak ?

bitkisizcay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
31
5
1
31
Herkese merhaba.Hepinize bu yeni yılda sağlık mutluluk huzur diliyorum.
Şuanda yazacaklarım tamamen duygusal içerikli olacağından anlatım bozukluğu,noktalama hatası veya yanlış yazılmış kelimeler olursa şimdiden kusura bakmayın.Biraz uzun olacak.Okuduğunuz içinde şimdiden gözlerinize ve emeğinize sağlık diyorum.
Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim,sevgilim de aynı şekilde.2 senedir birlikteyiz. Ben ailemle yaşıyorum,sevgilim ise 4 arkadaşıyla birlikte bir evde yaşıyorlar. Dün yılbaşında birlikte vakit geçirelim dedik.Ve arkadaşının sevgilisi ve bende dahil olmak üzere akşam için hazırlık yaptık.
Arkadaşlarının yanında bana karşı tavrı çok değişikti. Kalorifere sırtını yaslamış yerde oturuyordu bende kucağına uzandım.Elinde telefonla ilgileniyordu. Dedim ki bugün bir kez olsun öpmedin beni. Yanaklarımı ısırıyorsun,değişik davranıyorsun. Yanağımı bi kere okşadı telefonla ilgilenmeye devam etti.Bende kalktım yanından döndüm arkamı sana inanmıyorum hala telefonla mı ilgileniyorsun dedim çıktım salondan.
Birşeyler hazırlarken arkadaşlarından biri Victoria Secret izleyelim akşam dedi. Sevgilim de mutfakta yanıma gelip bende izleyebilir miyim dedi gülerek. Ve benim bu tarz konulardan rahatsız bir insan olduğumu biliyordu kendisi. Herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı da duyarım ama bana bu tarz şeyler yanlış geliyor. Tayt ile dışarı çıkmamdan rahatsız olan bir insanın tanga giyen kadınları yanımda alelade izlemesini mantıklı karşılayamıyorum.Açıkcası da kıskanç bir insanım ve bunu da kendisi çok iyi biliyor. Bende sen bilirsin dedim manalı bir şekilde.
Akşam üstü açıldı tabiki TLC ve herkes televizyonu izlerken o da aldı eline telefonunu ve instagramda dolaşmaya başladı.Bende istiyorsan izleyebilirsin dedim. Kapattı telefonu izlemeye başladı.
Oyun oynayalım dedik hep birlikte. Tabu oynadık. O ben ve ev arkadaşı ekiptik. Sıra ona geldiğinde hiç bana anlatmadı dönüp,arkadaşına sıra geldiğinde de hiç bana dönerek anlatmadı. Artık bu şekilde 3 kez devam edince bende sadece ona mı anlatıyorsun yoksa bana mı öyle geliyor dedim. Çünkü dayanamadım.
Oyun bitti bende zaten hiç kimse adamakıllı benimle konuşmuyor diye gittim köşede oturdum. Gerçekten de günün başından sonuna 3 arkadaşı adamakıllı sohbet etmedi benimle. Bir tek arkadaşının kız arkadaşıyla sohbet ettim. Gittim köşede otururken biraz zaman geçince neden orada oturuyorsun gel dedi. Güya arkadaşlarının yanında mutlu rolü yapacaktı ya. Bende yok iyiyim yerde oturmak daha güzel dedim.
Dün hiç mi eğlenmedim.Evet eğlendim. Ama mutsuz olduğum anlar daha fazlaydı.Surat asıp ortamda huzur bırakmadım diye düşünebilirsiniz ama kimsenin umurunda değildim. Çok güzel gülüp eğlendiler. Ve ben çok yalnız kaldım.
Onlar otururken kalktım bulaşıkları topladım yıkadım. Bir kez olsun da yanıma gelip iyi misin demedi.
Hiç kimse dün benimle adamakıllı konuşmadı bile. Günün en başından sonuna kadar böyleydi.Onunla aramda sorun yokken bile.
Herkes uyuduktan sonra noldu dedi. Hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim kendimi dedim.Ne olduğunu öğrenmek istiyorum dedi. Victoria Secret izlediğim için mi dedi. Bende hiç kimse tek kelime etmedi benimle dedim. Biraz konuştuk.Tek istediğim sabah erken saatte herkes uyurken çıkıp gitmek zaten kimse farketmez bile yokluğumu dedim. Konuştu biraz,kızdı.Ben yatıyorum dedi.
Geçtim camın önüne dışarıyı izledim sonrada uyudum.
Sabah uyandım ben gidiyorum dedim. Hiç bir şey demedi kalkmadı bile yerinden. Dış kapıyı kapatamadım. Çok zorladım ama kapanmadı.Gittim arkamdan kapıyı kapatır mısın dedim. Kalktı bir şey demeden kapattı.Ağlaya ağlaya evime geldim.
Çok uzun oldu affedin. İçimi dökmek rahatlamak istedim.

