- 1 Ocak 2017
- 31
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi bitkisizcay
-
Konuştuk. Uzunca bir mesaj attım o da uzunca bir mesaj attı benim dünkü hatalarıma dair.Sonuna da bu ilişkiden soğudum.Sen hatalısın yada ben hatalıyım demiyorum. Ama artık bu ilişki zorlama gibi gelmeye başladı bilmiyorum biraz düşünmek iyi gelecek sanırım ikimize de dedi.Bence tepkisiz kal .. karşı hamle bkle .. bundan sonra devam etmemen senin yararına . Sürekli aynı şeyler olacak gibi duruyor . Seni ona bağlayan birşeyler yok ve yokken de arkana bile bakma .bir hosçakal bile çok ona ama sen lütfet :) içini dökmene gerek yok çünkü o da ordaydi. Bunları sana o yaşattı ..
Hangi psikolojik ve sosyolojik incelemeyle, VS şovunu izlemenin bastırılmış duygularla özdeşim halinde olduğunu açıklayabildiniz, anlamış değilim.
Evet, tam bir özgüven meselesidir.
Bir şey güzelse, ben kimsenin ona bakmasını engelleyecek kadar sığ düşünceli değilim.
Ha kimi izler, pis düşüncelere kapılır( zaten bu düşüncelere sahip insan dağa taşa baksa değişmez), kimi izler görsel bir şov olduğundan anın keyfini çıkarır.
Sizin ilgi alanınız olmayabilir, ama dünya moda sektörünün ve ilgililerinin gözü o gösterideydi.
2017 yılının ilk günlerinde bile global dünya kavramından uzaklaşıp, fanus tipli bir aile düzeni şeklinde yaşamanız sizin tercihinizdir ve benim yaşam şeklim kimseyi ilgilendirmediği gibi, sizinki de beni hiç mi hiç ilgilendirmez.
Lütfen tartışacaksanız eğer burayı kullanmayınız rica ediyorum. Ben burada derdimi paylaştım,2 yıllık sevgilimle ilişkim bitti. Bana iyi gelecek şeyler okumak istiyorum bu yorumları değilBana yazdığınız ilk paragraf ile son paragrafiniz çelişiyor. Siz nasıl bu yargıya nasıl vardınız ?
Benim sebeplerim var ; " eşim izlemek istemezken , ben allayıp yollayıp programı ona izlettim. Ustunede " benim bu ozguvenim nereden geliyor bilemiyorum " diye yazarsanız aklıma bastırılmış duygulardan başka bir şey gelmez.
ne hata yapmışsın neyin batmış o çocuğa ? nasıl davranmanı istiyormuşKonuştuk. Uzunca bir mesaj attım o da uzunca bir mesaj attı benim dünkü hatalarıma dair.Sonuna da bu ilişkiden soğudum.Sen hatalısın yada ben hatalıyım demiyorum. Ama artık bu ilişki zorlama gibi gelmeye başladı bilmiyorum biraz düşünmek iyi gelecek sanırım ikimize de dedi.
Bende ben bu sözlerin anlamını biliyorum.Ne kadar da güçlüsün, ne kadar da dimdik.Ayağının altına alıp gidebilecek kadar.Bu ilişkiden soğumuşsun zorlama gelmiş.Artık bunların üzerine söylenecek birşey yok. Umarım pişman olduğunda canın benimki kadar yanmaz. Elveda dedim.
elveda.. yazmış.
Çok yerinde bir karar olmuş . Yasin küçük sanıyorum , üniversite okuduğuna göre (gerçi ben 28 yaşında hala okuyan istisna gruptanim:) daha neler neler görecek yaşayacaksın .belki bu ilişkini hatirlamayacaksin bile . Ben sevgilisini yada karisini sarı elbezi gibi gören erkekten nefret ederim . Seninki de sarı elbeziden hallice olmuş .. olay mahallini koşarak terketmen hayrına. .değerini bilen kıymet bilen insanlara yer ver hayatında .böyle asalaklara değilKonuştuk. Uzunca bir mesaj attım o da uzunca bir mesaj attı benim dünkü hatalarıma dair.Sonuna da bu ilişkiden soğudum.Sen hatalısın yada ben hatalıyım demiyorum. Ama artık bu ilişki zorlama gibi gelmeye başladı bilmiyorum biraz düşünmek iyi gelecek sanırım ikimize de dedi.
Bende ben bu sözlerin anlamını biliyorum.Ne kadar da güçlüsün, ne kadar da dimdik.Ayağının altına alıp gidebilecek kadar.Bu ilişkiden soğumuşsun zorlama gelmiş.Artık bunların üzerine söylenecek birşey yok. Umarım pişman olduğunda canın benimki kadar yanmaz. Elveda dedim.
elveda.. yazmış.
+1Kendin gibi olabildiğin rahat davrandığın sevilip sevildiğini bildiğin ortamlarda bulun mutlaka.. Eğer bu dediklerimi bulamıyorsan o ortamdan uzaklaş.. Bende bir sorun var ondan böyle uyum sağlayamıyoruz diye asla düşünme..