Kendin gibi olabildiğin rahat davrandığın sevilip sevildiğini bildiğin ortamlarda bulun mutlaka.. Eğer bu dediklerimi bulamıyorsan o ortamdan uzaklaş.. Bende bir sorun var ondan böyle uyum sağlayamıyoruz diye asla düşünme..

Bunu böyle ortamlarda çok sık bulunup da çok üzülüp sıkıldığım zamanlardan öğrendim.. Hep kendin ol ve kendi mutluluğunu huzurunu rahatını kovala.. Yoksa yoktur kimse sana o güveni zorla veremez.. Erkek arkadaşına bişeyler söylemişsin ama tınlamamış..

Tınlamadıysa sen de bakarsın yoluna.. İlkönce kendini sev, çok çok sev..Bir abla tavsiyesi..

Sevgilin seninle oylesine takiliyor. Hani yanimda kiz olsun ortam olsun bu bir.

Ikinciside seninle sohbet etmedilerse sen etseydin ortama girmek yerine trip canlik yapmissin.

Mutfaktaki beni opmedin bugun muhabbetine girmiyorum bile. Opmek isteyen oper sarilir bunlari hatirlatinca yapacaksa almiyim ben.

Arkadaşlarıyla normalde aram kötü değildir. Ama hiç kimse dün ilgilenmedi. Elbette ki çocuk değilim. İlgi beklemek derken herkes güler eğlenirken masayı topladım fazlaları. O kız dışında hiç kimse dur yapma sonra yaparız bile demedi. Herkes keyfindeydi.
Böyle olacağını bilsem gitmezdim ki kutlamaya. Bile bile neden üzüleyim.
En son kız sevgilisine dedi ki hadi sende yardım et Ayşegüle hiç halim yok kalkamıyorum dedi. Ondan sonra kalktı sevgilisi ve benim sevgilim öyle yardım ettiler.
Bunların olabilme ihtimalini bile kestirseydim gözüme bulunmazdım o ortamda. Ağlamamak için sıkarak kendimi yıkadım o bulaşıkları.

Bence siz zaten evli gibisiniz. Gecelemek falan, yada evin hanimi gibi bulasiklari toplamak. O yuzden tükenmiş ilişkiniz. Sanki sevgilin boyle davraniyor ki kendin ayril , birak git.

Bir kere hatanız şu, kalabalık bir ortamda sevgilinizle herzamanki halinizin olmasını bekleyemezsiniz.
Yani size sırnaşıp, öpücükler vs ler yapamaz, yapmamalı da bence.
Orada kalabalık olarak sohbet edilip, yine grupça hareket edilmeli.
Belki diğer arkadaşlarının kız arkadaşı yok diye etkilendi ve davranışlarına dikkat etti belki de sizin sürekli bir beklenti içerisinde olmanız onu sıktı, bilemeyiz.
Ama ben çok da haklı bulmadım sizi.
VS konusuna gelince, dün gece eşim 'çevir ya baldırıçıplak kadınlara mı bakacağız' dediğinde 'evet evet dünyanın gözü bunda, moda akımları belirleniyor, ayrıca plajda hiç mi görmüyorsun da cahil cahil konuşuyorsun' diye serzenişte bulunmuş, zorla adama izletmiş bir kadınım.
Bu özgüven nereden geliyor, hiç bilmiyorum.