Bunu böyle ortamlarda çok sık bulunup da çok üzülüp sıkıldığım zamanlardan öğrendim.. Hep kendin ol ve kendi mutluluğunu huzurunu rahatını kovala.. Yoksa yoktur kimse sana o güveni zorla veremez.. Erkek arkadaşına bişeyler söylemişsin ama tınlamamış..
Tınlamadıysa sen de bakarsın yoluna.. İlkönce kendini sev, çok çok sev..Bir abla tavsiyesi..
Bilmiyorum,bi önemi de kalmadı. İlişkiden soğuduğunu,artık zorlama geldiğini ima etti. Bunun üzerine benim bir sözüm olamaz ki.ne hata yapmışsın neyin batmış o çocuğa ? nasıl davranmanı istiyormuş
Öncelikle ayrılık kararı cok yerinde olmus. Bunu simdi anlayamazsin canın yanar ama sonradan ne kadar dogruymus dersin. Hevesliymis zaten ayrilmaya. Ayrılık kararını dunden sonra almadığınız belli birikmislik olmuştur oncesinde.Bilmiyorum,bi önemi de kalmadı. İlişkiden soğuduğunu,artık zorlama geldiğini ima etti. Bunun üzerine benim bir sözüm olamaz ki.
Neden sürekli hizmet etme halindeydiniz ki? Herkes oturuyormuş. Siz de otursaydınız.Arkadaşlarıyla normalde aram kötü değildir. Ama hiç kimse dün ilgilenmedi. Elbette ki çocuk değilim. İlgi beklemek derken herkes güler eğlenirken masayı topladım fazlaları. O kız dışında hiç kimse dur yapma sonra yaparız bile demedi. Herkes keyfindeydi.
Böyle olacağını bilsem gitmezdim ki kutlamaya. Bile bile neden üzüleyim.
En son kız sevgilisine dedi ki hadi sende yardım et Ayşegüle hiç halim yok kalkamıyorum dedi. Ondan sonra kalktı sevgilisi ve benim sevgilim öyle yardım ettiler.
Bunların olabilme ihtimalini bile kestirseydim gözüme bulunmazdım o ortamda. Ağlamamak için sıkarak kendimi yıkadım o bulaşıkları.
Bi önemi kalmadı.İlişkimiz bitti..Neden sürekli hizmet etme halindeydiniz ki? Herkes oturuyormuş. Siz de otursaydınız.
Ayrılmayı ben istemedim ki o istedi.Bi insan bana bu ilişkiden soğudum ve zorlama olmaya başladı sanırım derse biraz düşünelim demesinin bi anlamı kalmaz ki. Belli ki o kafasına koymuş bitirmeyi.Öncelikle ayrılık kararı cok yerinde olmus. Bunu simdi anlayamazsin canın yanar ama sonradan ne kadar dogruymus dersin. Hevesliymis zaten ayrilmaya. Ayrılık kararını dunden sonra almadığınız belli birikmislik olmuştur oncesinde.
Ben sana değinmek istiyorum biraz. Triplerin biraz yersiz olmus inan. Genel anlamda gozlemlediginde kimse kimseyi konuşturmaya çalışmaz ilgilenmez. Sen ilgiyi uzerinde toplarsan anca konusur seninle insanlar. Dün mesela en cok kim konustuysa geyik yaptıysa ilgi onun uzerinde kalmıştır. Sen sessiz sakin mi oturdun oylece kimseye laf atmadin mi? Boyleyse triplerin yersiz. Ama sen muhabbete dahil olmak istedin de insanlar yuz vermediyse cok haklisin. Mesela tabu oynarken arkadaşı daha cok mu tahminde bulunuyordu? Öyleyse ona bakip anlatmasi normal.
Ben sen istedin demiyorum ki zaten. Ortada bi ayrılık karari alinmis yerinde olmus diyorum. Ama tribin benim bahsettigim sekilde olduysa gereksiz olmustur diyorum. Ki gereksiz bile olsa sevilen insandan iki gereksiz trip atti diye ayrilinmaz.Ayrılmayı ben istemedim ki o istedi.Bi insan bana bu ilişkiden soğudum ve zorlama olmaya başladı sanırım derse biraz düşünelim demesinin bi anlamı kalmaz ki. Belli ki o kafasına koymuş bitirmeyi.
Ben sizi şimdi anımsadım.Bana yazdığınız ilk paragraf ile son paragrafiniz çelişiyor. Siz nasıl bu yargıya nasıl vardınız ?
Benim sebeplerim var ; " eşim izlemek istemezken , ben allayıp yollayıp programı ona izlettim. Ustunede " benim bu ozguvenim nereden geliyor bilemiyorum " diye yazarsanız aklıma bastırılmış duygulardan başka bir şey gelmez.
Konuştuk. Uzunca bir mesaj attım o da uzunca bir mesaj attı benim dünkü hatalarıma dair.Sonuna da bu ilişkiden soğudum.Sen hatalısın yada ben hatalıyım demiyorum. Ama artık bu ilişki zorlama gibi gelmeye başladı bilmiyorum biraz düşünmek iyi gelecek sanırım ikimize de dedi.
elveda.. yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?