Kafanda iki kisilik organizasyon oldugunda arkadaslarinla gorusme. Erkek arkadasin hakli degil ama senin triplerinle hakli duruma gelmis. Gidiyorum dediginde "gitme sana cok yanlis yaptim, seninle hic ilgilenmedim bugun mutlaka telafi edecegim" demesini beklemiyordun herhalde.

En azindan ortama ayak uydurabilip kahvalti ettikten sonra beraber cikardiniz.

Arkadaşlarından ilgi beklemen çok yersiz ve gereksiz olmuş ama evet sevgilin bildiğin odun gibi davranmış.

Birincisi ben öylesine takıldığını düşünmüyorum. Yanımda kız olsun ortam olsun diye. Hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü benim için daha önce neler yaptığını biliyorum.Dün yaptığı şey benim için çok çok ağır birşeydi.Ama kimsenin hakkını da yiyemem.
ikincisi ben dahil oldum ama nereye kadar olacaktım ki ? Tripcan gibi durmamak için kalktım bulaşık yıkayım bari dedim.
Beni öpmedin muhabbeti de şu şekilde gerçekleşti ; Sürekli yanaklarımı ısırdı bende dedim ki ya güzelce öpmüyorsun arkadaşlarının yanında ısırıyorsun. Ben senin hayvanın mıyım neden böyle yapıyorsun dedim.Yanağımı okşadı telefonuyla ilgilenmeye devam etti.
Umursamaz,hatalı,yanlış biri olabilir. Onu korumuyorum da.Belki bundan sonra ayrılabiliriz de.Hatta dün gecenin kazığını atan kişi de oydu bana. Ama ilk söylediğiniz şeyi de yapacak kadar karaktersiz birisi değiş.

Arkadaşlarıyla aram normalde kötü değildir. Ve ben söylemiştim topluca kutlasak diye.Çünkü böyle olabileceğine ihtimal vermiyordum.
Ve bana neyin var bile demedi.
Gitme sana yanlış yaptın demesini beklemiyordum tabiki. Benim kalbim kırılmıştı hanımefendi .Kimseye trip atmadım da. Atsam da dün adeta bir hayalet gibi olduğumdan farkedilmezdi de.

Arkadaşlarından ilgi beklemen çok yersiz ve gereksiz olmuş ama evet sevgilin bildiğin odun gibi davranmış.
Arkadaşları özel olarak benimle ilgilensin demedim ki. En azından oyun oynarken benimde orada olduğumu farkedip bana da bir şey anlatsaydı da kendimi fazlalık gibi görmeseydim.
Siz bir masada arkadaşlarınızla otururken yanlız kalmayı ister misiniz ?

Gorunmez trip atiyorsun sen.

Gorunmez oldugunu dusundun, kalbin kirildi , sabah evden ciktin, ayrilma ihtimalini goze aldin mi peki.

Bence siz zaten evli gibisiniz. Gecelemek falan, yada evin hanimi gibi bulasiklari toplamak. O yuzden tükenmiş ilişkiniz. Sanki sevgilin boyle davraniyor ki kendin ayril , birak git.
Birlikte yılbaşı kutlamak neden evli olmak gibi geldi size anlayamadım. Ayrıca ailemle yaşıyorum. Ha gece 2de eve gitmişim ha orada kalmışım.
Bulaşık yıkama sebebim de herkesin içinde yalnız kalmamak içindi.

Onlar benim arkadasimsa zaten kendimi yalnız hissetmem buna müsade etmezler.

Hala aynı fikirdeyim,sevgilinden beklenti içinde olman normal ama diğerlerinden sürekli ilgi beklemissin gibi duruyor bu gereksiz.yazdıklarından yola çıkarak bunu düşündüm zaten.

Adam yaninda arkadaslari varken sizi operse sorun vardir bence.yalnizken öper sirnasir insan.hic yüzünüze bakmamasini ya daha önce size kirilmis yada sizin asiri ilgi istemenizden sıkılmış olabilir.biraz kendini geri çek.sevgi ilgi bekledikce kaciyor erkekler

Sürekli ilgi neden bekleyeyim ki. Benimle sadece iyi geceler demek için konuştular. Başka hiç kimse benimle bir şey konuşmadı.Abartmıyorum bu konuda da. Sizce bu sürekli ilgi istemek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…